Poolhus uge 8

Du kan gøre din vinterferie til noget særligt ved at planlægge en tur i et dejligt poolhus i uge 8. En aktiv ferie i et stort sommerhus gør noget godt for krop og sjæl, og det er samtidig en god anledning til at tilbringe kvalitetstid og skabe nye minder med familien.

Book et af vores mange sommerhuse med pool, pak en taske med dit mest komfortable tøj, sænk skuldrene og sæt kurs mod det lejede sommerhus, der skal danne rammen for en masse mindeværdige stunder med dine nærmeste i uge 8.

Find sommerhus i uge 8

Sommerhusudlejning i uge 8

VillaVilla har det perfekte sommerhus til dig, hvis du ønsker at leje et rummeligt sommerhus i uge 8 med mange aktiviteter, hvor der er masser at lave for både børn og voksne.

Vores store sommerhuse er udstyret med faciliteter såsom, pool, sauna, udendørs spa og ikke mindst et aktivitetsrum, der bl.a. byder på bordtennis, bordfodbold og andre sjove spil. I tilfælde af, at det er koldt udenfor, er der mange muligheder for at have det sjovt og hygge sig med familien indendørs.

 

Lej et sommerhus med pool med plads til op til 30 personer

Vil du gerne tage hele familien eller din store vennegruppe med i luksus sommerhus i uge 8, så kan du booke sommerhuset gennem os.

Vi udlejer primært større sommerhuse, hvor der er plads til mellem 12 og 30 personer, så her skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der er plads nok til alle dem, du gerne vil invitere med på ferie tæt på den danske natur.

 

Udlejning af poolhuse i Danmark, Sverige og Tyskland

Danmark har rigtig meget at byde på, hvad end man er til leg og sjov, om man nyder at gå lange ture i den smukke natur, eller om man er mere kulturelt anlagt. Der er derfor al mulig god grund til at leje et dansk sommerhus i uge 8, hvis man ønsker en vinterferie, der er spækket med oplevelser og minder.

Ønsker du at holde årets vinterferie uden for landets grænser, er det værd at overveje at tage en tur til Sverige eller Tyskland, hvor vi ligeledes tilbyder sommerhusudlejning til favorable priser.

 

De bedste steder at tage i sommerhus i uge 8

Der er rigeligt med gode sommerhusområder at besøge i uge 8, hvis man gerne vil bo tæt på vand og natur, så er der mulighed for at gå nogle lange ture og evt. lege sneboldkrig eller kælke, hvis der er faldet meget sne ved huset.

Nogle af de mest populære steder at tilbringe en uge i sommerhus i uge 8 inkluderer Glyngøre, Marielyst, Grønhøj, Blokhus, Vorupør, Tisvildeleje, Gilleleje, Rømø, Fanø, Søndervig, Hvide Sande, Ebeltoft og Samsø.   

 

Hvad kan man se og lave i uge 8?

Der er mange ting at tage sig til både indendørs og udendørs i vores luksuriøse spahuse. Indendørs finder du både spa, billard, indendørs pool, bordtennis, dart og meget andet.

Ligeledes kan der kobles af og hygges med nogle sjove brætspil, bløde tæpper og varme drikke. Der er også mulighed for at brænde noget energi af udenfor, hvor man kan gynge, spille fodbold, lege i sandkassen og meget mere.

Her er andre gode forslag til aktiviteter i uge 8:

  1. Tag noget varmt tøj på og udforsk det omkringliggende område til fods
  2. Byg en snemand eller iglo, hvis der er sne nok
  3. Tag i Ree Park Safari og oplev dyrenes verden på tæt hold i EbeltoftDjursland
  4. Få en mindeværdig familieoplevelse på Moesgaard Museum nær Aarhus og Saksild
  5. Tag børnene med i et lokalt legeland
  6. Oplev over 200 arter af havdyr i Kattegatcentret i Grenå
  7. Nyd en kop kakao og udforsk butikkerne i den nærmeste by
  8. Gå en tur i bedårende Marselisborg Dyrehave i Aarhus
  9. Kom en tur op i Rundetårn i København og nyd en fantastisk udsigt

 

Se også vores udvalg af ledige sommerhuse i uge 7.