• Om os
  • /
  • Har du et særligt sommerhus?

Har du et særligt sommerhus?

Er du den heldige ejer af et pool og/eller aktivitetssommerhus med plads til mange eller et sommerhus, som på andre måder er særligt velegnet til en ferie, hvor der er god plads til at være noget mere sammen, så hører vi gerne fra dig. Vi er specialister indenfor udlejning af store sommerhuse med plads til flere familier eller generationer sammen. Du møder et erfarent team, som er nemt at få fat på – og så er vi danskejede.

Unik ferieservice med din egen lokale VillaVilla-vært

Som en del af VillaVilla-familien får man som både husejer og lejer adgang til et unikt servicekoncept – det eneste af sin slags i branchen.

For os hos VillaVilla er det nemlig vigtigt, at man har en god fornemmelse i maven, både når man bestiller og derefter besøger et af vores sommerhuse som lejer, men også som når man som husejer åbner sit hus for gæster fra nær og fjern.

Servicekonceptet indebærer, at alle VillaVilla-huse har en lokal servicekonsulent tilknyttet i daglig tale også kaldet VillaVilla-værten.

På vegne af husejer og VillaVilla har værten ansvaret for rengøringen mellem lejemål, personligt ind- og udtjek af lejere ved sommerhuset samt kontakten til VillaVillas lejere før, under og delvist efter opholdet. Det sikrer, at et VillaVilla-hus altid er velholdt, rengjort og klar til ferie, når der kommer nye lejere. VillaVilla-værten har stort lokalkendskab og kan også svare på de spørgsmål, en lejer måtte have til området.

Signaturfolder VillaVilla

Et særligt hus kræver et særligt bureau

Hos VillaVilla tror vi på, at man får de bedste oplevelser, når man er sammen. Fællesskab er også nøgleordet hos os som udlejer.
Vi tror på et tæt samarbejde mellem dig, som husejer, din VillaVilla-vært og os som bureau.

Læs mere

Danskejet med bedste udlejningskoncept

  • Specialister inden for udlejning af store luksussommerhuse med pool
  • Udlejningsoptimering med ekstra sikkerhed for udlejning via 2 bureauer
  • Unikt servicekoncept, ejer-webshop og skræddersyet husejerforsikring
  • Tætte relationer til gæster og ejere
  • Mere end 20 års brancheerfaring
  • Vores marketingteam sikrer stor synlighed af dit udlejningshus

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt vores husejerteam på 8725 7165 eller læs mere om vores udlejningskoncept her

Sommerhushygge i familien

Lad VillaVilla fylde dit sommerhus med glade gæster!

Vi er et udlejningsbureau uden bureaukrati.
Vi gør os umage, er ordentlige og bestræber os på altid at være et skridt foran!

Oplevelsen i vores huse skal altid være dobbelt så god, så vi kalder os VillaVilla – og hver dag arbejder vi for at leve op til vores motto: Twice as nice!