Luksus sommerhuse i Nordjylland

Mangler I det perfekte luksus sommerhus i Nordjylland, hvor hyggelig indretning, plads og faciliteter bare er i orden? VillaVilla er det helt rette sted at lede så! Vi har et stort udvalg af luksus sommerhuse med rolig beliggenhed, der indbyder til en dejlig ferie med familie, venner eller kollegaer.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 33 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning i Nordjylland

I Nordjylland tilbyder vi sommerhusudlejning af luksus sommerhuse, spahuse og poolhuse i Nr. Lyngby ved de aktive feriebyer Løkken, Vorupør, Thorup Strand, Blokhus, Bratten Strand, Grønhøj samt i Ålbæk ved Skagen.

Find det dejlige feriehus i luksuriøse omgivelser på en dejlig naturgrund med ekstra plads, der passer til jeres næste ferie. Se vores store udvalg af luksus sommerhuse, og dit skønne feriehus med indendørs pool i Nordjylland, der passer jeres behov for hyggelig stemning.

Før I vælger et luksus sommerhus kan det være smart at kigge på, hvilke områder, der ligger nærmest, de aktiviteter, I ønsker, så I undgår transporttid. Et luksus sommerhus i Nordjylland er i høj kurs, hvilket betyder, at det kan være en god idé at booke i god tid.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:


sommerhusudlejning

Stranden i Blokhus i Nordjylland
Vandet i Nordjylland

Udlejning af sommerhuse med pool i Nordjylland

Nordjylland har som feriedestination rigtig meget at byde på, uanset om I er til afslapning ved en hyggelig mole, enestående natur, skønne strand og vand, eller om I eksempelvis ønsker en aktiv ferie og tage en dagstur ind til badebyen Løkkens hyggelige centrum for at shoppe i én af de mange butikker.

Der er mange attraktioner og seværdigheder for hele familien i Nordjylland, der spænder fra naturliv til kunst og historie. Skulle I have lyst til at forlade jeres dejlige luksus sommerhus med den skønne swimmingpool for en dag eller to, er der masser af muligheder til glæde for både store og små.

Har I været på eventyr i det nordjyske, kan I være sikre på, at det kribler i kroppen for at komme tilbage. Der er mange gode grunde til at leje et luksus sommerhus med indendørs pool, sauna eller spabad. Her på siden kan I læse mere omkring, hvorfor I skal vælge at holde ferie i Nordjylland, tæt på autentisk fiskermiljø, den skønne sandstrand og én af de mange hyggelige lille fiskerleje.

Sommerhuse med pool
Nyd ferien i sommerhus med pool - sommerhusudlejning i Nordjylland

Sommerhusudlejning i Blokhus

Når du lejer et luksus sommerhus i Blokhus, er I tæt på den brede sandstrand, Blokhus by med mange butikker, det hyggelige torv med sommerkoncerter og caféliv, og et væld af mange oplevelser, spændende attraktioner og ikke mindst gode seværdigheder for hele familien i Nordjylland.

Luksus sommerhuse i Blokhus

Sommerhusudlejning ved Bratten Strand

Langs det nordligste af Jyllands østkyst ligger Bratten Strand mellem Frederikshavn og Skagen. Her finder du et roligt sommerhusområde, der er perfekt til familieferie med småbørn. Stranden har det Blå Badeflag. I sommerhalvåret ligger der indkøbsmuligheder små tre kilometer væk og hele året rundt er der lækre faciliteter i sommerhusene.

Luksus sommerhuse ved bratten strand

Sommerhusudlejning i Grønhøj

Sommerhuset i Grønhøj er helt perfekt til den mindre familie eller en lille gruppe vennepar og kolleger, der gerne vil være sikker på en ferie, hvor hygge, nærvær og kvalitetstid er i høj fokus. Sommerhuset i Grønhøj er lyst, hyggeligt og ligger i smørhullet mellem strand, klitlandskab og den populære ferieby Løkken.

Luksus sommerhuse i Grønhøj

Sommerhusudlejning i Nr. Lyngby ved Løkken

VillaVilla tilbyder sommerhusudlejning af 12 store poolhuse i Nr. Lyngby ved Løkken. Det charmerende Nr. Lyngby er et gammelt fiskerleje og er beliggende i et naturskønt område, som byder på både klitter, storslået skov, hede og lange hvide sandstrande ved Vesterhavet.

Luksus sommerhuse i Nr. Lyngby ved Løkken

Sommerhusudlejning ved Thorup Strand

Sommerhuset ved Thorup Strand har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til ferie i sommerhus. Sommerhuset kan rumme op til 18 gæster og har dermed syv soveværelser fordelt på to soveafdelinger. Derudover har huset en hems med madrasser, hvor der er plads til fire personer.

Luksus sommerhuse ved Thorup Strand

Sommerhusudlejning i Vorupør

Sommerhuset i Vorupør ligger lige ud til Vesterhavet, det er kun en lille gåtur, der adskiller jer fra de vilde bølger, som både er genstand for glæde om sommeren og om vinteren. Til den anden side breder Nationalpark Thy sig om Vorupør, hvilket gør dette sommerhusområde til et paradis for dem, der særligt elsker natur og at udøve vandsport.

Luksus sommerhuse i Vorupør

Sommerhusudlejning i Ålbæk

Alle de sommerhuse vi udlejer i Ålbæk er sommerhuse med pool, sauna og spabad. I alle sommerhusene er spabadet placeret i et hjørne af poolområdet mellem vandrutsjebanen og poolen, så det er nemt at holde øje med de badende og give en hjælpende hånd med i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt.

Luksus sommerhuse i Ålbæk
Nyd ferien i sommerhus med pool - sommerhusudlejning i Nordjylland

Sommerhusferie i et poolhus i Nordjylland

Nordjylland er et legeparadis uden lige for børn og barnlige sjæle i alle aldre, hvilket er endnu en god grund til at vælge et luksus sommerhus i Nordjylland. Er vejret godt, kan I tage turen til naturlegepladsen Røverknolden. Røverknolden er kåret til Nordens absolut bedste naturlegeplads og ligger i Rold Skov, der er Danmarks næststørste sammenhængende skovkompleks. Her bliver alle jeres sanser aktiveret, når I leger og interagerer på nye måder med naturen gennem mange sjove aktiviteter.

Prøv at spille på et klaver lavet af træ, hør muldvarpen grave sig op mod lyset fra under jorden, rør ved frøen og dens nubrede hud eller lugt til gule svampe, der findes i skovbunden. Udlev historien om Tommelise gennem leg og træning. Måske støder I på røvere, der kommer for at begrave de skatte, de har fundet, mens I leger i skoven eller spiser madpakker i det rolige område. Er I heldige, giver røverne en lille optræden med udgangspunkt i et eventyr. Slut dagen af med at gå på skattejagt i Rold Skov med geocaching. Her følger I en GPS, og ud fra koordinater, kan I finde frem til skatte, der er begravet. Det er en sjov, lærerig og lidt udfordrende aktivitet, som hele familien kan være med til.

Andre gode aktiviteter for børn, hvis det skal gå lidt hurtigere, findes i Fårup Sommerland. Det nordjyske Fårup sommerland er et paradis for den yngste del af selskabet, men lover også sjove timer for dem, der godt kan lide lidt vildere ture. En dag i Fårup Sommerland er ikke nok til at prøve alle forlystelserne. Kør om kap med Fårup Sommerland Racing Team, oplev frit fald på 11 meter, tag en tur i Danmark hurtigste trærutsjebane Falken. Eller prøv Lynet, hvis det skal gå endnu hurtigere. Lynet accelerer fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og giver et ordentligt sug i maven.

Derudover byder Fårup Sommerland på en 4D biograf, togtur rundt i hele parken og en Aquapark, hvor vandland og forlystelser kombineres. Her finder I vilde vandrutsjebaner, bølgebassin og vandlegepladser. En tur i Fårup Sommerland bliver med garanti ikke fortrudt. Det er en af de mest populære aktiviteter som Nordjylland kan tilbyde. Der er i hvert fald gode muligheder for en sjov dag for hele familien.

Skal det gå knap så stærkt, kan I overveje at besøge Farm Fun i Ålbæk. Farm Fun er en park, der ligger i et skønt naturområde. Farm Fun åbnede i 1996, og har været et hit blandt familier med yngre børn. Her kan I klappe bondegårdsdyr, besøge geder, æsler, køer og grise, men også mere eksotiske fugle, strudse og smådyr. Tag med dyrepasseren rundt eller køb mad i kiosken og foder dem. Rid på ponyer, prøv svævebanen, prøv at fange fisk fra fiskekutteren, kør med mooncar, test din motorik eller dyst om, hvem der hurtigst kan finde vej rundt i labyrinten.

Nordjyske naturoplevelser venter på jer

Den nordjyske natur er en seværdighed i sig selv. Her gemmer der sig flere naturskatte, der bestemt er et besøg værd. Besøg f.eks. Grenen i Skagen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Det er ikke tilladt at bade ud for Grenen, fordi de to haves møde og vinden skaber utilregnelige og farlige strømforhold. Mængden af vind og vand gør også, at Grenen flytter sig konstant. Selvom Grenen engang vendte mod nord, vender den i dag mod øst.

Har I lyst til at kombinere aktiv ferie med smuk natur, så er Nationalpark Thy stedet for jer. Nationalparken strækker sig på tværs af den nordjyske vestkyst og rummer vandre- og cykelruter en masse. Gå på opdagelse i den unikke natur, der blev skabt under den sidste istid eller på jagt efter de mange dyr, der lever i området. I Nationalpark Thy findes flere søer, der er egnede til fiskeri. Er der nogle i familien, der nyder den slags, kan resten af familien prøve kræfter med det sjove orienteringsløb, der er i Vilsbøl plantage. Der er også mulighed for at tilbringe natten i parken.

Nordenfjords, lidt syd for Blokhus, ligger Fosdalen. Fosdalen er et kildevæld, der er en del af Danmarks Naturkanon og som byder på flere smukke udsigtspunkter over Danmarks længste indlandsklit, Lien, og Vesterhavet. Det er et af Nordjyllands mest besøgte udflugtssteder. I bunden af kløften løber Vor Frue Kilde hele året rundt med forskellig styrke og fører både regnvand og kilder fra den øvre ende af dalen og ud i havet fra den største kystskrænt, vi har indenlands i Danmark. Fosdalen er et fredfyldt og stille sted med gode stisystemer og et naturcenter.

Der er flere fantastiske udsigtspunkter i Nordjylland. Både på Øst- og Vestkysten er der mange steder, som I kan besøge og tænke en stille tanke ved, mens I nyder udsigten. På Vestkysten kan I tage turen til Svinkløv Klitplantage og nyde udsigten over Jammerbugten. I Hjørring kan i besøge Bellevue, der med 69 meter over vandets overflade giver et godt udsyn til Hjørring Bjerge. På Østkysten finder I Dronninglund Storskov, hvor Nordjyllands to højeste punkter befinder sig. Tager I turen til Rold Skov, kan I også svinge om Rebild Bakker, hvor I bliver omringet af det smukke istidslandskab.

Tag en tur på stranden

I Nordjylland finder I nogle af Danmarks bedste strande med udsigt til smukke solnedgange. På Østkysten findes mange børnevenlige strande med lavt og roligt vand, der ligger i læ i Jyllands krumning. Stranden ved Ålbæk ligger mellem Frederikshavn og Skagen. Ålbæk Strand er flere kilometer lang, har skønt hvidt sand, roligt vand og Blåt Flag, der viser, at vandkvaliteten er i top. Det er en perfekt strand at vælge at besøge, hvis familien skal afsted på strandtur.

På Vestkysten ruller Vesterhavets brusende bølger ind på stranden og med det vilde vejr, vi kan opleve, er disse strande som bedre egnet til ferme svømmere. Er I et blandet selskab afsted, er det dog muligt at finde strande, der opfylder alles behov. En af dem er Blokhus Strand, som både er børnevenlig, men hvor der også er gode muligheder for vind- og kitesurfing. Stranden er åben for bilkørsel, har fint, hvidt sand og så er desuden muligt at købe frisk fisk året rundt.

Som noget helt særligt findes i Nordjylland Danmarks eneste palmestrand. Palmestranden ligger i Frederikshavn og emmer af eksotisk feriestemning. Her står palmer på den hvide sandstrand i massevis. Om vinteren opbevares de i drivhuse, men hvert år til maj bliver de endnu en gang placeret på stranden. Spil beachvolley, nyd en is og byg sandslotte på den hvide sandstrand. Palmestranden er et besøg værd. Hver sommer er der livreddere fra Trygfonden.

Solnedgang med sommerhus Nordjylland

Skønne Skagen er en af Nordjyllands perler

Kysten, der omfavner Nordjylland, kan mærkes i de små byer, der ligger tæt på de luksus sommerhuse, vi udlejer. Her er badestrandene fyldt med gæster, og restauranterne serverer lækker, frisk fisk, der bliver bragt ind med fiskekutterne hver dag. Restauranterne kan I opleve på jeres gåture gennem byerne, der emmer af maritimt liv. Et af de områder, der for mange er noget helt særligt, er Skagen. Tanken om de gule huse og udsigten til Vesterhavet vækker dejlige ferieminder hos mange.

Befinder I jer i Nordjyllands top, så er Skagen Museum et hyggeligt sted at besøge. Tre forskellige museer udgør Skagens Kunstmuseum, og I er dermed sikret spændende udstillinger og rundvisninger. Udstillingerne fokuserer på de berømte skagensmalere. Oplev Anna og Michael Anchers hjem, se Krøyers berømte portrætmalerier, og lad den yngste del af selskabet gå på billedjagt. En rundvisning for op til 25 personer tager som regel ca. 45 minutter. Det kulinariske udbud er ligeledes i top.

I Skagen ligger Bolcheriet, hvor I både kan købe, smage og se med, når de lækre sager bliver lavet. Bolsjekogerne vrider, farver og ruller den varme masse for øjnene af tilskuere til stor beundring for både store og små. På Bolcheriet kan I købe bolsjer med alverdens smage, I kan prøve at lave jeres egen slikkepind eller købe en sød souvenir med hjem til én, I har kær.

Besøg Nordjyllands storby Aalborg

Med et luksus sommerhus i Nordjylland vil i være tæt på Aalborg. Tilbring en dag i Aalborgs gamle gader og oplev hyggen. Gågadesystemet byder på butikker og caféer, der alle er indrettet i de gamle bygninger. Tager I turen op i toppen til Salling Roof Top får I et smukt udsyn over hele Aalborg og de gamle gader, der snurrer sig på kryds og tværs bag de travle gågader. De snørklede gader ligger i ro og fred og er fyldt med farverige huse og smukke blomster.

Midt i byen tårner Budolfi Kirke sig op. Den nordjyske domkirke spiller smukke melodier, når klokken slår hel. Nedenfor kirken er indrettet en ny plads med restauranter, bænke til trætte ben og en kærlighedssti, hvor du kan gå en tur med din bedre halvdel. Aalborg Havnefront er en af byens kendetegn. Her ligger byens universitet, Utzon Centret, havnebadet og parker. Fortsætter I gåturen forbi den røde Kulturbro, finder i byens lystbådehavn og Street Food.

Tager I turen endnu længere ud langs de gamle skibslader, ender I ved Vestre Fjordpark. Her kan I tage en dukkeret i friluftsbadet, sole jer, lege på forhindringsbanen og kigge over til Egholm, den lille ø, der ligger midt i Limfjorden. Her serverer Restaurant Kronborg tarteletter og andre lækre danske retter til dem, der tager den korte færgetur over til øen.

Aalborg har mange seværdigheder. Besøg byens zoologiske have. Ønsker I udflugt præget af kultur og kunst, kan I besøge Kunsten Museum of Modern Art eller Kunsthal Nord, der udstiller samtidskunst i et tidligere kraftvarmeværk i hjertet af Aalborg. Tager I turen til den anden side af fjorden til Nørresundby, ligger Lindholm Høje nord for byen. Lindholm Høje rummer mere end 682 grave fra vikingetiden og er et smukt område med tilhørende museum.

Sommerhuse til udlejning tæt på strandene i Nordjylland

De bedste seværdigheder og attraktioner i Nordjylland

Når man tager på familieferie, kan det være svært at gøre alle glade, når dagsaktiviteten skal bestemmes. Heldigvis kan I let komme uden om dette med ferie i et luksus sommerhus i Nordjylland, hvor der er et væld af gode steder at besøge. Dyk ned under overfladen og gå på opdagelse i det skjulte Nordjylland på Nordsøens Oceanarium. Dyk ned under overfladen og oplev en verden af liv, som vi sjældent har mulighed for at betragte på tæt hold.

Akvariet er Nordeuropas største og er bygget op omkring syv destinationer, der karakteriserer de forskellige områder, der er at finde i Nordsøen. Tilsammen dækker destinationerne over 81 arter af dyr. Besøg Danmarks sødeste rovdyr, sælen, som I kan betragte i et stort udendørsbassin. I kan opleve sælerne boltre sig i vandet, lege med hinanden og mæske sig i lækker fisk. På hjemmesiden kan I tjekke fodringstiderne, så I får mest muligt ud af jeres besøg i akvariet!

Er I mere til landdyr, så er Lille Vildmosecenter stedet for jer. I Lille Vildmosecentret findes dele af Danmarks ældste natur. Mosen er hjemsted for mange forskellige dyr. Museet har interaktive udstillinger, der fortæller om livet i mosen. Hele året rundt er der særlige ferieaktiviteter. I påsken kan I tage på vandretur, om sommeren prøve kræfter med krabbefiskeri, mens efterårssæsonen byder på arrangementer med fokus på skovens føde. Udover museet kan I i Lille Vildmosecentret gå en tur i parken og lege på naturlegepladsen, hvor I kan være heldige at møde trolden Lille Vildma.

Musikfestivaler

Kulturelt er Nordjylland noget særligt. I kan tage forbi de mange kunstværksteder og gallerier, og opleve den lokale kunst eller få jer en snak med kunstneren bag. Hele sommeren igennem kan I høre lyden af de mange musikfestivaler i området. Nibe, Skagen, Løkken og Aalborg er bare nogle af de byer, der samler mennesker over glade toner.

Nibe Festival er Nordjyllands største musikfestival og afholdes i den første uge af juli. På de fem scener spiller mange bands, og hvert år præsenterer festivalen cirka 85 kunstnere, der spiller inden for pop- og rockgenren. Størstedelen af kunstnerne er danske kunstnere med et par udenlandske navne, der skal tilføre et anderledes element til oplevelsen. Festivalen stables på benene af frivillige og hvert år donerer festivalen sit overskud til kulturlivet i Nordjylland.

I Nordjyllands top afholdes ligeledes festival. Skagen Festival er Danmarks ældste musikfestival og blev for første gang afholdt i 1971. De første år afholdtes festivalen i fyrstemaleren Laurits Tuxens villa, og her spillede norske og danske folkemusikere. Hurtigt oplevede festivalen pladsmangel og flyttede derfor over i byens Badminton- og Tennishaller. I dag afholdes festival i byens gamle lokaler med en udvidelse af telte på havnen. Festivalen afholdes i den første weekend af juli og er en international folkemusikfestival. Genrer som folk, folk/rock, jazz og blues præsenteres alle til festivalen.

Er I på ferie ved Løkken, kan I besøge Løkken Koncert. Løkken Koncert er siden 1985 blevet afholdt en lørdag i juli. Traditionen startede med sommerfester- og koncerter afholdt på Løkken Stadion af Muskelsvindfonden i samarbejde med den lokale idrætsforening GVL. Da Løkken Hallen blev opført i 1972 blev mange halfester og koncerter arrangeret med både danske og britiske navne. I dag afholdes koncerterne under navnet Løkken Koncert og er en stor succes med op til 11.000 deltagere. Musikstilen er traditionel og har igennem tiden budt på Kim Larsen, Lars Lilholt Band, Johnny Madsen, Big Fat Snake og TV·2.

I Aalborg afholdes over sommeren mange forskellige festivaller. To af de mest populære musikoplevelser er Skovrock og Fredagsfest i Karolinelund. Skovrock afholdes af det rytmiske spillested Skråen på amfiscenen Skovdalen midt i Aalborg. Her er plads til 5.500 publikummer, der alle har godt udsyn til scenen og stemningen er helt i top til de mange koncerter fordelt hen over sommeren. Fredagsfest er et lignede koncept. Hver fredag i juli og august måned afholdes koncert i det gamle tivoli.

Gode tips til gratis oplevelser med familien i Nordjylland

Grunden til at et luksus sommerhus i Nordjylland er populært i Danmark er blandt andet, at den Nordjylland byder på de perfekte rammer for de bedste ferieoplevelser. Her finder I ferieaktiviteter for alle aldre om så I er til den ene eller anden slags ferie. Nordjylland bugner af gratisoplevelser.

Gå på opdagelse blandt nogle af de nordjyske varetegn, såsom Rubjerg Knude Fyr. Fyret er nemt at komme til og der er gode muligheder for parkering tæt på fyret. Kryds de høje sandbanker og nyd den smukke udsigt af det hvide fyrtårn med rødt tag og Vesterhavets brusende bølger i baggrunden. Fyret blev verdensberømt i 2019, da det blev flyttet 70 meter ind i landet for at undgå at styrte i vandet på grund af sandflugt. Fyret er en god mulighed for at fortælle børn om Danmarks maritime historie, om Vestkysten eller for bedsteforældre at fortælle om barndomsminder og egne oplevelser fra denne del af Danmark.

Ikke langt fra Rubjerg Knude Fyr ligger Bulbjerg Fuglefjeld. Oprindeligt var Bulbjerg en ø omringet af Vesterhavet, der dengang dækkede det, vi i dag kender som Thy. Vikingerne brugte øen til at finde vej ud i Vesterhavet, men i år 1100 sandede området til og skabte Limfjorden, som vi kender den i dag. Bulbjerg er Jyllands eneste klippe og kaldes for Jyllands Skulder.

Besøger I Bulbjerg på en dag med klart vejr kan I se hele vejen til Rubjerg Knude Fyr og Hanstholm, hvis I begiver jer op på klippens top, der rejser sig 47 meter over vandets overflade. Derudover kan I nyde synet af de mange fugle, der rejser til klippen for at yngle. Her kan I spotte mange forskellige fuglearter, for eksempel rider, suler, kjover, lunder og mallemukker.

En anden unik, nordjysk og gratis oplevelse er Råbjerg Mile. Den imponerende vandreklit er et særpræget klitlandskab med meter høje klitter, der gemmer på et liv af interessante planter i kanten af vandreklitten og dyr, der har slået sig ned i de vådområder, som klitten efterlader sig, når den vandrer. Råbjerg Mile bliver omtalt som den danske ørken og er der stille, kan I høre sandets hvislen, når det fyger hen over milen. Milen vandrer cirka 15 meter hvert år og om 100 til 200 år, regner man med, at hele stykket fra milens begyndelse til Skagen er dækket af sand.

Midt i milen ligger Den Tilsandede Kirke, der siden 1795 har været lukket for brug, fordi sandet siden da har blokeret vejen til kirken. Hver sommer tiltrækker kirken mange turister, der vil besøge milens varemærke og kravle op i det gamle kirketårn, hvor der er en smuk udsigt over milen og klitterne.

Nordjysk gastronomi

Med et sommerhus i Nordjylland er i omgivet af kyst og det afspejles særligt i gastronomien. Det er ingen undtagelse i de sommerhusområder i Nordjylland, hvor vi udlejer sommerhuse på en dejlig naturgrund omgivet at skøn natur. Læs mere om restauranter og gastronomiske specialiteter i Nr. Lyngby ved Løkken, Blokhus, Grønhøj og Ålbæk nedenfor.

Er I på ferie i Nr. Lyngby, kan I med fordel tage turen til Løkken en af dagene og besøge Fredis. Her serveres lækker is, kaffe og sandwich til den helt store guldmedalje. Isen bliver lavet på sødmælk i stedet for fløde og i alverdens forskellige smage. Nyd en gammeldags vaffel – også med udsigt over Vesterhavet. Har I brug for et rigtigt måltid mad, sving da forbi det gule Pandekagehus. Her er pandekager til aftensmad og dessert, vegetar- og veganervenlige retter og nærværende betjening hos den familieejede restaurant.

I Blokhus kan I opleve ægte gourmet med et besøg på byens badehotel, Strandhotellet. Huset er i 2017 blevet genopført i klassisk dansk badehotelsstil og serverer østers, kaviar, tatar og sødesager tilberedt af Michelin-kokke. Skal det ikke være så fint, kan I besøge Futten. Siden 1944 har bindingsværksgården, som daterer tilbage til 1761, været brugt til restauration. I dag serverer Futten lækre fiskeretter og burgere i hyggelige omgivelser, hvor der af og til også afholdes jazzarrangementer. Restauranterne i Blokhus ligger tæt på Grønhøj, og det tager kun 20 min. at komme til i bil.

I Ålbæk ved Skagen er der også mange lækre steder at spise. Det Bette Ølhus & Café er et af dem. Her er der særligt fokus på øl og der serveres over 400 forskellige slags belgiske øl, 350 forskellige glasøl og flere øl fra danske mikrobryggerier. Få en bid mad her og prøv caféens ølsmagningsmenu. Der er både servering ude og inde i den hyggelige café.

Lej et sommerhus i Nordjylland

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Nordjylland ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool i Nordjylland.

Du kan også læse mere om et weekendophold i et sommerhus i Nordjylland herunder.

weekendophold i nordjylland