Tag i luksussommerhus ved Trams am See

En skjult juvel i Nordtyskland.

 

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 11 sommerhuse, som matcher din søgning

Kom helt ned i gear i den smukke, nordtyske natur

Den nordtyske sø, Trams am See, beliggende kun en kort køretur fra hansestaden, Wismar, emmer af en masse smuk natur. Dette skønne område er en perfekt blanding af fredelige søbredder og omkringliggende landskaber, der indbyder til afslapning og eventyr. Mens du nyder Trams am See i et af vores rummelige luksussommerhuse, kan du også udforske Wismars teknologimuseum samt de kulturelle perler såsom kunstmuseet, Staatliches Museum Schwerin, og teatret, Mecklenburgisches Staatstheater, som findes ikke langt fra søen. Hvis du er nysgerrig efter at opleve andre af vores sommerhuse i Tyskland, kan du finde vores store udvalg lige her.

Aktivitetsrum i et sommerhus ved Trams am See
VillaVilla-hus ved Tramser See

Familievenlige aktiviteter og bademuligheder ved Trams am See

Med et hyggeligt picnicområde tilbyder Trams am See det ideelle sted til familiesammenkomster og afslappede udflugter. Her kan I nyde rolige vandreture langs søens bred eller begive jer ud på eventyr på cykel gennem lokalområdet. Man kan bade og prøve andre vandaktiviteter i Trams am See – især i de varmere måneder af året. Vær dog opmærksom på lokale forhold og eventuelle oplysninger omkring vandsikkerhed, inden du hopper i vandet.

Sjove eventyr for børn og voksne

For de eventyrlystne børnefamilier, der ønsker et adrenalinsus udenfor VillaVilla-huset, er der også et væld af sjove aktiviteter for dem. Hvis I ønsker endnu større vandrutsjebaner end den, du kan finde i luksussommerhuset, kan I eksempelvis besøge det sjove Wonnemar Wismar: et vandland med aktiviteter for både børn og voksne. Eller tag på en uforglemmelig tur til Wismar, der – ud over sine mange spændende attraktioner – emmer af gamle, charmerende gader med bindingsværkshuse, hvor I kan nyde en is eller en frokost i hinandens selskab. Trams am See er det ideelle udgangspunkt for at udforske regionens seværdigheder og skabe uforglemmelige minder for hele familien.

Spil et spil i jeres sommerhus ved Trams i Tyskland
Poolrum i VillaVilla-hus

Luksussommerhuse ved Trams am See

Trams am See er det perfekte sted at holde ferie, der skal være aktiv, men hvor man også kan komme helt ned i gear inde i det rummelige sommerhus, i lokalområdet ved søen eller i den nærliggende hansestad, Wismar. Her hos VillaVilla tilbyder vi en bred vifte af aktivitetsrige sommerhuse nær Trams am See, så I kan finde det perfekte sted til jeres næste familieeventyr i Nordtyskland. Vores rummelige sommerhuse er udstyret med pool og aktivitetsrum og tilbyder den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie. Se vores store udvalg af luksussommerhuse ved Trams am See lige her på siden, hvor du kan finde det ideelle sommerhus til din næste ferie med din store familie eller dine venner. Hvis I overvejer at tage i luksussommerhus for at holde familiefest (ved Trams am See eller et andet sted), findes der inspiration omkring det lige her.