• Faciliteter

Faciliteter i sommerhusene

Kørestolsvenligt sommerhus

Kørestolsvenlige poolhuse

Enkelte sommerhuse er kategoriseret som kørestolsvenlige. Der er tænkt ekstra over de detaljer, der gør det muligt at holde ferie i huset, selvom man sidder i kørestol.
Se mere
Tag hunden med i sommerhus

Husdyr tilladt

Når hele familien tager af sted på ferie, kunne de færreste drømme om at lade familiens firbenede medlem blive alene hjemme. Hunden skal selvfølgelig med!
Se mere
Babyegnede sommerhuse

Særligt baby-egnet

Husene, som er klassificeret som ”særligt babyegnet” indeholder altid mindst én høj stol, mindst én barneseng, et babybadekar og en puslepude.
Se mere
Projektor og lærred i sommerhuset

Sommerhuse med projektor og lærred

Nogle af sommerhusene har projektor og lærred. Det kan være praktisk, hvis man enten ikke selv har mulighed for at medbringe det, eller hvis man blot gerne vil hurtigt i gang med arbejdet.
Se mere
Lystfiskeregnede sommerhuse

Særligt lystfisker-egnede sommerhuse

At huset er ”særligt lystfiskeregnet” vil sige, at der altid er en udendørs fiskerenseplads med vandhane, en fryser på min. 30 liter og at huset ligger tæt på fiskevand.
Se mere
Pool

Store sommerhuse med pool

Over 90% af sommerhusene i vores sortiment har indendørs pool og der kommer løbende nye poolhuse til. Poolen er sommerhusenes helt store trækplaster.
Se mere
Familie i spabad

Sommerhuse med spabad

Hos os er det nemt at finde et sommerhus med spabad. Det har de nemlig alle sammen. Spaen er for det meste placeret i poolrummet.
Se mere
Sommerhuse med sauna

Store sommerhuse med sauna

Alle de store sommerhuse i vores program har en sauna, hvor man kan slappe af og få varmen på en kold dag. Tag f.eks. en dukkert i poolen efterfulgt af et besøg i sommerhusets sauna.
Se mere
WiFi i sommerhuset

Internet

Nu til dags er det svært at undvære internettet. Uanset hvor man tager hen, forventer man nærmest at der findes trådløst internet, som man uden videre kan koble ipad’en, smartphonen og den bærbare på.
Se mere
Sommerhus med billard

Sommerhus med billard

I alle vores sommerhuse er der mange forskellige aktiviteter, f.eks. billard, dart, bordtennis, bordfodbold, airhockey, spillekonsoller mm. Udbuddet varierer fra sommerhus til sommerhus.
Se mere
Somemrhuse med bordtennis

Sommerhuse med bordtennisbord

Har du en lille bordtennis-stjerne gemt i maven, eller synes du bare, det er sjovt at spille bordtennis selvom evnerne måske ikke rækker til de helt store stjerne-drømme?
Se mere
Bordfodbold i sommerhus

Bordfodbold i poolhuset

Søger I efter et poolhus med bordfodbold og andre aktiviteter? Hos os er der over 250 poolhuse med bordfodbold at vælge imellem og der kommer hele tiden nye til.
Se mere
Sommerhuse med XL køkken

XL-køkken

Sommerhusene er udstyret med store moderne køkkener. De største af husene har tilmed et XL-køkken, så man nemt kan lave mad til mange mennesker.
Se mere
Sommerhuse med stik til elbil

Stik til el-bil

Har I en el-bil, så tag den bare med på sommerhusferien. I mange af sommerhusene er der installeret stærkstrømsudtag. Så skal I ikke bekymre jer om at finde en oplader til bilen, når I holder ferie.
Se mere
Sommerhuse med udendørs spa

Sommerhuse med udendørsspa

Forkæl jer selv ekstra meget og bestil et sommerhus med et udendørs spabad. Her kan I slappe af i smukke omgivelser og nyde hinandens selskab.
Se mere
Sommerhuse med vildmarksbad

Sommerhuse med vildmarksbad

En tur i et vildmarksbad er ideelt til at nyde en stille stund under åben himmel, sammen med dem I holder allermest af. Hop i det varme vand og mærk spændingerne forsvinde.
Se mere