Luksus sommerhuse i Nordjylland

Mangler I det perfekte luksus sommerhus i Nordjylland, hvor plads og faciliteter bare er i orden? VillaVilla er det helt rette sted at lede så! Vi har et stort udvalg af luksussommerhuse med rolig beliggenhed, der f.eks. indbyder til en hyggelig og sjov familieferie.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 31 sommerhuse, som matcher din søgning

Udlejning af sommerhuse i Nordjylland med pool

Nordjylland har som feriedestination rigtig meget at byde på, uanset om I er til afslapning, enestående natur, strand og vand, eller om I ønsker en aktiv ferie og en dagstur ind til byen for at mærke det nordjyske livs puls.

Der er mange attraktioner og seværdigheder for hele familien i Nordjylland, der spænder bredt fra naturliv til kunst og historie. Skulle I have lyst til at forlade jeres dejlige sommerhus med pool for en dag eller to, er der masser af muligheder til glæde for både store og små.

Har I været på eventyr i det nordjyske, kan I være sikre på, at det kribler i kroppen for at komme tilbage. Der er mange gode grunde til at leje et luksus sommerhus med indendørs pool, sauna eller spabad. Her på siden kan I læse mere omkring, hvorfor I skal vælge at holde ferie i Nordjylland, tæt på autentisk fiskermiljø, den skønne sandstrand og én af de mange hyggelige lille fiskerleje.


Stranden i Blokhus i Nordjylland

Sommerhusferie i Nordjylland

Nordjylland er et legeparadis uden lige for børn og barnlige sjæle i alle aldre, hvilket er endnu en god grund til at vælge et luksus sommerhus i Nordjylland. Er vejret godt, kan I tage turen til naturlegepladsen Røverknolden. Røverknolden er kåret til Nordens absolut bedste naturlegeplads og ligger i Rold Skov, der er Danmarks næststørste sammenhængende skovkompleks. Her bliver alle jeres sanser aktiveret, når I leger og interagerer på nye måder med naturen gennem mange sjove aktiviteter.

Prøv at spille på et klaver lavet af træ, hør muldvarpen grave sig op mod lyset fra under jorden, rør ved frøen og dens nubrede hud eller lugt til gule svampe, der findes i skovbunden. Udlev historien om Tommelise gennem leg og træning. Måske støder I på røvere, der kommer for at begrave de skatte, de har fundet, mens I leger i skoven eller spiser madpakker i det rolige område. Er I heldige, giver røverne en lille optræden med udgangspunkt i et eventyr. Slut dagen af med at gå på skattejagt i Rold Skov med geocaching. Her følger I en GPS, og ud fra koordinater, kan I finde frem til skatte, der er begravet. Det er en sjov, lærerig og lidt udfordrende aktivitet, som hele familien kan være med til.

Andre gode aktiviteter for børn, hvis det skal gå lidt hurtigere, findes i Fårup Sommerland. Det nordjyske Fårup sommerland er et paradis for den yngste del af selskabet, men lover også sjove timer for dem, der godt kan lide lidt vildere ture. En dag i Fårup Sommerland er ikke nok til at prøve alle forlystelserne. Kør om kap med Fårup Sommerland Racing Team, oplev frit fald på 11 meter, tag en tur i Danmark hurtigste trærutsjebane Falken. Eller prøv Lynet, hvis det skal gå endnu hurtigere. Lynet accelerer fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og giver et ordentligt sug i maven.

Derudover byder Fårup Sommerland på en 4D biograf, togtur rundt i hele parken og en Aquapark, hvor vandland og forlystelser kombineres. Her finder I vilde vandrutsjebaner, bølgebassin og vandlegepladser. En tur i Fårup Sommerland bliver med garanti ikke fortrudt. Det er en af de mest populære aktiviteter som Nordjylland kan tilbyde. Der er i hvert fald gode muligheder for en sjov dag for hele familien.

Skal det gå knap så stærkt, kan I overveje at besøge Farm Fun i Ålbæk. Farm Fun er en privatejet park, der ligger i et skønt naturområde. Farm Fun åbnede i 1996, og har siden været et hit blandt familier med yngre børn. Her kan I klappe bondegårdsdyr, besøge geder, æsler, køer og grise, men også mere eksotiske fugle, strudse og smådyr. Tag med dyrepasseren rundt eller køb mad i kiosken og foder dem. Rid på ponyer, prøv svævebanen, prøv at fange fisk fra fiskekutteren, kør med mooncar, test din motorik på legepladsen eller dyst om, hvem der hurtigst kan finde vej rundt i labyrinten.

Nyd ferien i sommerhus med pool - sommerhusudlejning i Nordjylland

Nordjyske naturoplevelser venter på jer

Den nordjyske natur er en seværdighed i sig selv. Her gemmer der sig flere naturskatte, der bestemt er et besøg værd. Besøg f.eks. Grenen i Skagen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes, og I kan stå med et ben i hvert af dem. Det er ikke tilladt at bade ud for Grenen, fordi de to haves møde og vinden skaber utilregnelige og farlige strømforhold. Mængden af vind og vand gør også, at Grenen flytter sig konstant. Selvom Grenen engang vendte mod nord, vender den i dag mod øst.

Har I lyst til at kombinere aktiv ferie med smuk natur, så er Nationalpark Thy stedet for jer. Nationalparken strækker sig på tværs af den nordjyske vestkyst og rummer vandre- og cykelruter en masse. Gå på opdagelse i den unikke natur, der blev skabt under den sidste istid eller på jagt efter de mange dyr, der lever i området. I Nationalpark Thy findes flere søer, der er egnede til fiskeri. Er der nogle i familien, der nyder den slags, kan resten af familien prøve kræfter med det sjove orienteringsløb, der er i Vilsbøl plantage. Der er også mulighed for at tilbringe natten i parken under stjernehimlen.

Nordenfjords, lidt syd for Blokhus, ligger Fosdalen. Fosdalen er et kildevæld, der er en del af Danmarks Naturkanon og som byder på flere smukke udsigtspunkter over Danmarks længste indlandsklit, Lien, og Vesterhavet. Det er et af Nordjyllands mest besøgte udflugtssteder. I bunden af kløften løber Vor Frue Kilde hele året rundt med forskellig styrke og fører både regnvand og kilder fra den øvre ende af dalen og ud i havet fra den største kystskrænt, vi har indenlands i Danmark. Fosdalen er et fredfyldt og stille sted med gode stisystemer og et naturcenter, der har udstillinger om området.

Der er flere fantastiske udsigtspunkter i Nordjylland. Både på Øst- og Vestkysten er der mange steder, som I kan besøge og tænke en stille tanke ved, mens I nyder udsigten. På Vestkysten kan I tage turen til Svinkløv Klitplantage og nyde udsigten over Jammerbugten. I Hjørring kan i besøge Bellevue, der med 69 meter over vandets overflade giver et godt udsyn til Hjørring Bjerge. På Østkysten finder I Dronninglund Storskov, hvor Nordjyllands to højeste punkter befinder sig. Tager I turen til Rold Skov, kan I også svinge om Rebild Bakker, hvor I bliver omringet af det smukke og bakkede istidslandskab.

Tag en tur på stranden

I Nordjylland finder I nogle af Danmarks bedste strande med udsigt til smukke solnedgange. På Østkysten findes mange børnevenlige strande med lavt og roligt vand, der ligger i læ i Jyllands krumning. Stranden ved Ålbæk ligger mellem Frederikshavn og Skagen. Ålbæk Strand er flere kilometer lang, har skønt hvidt sand, roligt vand og Blåt Flag, der viser, at vandkvaliteten er i top. Det er en perfekt strand at vælge at besøge, hvis familien skal afsted på strandtur.

På Vestkysten ruller Vesterhavets brusende bølger ind på stranden og med det vilde vejr, vi kan opleve, er disse strande som oftest bedre egnet til ferme svømmere. Er I et blandet selskab afsted, er det dog muligt at finde strande, der opfylder alles behov. En af dem er Blokhus Strand, som både er børnevenlig, men hvor der også er gode muligheder for vind- og kitesurfing. Stranden er åben for bilkørsel, har fint, hvidt sand og så er desuden muligt at købe frisk fisk året rundt.

Som noget helt særligt findes i Nordjylland Danmarks eneste palmestrand. Palmestranden ligger i Frederikshavn og emmer af eksotisk feriestemning. Her står ægte palmer på den hvide sandstrand i massevis. Om vinteren opbevares de i drivhuse, men hvert år til maj bliver de endnu en gang placeret på stranden. Spil beachvolley, nyd en is og byg sandslotte på den brede, hvide sandstrand. Palmestranden er et besøg værd. Hver sommer er der nemlig livreddere til stede fra Trygfonden.

Solnedgang med sommerhus Nordjylland

Skønne Skagen er en af Nordjyllands perler

Kysten, der omfavner Nordjylland, kan mærkes i de små byer, der ligger tæt på de luksus sommerhuse, vi udlejer. Her er badestrandene fyldt med gæster, og restauranterne serverer lækker, frisk fisk, der bliver bragt ind med fiskekutterne hver dag. Restauranterne kan I opleve på jeres gåture gennem byerne, der emmer af maritimt liv. Et af de områder, der for mange er noget helt særligt, er Skagen. Tanken om de gule huse og udsigten til Vesterhavet vækker dejlige ferieminder hos mange.

Befinder I jer i Nordjyllands top, så er Skagen Museum et hyggeligt sted at besøge. Tre forskellige museer udgør Skagens Kunstmuseum, og I er dermed sikret spændende udstillinger og rundvisninger. Udstillingerne fokuserer på de berømte skagensmalere. Oplev Anna og Michael Anchers hjem, se Krøyers berømte portrætmalerier, og lad den yngste del af selskabet gå på billedjagt. En rundvisning for op til 25 personer tager som regel ca. 45 minutter. Det kulinariske udbud er ligeledes i top.

I Skagen ligger Bolcheriet, hvor I både kan købe, smage og se med, når de lækre sager bliver lavet. Bolsjekogerne vrider, farver og ruller den varme masse for øjnene af tilskuere til stor beundring for både store og små. På Bolcheriet kan I købe bolsjer med alverdens smage, I kan prøve at lave jeres egen slikkepind eller købe en sød souvenir med hjem til én, I har kær.

Besøg Nordjyllands storby Aalborg

Med et luksus sommerhus i Nordjylland vil i være tæt på Aalborg. Tilbring en dag i Aalborgs gamle gader og oplev hyggen. Gågadesystemet byder på en væld af butikker og caféer, der alle er indrettet i de gamle bygninger. Tager I turen op i toppen til Salling Roof Top får I et smukt udsyn over hele Aalborg og de gamle gader, der snurrer sig på kryds og tværs bag de travle gågader. De snørklede gader ligger i ro og fred og er fyldt med farverige huse og smukke blomster.

Midt i byen tårner Budolfi Kirke sig op. Den nordjyske domkirke spiller smukke melodier, når klokken slår hel. Nedenfor kirken er indrettet en ny plads med restauranter, bænke til trætte ben og en kærlighedssti, hvor du kan gå en tur med din bedre halvdel. Aalborg Havnefront er en af byens kendetegn. Her ligger byens universitet, Utzon Centret, havnebadet og parker. Fortsætter I gåturen forbi den røde Kulturbro, finder i byens lystbådehavn og Street Food område.

Tager I turen endnu længere ud langs de hyggelige gamle skibslader, ender I ved Vestre Fjordpark. Her kan I tage en dukkeret i friluftsbadet, sole jer, lege på forhindringsbanen og kigge over til Egholm, den lille ø, der ligger midt i Limfjorden. Her serverer Restaurant Kronborg tarteletter og andre lækre danske retter til dem, der tager den korte færgetur over til øen.

Aalborg har mange spændende seværdigheder. Besøg byens zoologiske have. Ønsker I udflugt præget af kultur og kunst, kan I besøge Kunsten Museum of Modern Art eller Kunsthal Nord, der udstiller samtidskunst i et tidligere kraftvarmeværk i hjertet af Aalborg. Tager I turen til den anden side af fjorden til Nørresundby, ligger Lindholm Høje nord for byen. Lindholm Høje rummer mere end 682 grave fra vikingetiden og er et smukt område med tilhørende museum.

De bedste seværdigheder og attraktioner i Nordjylland

Når man tager på familieferie, kan det være svært at gøre alle glade, når dagsaktiviteten skal bestemmes. Heldigvis kan I let komme uden om dette med ferie i et luksus sommerhus i Nordjylland, hvor der er et væld af gode steder at besøge. Dyk ned under overfladen og gå på opdagelse i det skjulte Nordjylland på Nordsøens Oceanarium. Dyk ned under overfladen og oplev en verden af liv, som vi sjældent har mulighed for at betragte på tæt hold.

Akvariet er Nordeuropas største og er bygge