• Om os
  • /
  • Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar om din ferie i et sommerhus med pool og masser af andre faciliteter.

Husets indretning og udstyr

Da sommerhusene er ejet af private husejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. I hver husbeskrivelse kan I læse om det enkelte hus, mens I her finder en liste over de ting, som altid er at finde i et sommerhus. Hvis I har specifikke spørgsmål til det sommerhus, I har lejet, er I velkommen til at kontakte huset servicekonsulent.

Er der barneseng og højstole i huset?

Ja, alle sommerhusene råder over minimum én barneseng og én højstol. I nogle huse kan der være flere. I er velkommen til at spørge husets servicekonsulent, som i nogle tilfælde også kan være behjælpelig med leje af ekstra barnesenge og højstole.

Kan man bestille ekstra barnesenge og høj stole?

I er velkommen til at kontakte husets servicekonsulent, som i nogle tilfælde kan være behjælpelig med leje af ekstra barnesenge og højstole.

Er poolen opvarmet ved ankomst?

Ja, poolen er klar til brug, når I ankommer til sommerhuset og har en temperatur på mellem 26-29 grader.

Diverse betalinger

Hvornår skal vores booking betales?

Lejeprisen kan enten betales komplet ved bestilling eller deles i to rater (Ratebetaling er kun muligt, hvis der er mere end 8 uger til lejemålets begyndelse). 1. rate udgør 25 % af lejeprisen og skal betales inden for 7 dage fra bestilling. 2. rate udgør 75 % af lejeprisen og skal betales senest 8 uger før lejemålets begyndelse.

Er 1. rate betalingen det samme som depositum?

Nej, betalingen af 1. rate er ikke det samme som depositum.

1. og 2. rate udgør tilsammen lejeprisen, som skal betales før ankomst, mens depositum er husejers sikkerhed for, at huset efterlades i pæn stand og at der betales for forbrug under opholdet. Depositum og evt. slutrengøring skal betales ved ankomst til huset.  

Hvordan betales depositum?

Det er muligt at betale depositum og slutrengøring på tre forskellige måder:

  1. Kontant til husets servicekonsulent ved ankomst.
  2. Online inden ankomst via det lejer log in som fremgår af bookingbekræftelsen. Vær venligst opmærksom på, at der kan være en behandlingstid på op til 3 uger, før end den endelige depositumsafregning er klar – læs mere her under. 
  3. Via bankoverførsel. Beløbet skal være synligt på vores konto senest 3 dage inden ankomst, så vi kan give servicekonsulenten besked og sende jer en bekræftelse. Beløbes overføres til Konto: Reg. 3627 Konto: 3675389519. Husk at angive bestillingsnummer på overførslen. Vær venligst opmærksom på, at der kan være en behandlingstid på op til 3 uger, før end den endelige depositumsafregning er klar – læs mere her under. 

Hvornår får vi vores depositum tilbage?

Hvis I har betalt depositum kontant ved ankomst til huset, vil I som regel få det overskydende depositum retur ved afrejse (fratrukket jeres forbrug af el, vand og varme). Har I betalt depositum til os via bankoverførsel eller lejer log in, sender vi jer en afregning og tilbagefører jer det overskydende depositum i løbet af 2-3 uger efter afrejse afhængigt af sæsontravlhed.

Kan vi betale depositum, rengøring, etc. med Dankort eller Mobilepay ved ankomst til huset?

Det er muligt at betale depositum med Dankort eller Mobile Pay inden ankomst via det lejer log in som fremgår af bookingbekræftelsen. Depositum bedes betalt inden ankomst. Betaling i sommerhuset kan kun modtages kontant. 

Forbrug

Hvilket forbrug kan vi regne med?

Energiforbruget i spa- og poolhuse varierer meget i forhold til husets størrelse, indretning, vejrforhold, antal gæster og den generelle brug af husets faciliteter. Man bør forvente et højere energiforbrug på spa- og poolhuse i forhold til traditionelle sommerhuse, idet det kræver mere energi at holde en swimmingpool/spa varm. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker et uforpligtende skøn på forbruget på et konkret hus.

Vær opmærksom på, at man som lejer hæfter for forbruget i den fulde lejeperiode. Hvis servicekonsulenten ikke informeres om senere ankomst og/eller tidligere afrejse, vil målerne blive aflæst ved lejekontraktens begyndelse og igen ved lejekontraktens afslutning og forbruget opkræves herudfra.

Hvad kan vi selv gøre for at formindske forbruget?

I kan selv påvirke forbruget i en positiv retning, f.eks. ved at afdække poolen med pooltæppet og fjerne vand fra fliserne i poolrummet efter hver svømmetur, så rummets affugter kører minimalt. 

Ankomst/afrejse

Hvornår må vi ankomme til huset?

Huset er til jeres rådighed fra kl. 15 på ankomstdagen. En tidligere ankomst er som udgangspunkt ikke muligt.

Hvornår skal vi afrejse?

Huset er til jeres rådighed til kl. 10 på afrejsedagen (til kl. 11, hvis afrejsedagen er en søndag). En senere afrejse er som udgangspunkt ikke muligt.

Hvordan får vi nøglen udleveret?

Alle husene har en servicekonsulent tilknyttet, som står for at udlevere nøglen til jer ved ankomst. Kontakt derfor husets servicekonsulent senest dagen før ankomst for at aftale nøgleovergivelse. Du kan læse mere om vores unikke servicekoncept her

Bestilling/Afbestilling

Kan man afbestille sin reservation?

Når I bestiller et hus gennem VillaVilla, er vores tryghedsgaranti altid inkluderet i lejeprisen. Tryghedsgarantien indeholder en afbestillingsforsikring og lejerskadeforsikring, som giver jer mest mulig sikkerhed før og under jeres ophold. I kan læse mere om tryghedsgarantien her.

Hvornår kan vi bestille weekendophold?

Alle sommerhusene kan lejes på weekendbasis (minimum to overnatninger) i november, december og januar. Enkelte huse har også weekendleje i februar og marts.

Nogle husejere vælger at åbne op for weekendleje eller ugeleje med valgfri ankomstdag i andre perioder (f.eks. maj og september), hvis der stadig er ledige uger, når perioden nærmer sig. I sommermånederne og de fleste helligdagsperioder kan husene kun lejes for en hel uge.

I kan altid foretage en søgning på en konkret weekend her.

Diverse spørgsmål

Må vi have hund med?

I flere af vores sommerhuse er op til to hunde eller katte velkomne, hvorimod andre sommerhusejere frabeder sig dyr i deres sommerhus. Husene med husdyr tilladt kan altid søges frem via vores søgeside her.

Hvem skal vi henvende os til, hvis vi får problemer under vores ophold?

Hvis I oplever problemer, fejl, mangler eller har spørgsmål under jeres ophold, skal I kontakte husets servicekonsulent, som vil forsøge at afhjælpe jeres problem på bedst mulig vis.