Poolhus uge 7

Uge 7 er lig med vinterferie for de fleste familier, og hvad er mere oplagt end at bruge vinterferien i et hyggeligt poolhus i selskab med sine nærmeste? Drømmer du om at tilbringe vinterferien i et dejligt sommerhus, hvor der er faciliteter for store og små, herunder pool og spa, så kommer VillaVilla dig til undsætning.

Vi tilbyder udlejning af børnevenlige sommerhuse året rundt, hvor efterspørgslen er særligt stor grundet skolernes vinterferie. Lav en booking allerede i dag for at sikre dig et hyggeligt feriehus, der kan danne ramme for en aktiv ferie for hele familien.

Find sommerhus i uge 7

Sommerhusudlejning i uge 7 til konkurrencedygtige priser

Uge 7 nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor ikke for tidligt at begynde at planlægge vinterferien. Jo tidligere du er ude, desto større et udvalg af sommerhuse kan du vælge mellem. Du kan ved at anvende vores søgeformular få et overblik over alle vores luksus sommerhuse, der er ledige i uge 7.

Selvom uge 7 er en populær uge at tage på ferie i, har vi fornøjelsen af at tilbyde sommerhusudlejning til yderst konkurrencedygtige priser. Vi vægter højt, at du altid kan leje et sommerhus i rolige omgivelser til en overkommelig pris, og derfor matcher vi billigste lejepris via vores prismatch.

Poolhus i uge 7 med plads til både børn og børnebørn samt venner

Vores børnevenlige sommerhuse er ikke ligesom alle andre sommerhuse. De skiller sig ikke blot ud ved altid at byde på pool, sauna og en verdens af spil, men også ved at kunne rumme helt op til 30 personer. Med en kapacitet på mellem 12 og 30 personer vil der i sommerhusene være god plads til hele familien, inkl. børn og børnebørn.

Uge 7 er typisk præget af lave temperaturer og evt. nedbør, men uanset hvordan vejret udvikler sig, er der udsigt til en fantastisk uge, når din næste ferie skal tilbringes i et af vores sommerhuse med pool. Her er der nemlig rig mulighed for indendørshygge med varm kakao og hjemmebagte boller, lej i den opvarmede pool, afslapning i saunaen eller brætspil i aktivitetsrummet.

Lej et sommerhus med pool i uge 7 i populære sommerhusområder

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i uge 7 i en lang række charmerende sommerhusområder. Blandt de mest populære sommerhusområder kan der nævnes, Blåvand ved det brusende Vesterhav, Marielyst, Henne Strand, Rømø og Houstrup. Vi tilbyder udlejning af poolhuse og spahuse i alle disse og mange andre attraktive områder i Danmark.

Vil du gerne tage din familie med på ferie til udlandet i uge 7, så kan I evt. booke et sommerhus på Öland i Sverige eller Olpenitz i Tyskland, der har rigtig meget at byde på hver især. Vælg Öland for at opleve de mange seværdigheder, smukke skove, fantastiske solnedgange, fiskerhuse af sten, røde træhuse og åbne vidder, eller vælg Olpenitz, der ligger nær Kappeln, for at opleve en betagende lystbådehavn, rådhus, kirke, mølle og meget mere. Olpenitz er en hyggelig ferielandsby, der er et besøg værd uanset årstid.

Hvad kan man se og lave ifm. et sommerhusophold i uge 7?

Der er ingen fare for at komme til at kede sig, når man lejer et sommerhus i uge 7 gennem VillaVilla. Vores sommerhuse indbyder nemlig til en masse sjove, afslappende og hyggelige aktiviteter både indendørs og udendørs.

I kan også vælge at bevæge jer lidt uden for sommerhusets grund, hvis I ønsker at opleve by, områder, børnevenlig strand eller den danske natur. Vi kommer med nogle konkrete forslag til aktiviteter herunder.

Gode idéer til aktiviteter og seværdigheder i uge 7 nær populære sommerhusområder:

  1. Tag på en fortryllende tidsrejse i Den Gamle By i Aarhus i Østjylland nær Ebeltoft, Fjellerup og Saksild
  2. Læg vej forbi AQUA Akvarium & Dyrepark, Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium, i Silkeborg i Midtjylland  
  3. Oplev Nationalpark Mols Bjerge i Rønde på Djursland
  4. Tag i Odense Zoo i Odense nær Skåstrup Strand, Tårup Strand, Lohals og Faaborg
  5. Udforsk charmerende Frederiksborg Slot nær Tisvildeleje, Gilleleje og Hornbæk
  6. Brug nogle timer på skøjtebanen i den lokale by
  7. Besøg den lokale bowlinghal, og se hvem der kan lave flest strikes
  8. Gå en lang tur på den nærmeste strand

 

Se også vores udvalg af ledige sommerhuse i uge 8.