Luksus sommerhuse i Nordsjælland

Drømmer I om dejlige ferieoplevelser og at leje det helt rigtige luksus sommerhus i Nordsjælland? Første skridt mod et uforglemmeligt ophold i naturskønne omgivelser starter ved at booke et velindrettet aktivitetshus lige her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 49 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning i Nordsjælland

Vi tilbyder sommerhusudlejning af dejlige luksus sommerhuse i Nordsjælland.

Alle sommerhuse har deres egen poolafdeling. Husets imponerende poolafdeling indeholder både sauna og stort indbygget spabad.

I finder masser af sjove aktiviteter i både Udsholt Strand, Jægerspris, Tisvildeleje, Vejby Strand, Gilleleje, Hornbæk og Asserbo.

Få et dejligt ophold i et dejligt luksus sommerhus Nordsjælland her på VillaVilla.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning
Frederiksborg Slot i Nordsjælland

Udlejning af sommerhuse med pool i Nordsjælland

Nordsjælland kaldes den danske riviera. Det skyldes den lange smukke kyststrækning med de mange hyggelige badebyer, som året rundt summer af liv og aktivitet, hvor I kan få et skønt ophold. Nordsjælland giver mulighed for at kombinere de fantastiske naturoplevelser i området med kulturoplevelser, caféliv, gastronomi og spændende oplevelser.

Hvad end du og familien bare vil nyde livet, eller vil have en aktiv ferie i Nordsjælland, så kan I opnå det i et af vores luksus sommerhuse med pool, indbygget spabad og stort aktivitetsrum. Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor et i velindrettede sommerhus til ferietid, hygge og gode oplevelser med dem I holder allermest af.

Sommerhuse med pool
Tisvildeleje

Sommerhusudlejning i Asserbo/Liseleje

Asserbo er et rigtig spændende område, hvor I har mange muligheder for at få oplevelser i naturen sammen som familie. Asserbo Plantage hænger sammen med Tisvilde Hegn og byder både på hvide sandstrande og gode udflugtsmuligheder. Kan du lide at svinge golfkøllen, er golfbanerne i Asserbo helt sikkert et besøg værd.

Du kan dermed få sommerhusudlejning, som dækker hele Nordsjælland. Vi udlejer luksus sommerhuse året rundt, så uanset hvornår I ønsker at tage af sted, så har vi det perfekte hus til jer. Vi har siden 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning, og vi udlejer huse i hele Danmark, på Øland i Sverige og i Nordtyskland.

Luksus sommerhuse i Asserbo

Sommerhusudlejning i Gilleleje

Gilleleje er en gammel fiskerby i Nordsjælland, og stedet har i høj grad bevaret den charmerende stemning fra dengang. De gamle fiskerhuse og den idylliske stemning på havnen er lig med hygge og feriestemning. Men der sker også hele tiden nyt i Gilleleje. I 2016 åbnende Kulturhavn Gilleleje, et kulturhus med restauranter, bibliotek og skiftende udstillinger. Ferie i Gilleleje kombinerer den idyl, dage ved stranden og hygge, med masser af liv, kultur og natur.

Vores luksussommerhuse ligger tæt på byens hyggelige handelsstræder med velbevarede stråtækte huse. Og byens fiskerihavn, hvor de mange restauranter byder på friskfanget fisk. Og også tæt på Gilleleje Veststrand, som både har blå badeflag og som ligger lige vest for Gilleleje Havn og byens mange hyggelige butikker, restauranter og caféer. Gilleleje har det hele og med et luksus sommerhus Nordsjælland har I god tid til at opleve det hele.

Luksus sommerhuse i Gilleleje

Sommerhusudlejning i Hornbæk

Hornbæk er én af de mest populære badebyer på Sjælland, og her er masser af liv og aktiviteter i byen. Hornbæk er hjemstedet for Danmarks første sommerhus og har lige siden været blandt feriefavoritterne for københavnere og alle andre, som elsker strand og sommerhygge. Lejer du et sommerhus i Hornbæk, kan du gå til stranden. Stranden i Hornbæk er en bred sandstrand med god vandkvalitet. De høje klitter i området sikrer læ på dage med vind.

Fra sommerhuset i Hornbæk har I heller ikke langt til skov – Hornbæk Plantage byder på en varieret natur og fine vandreruter med udsigt til Øresund og Sverige. På havnen i Hornbæk kan børnene hygge sig på strandlegepladsen, imens de voksne tager et hvil i solen. Fra Hornbæk har du også kort afstand til utallige seværdigheder som f.eks. Kronborg og Fredensborg Slot.

Luksus sommerhuse i Hornbæk
Stranden ved Asserbo på Nordsjælland - Sommerhusudlejning på Sjælland

Sommerhusudlejning i Jægerspris

Jægerspris er en lille landsby, der ligger i det nordlige Sjælland. Landsbyen ligger med Roskilde Fjord til den ene side og Isefjord til den anden og området er dækket af store skove, bakker og afmærkede vandreruter, såsom Fjordstien, med strålende udsigtspunkter over det Nordsjællandske.

Er I på ferie i sommerhus i Jægerspris, kan I nemt kombinere den rolige tilstand i sommerhuset med et smut ind til København for at gå på museer, spise på lækre restauranter eller shoppe lidt. Vil I hellere gå på opdagelse blandt Nordsjællands skatte, så behøver I ikke kigge langt. Nordsjælland er spækket med små loppegårde, markedet, lokale kunstnere med åbne værksteder og meget mere.

Luksus sommerhuse i Jægerspris

Sommerhusudlejning i Odsherred

I Odsherred findes en helt særlig natur og området er godkendt som geopark af det verdensomspændende Global Geoparks Network under UNESCO. Her er et helt unikt istidslandskab, som har haft en afgørende betydning for fødevareproduktion, kunst og kulturhistorien i området. Tag på udflugt i Geoparken og se hvor nationalklenodiet Solvognen blev fundet eller besøg Odsherred Kunstmuseum og oplev udstillingen med malerier af Odsherredsmalerne.

Naturen i Odsherred bliver flittigt brugt til både vandre- og cykelture og overalt i området findes afmærkede ruter. På grund af den lange og varierede kystlinje er området også populært for lystfiskere. I har mulighed for at fange fladfisk, multer, havørred, hornfisk og hvis man er heldig også torsk. Tag det med hjem i sommerhuset og tilbered dem til aftensmad, så hele familien kan nyde godt af fangsten.

Luksus sommerhuse i Odsherred

Sommerhusudlejning i Tisvildeleje

I Tisvildeleje finder du en af Nordsjællands mest børnevenlige strande. Og det er også i Tisvildeleje, at du kan opleve Danmarks (måske) mest berømte helligkilde, Helene Kilde.

Er du til aktiv ferie på mountainbike, så er sommerhusferie i Tisvildeleje helt oplagt. I Tisvilde Hegn ligger et 28 km langt blåt spor, som giver udfordringer både til begyndere og øvede. Sporet er Sjællands længste, men kan fint opdeles i tre forskellige rutelængder. Hvert år i juli, er der musik og god stemning i området, når festivalen Musik i Lejet løber af stablen på stranden i Tisvilde. Find jeres dejlige sommerhus Nordsjælland i vores udvalg.

Luksus sommerhuse i Tisvildeleje

Sommerhusudlejning ved Vejby Strand

Kun et stenkast nord fra Tisvildeleje ligger Vejby Strand, som er et hyggeligt sommerhusområde. Området ligger højt over vandet og får I en helt fantastisk udsigt over Kattegat. Her er I også tæt på det unikke naturområde Heatherhill.

Her minder naturen om det skotske højland med de smukke lyngklædte bakker, som blev dannet under sidste istid. Heatherhill er et fredet naturområde ligesom det nærvedliggende Tibirke Bakker med de smukke udsigter. Lejer du et luksus sommerhus i Vejby strand, får du også direkte adgang til områdets meget børnevenlige strand.

Luksus sommerhuseved Vejby Strand
Store sommerhuse med pool i Nordsjælland - sommerhusudlejning i det nordlige Sjælland

Sommerhusferie i et poolhus i Nordsjælland

Nordsjælland byder på en række afslappende og aktive ferieaktiviteter, inklusive gode sandstrande, skovture og dagsudflugter til mange attraktioner på Sjælland. Sommerhusområderne har også lækre faciliteter, og København er nemt tilgængeligt for at nyde byens seværdigheder og pulserende liv.

Nordsjælland er især kendt for sin smukke natur og lange kystlinje, hvilket gør det til et populært område for familieferie. Der er mange forskellige sandstrande, hvor I kan slappe af, bade og nyde solen. For dem, der ønsker en mere aktiv ferie, er der også mulighed for at tage på vandreture i skoven eller leje cykler og udforske området på to hjul.

Når I tager i et luksus sommerhus i Nordsjælland, har I også mulighed for at tage til Helsingør, hvor I kan opleve det smukke og imponerende Kronborg Slot, som danner rammerne til den populære historie om prins Hamlet af Danmark. Historien er skrevet af den verdenskendte digter og forfatter – Shakespeare.

På Sjælland er naturen varieret. Kører du op langs nordkysten, finder du de mest fantastiske sandstrande med gode bademuligheder. Og kører du en tur syd på, kan du opleve Møns Klint med de lodrette skrænter og smukke fossiler. Herudover er der masser af grønne skove, hvor du og familien kan medbringe picnickurven og nyde stilheden.

Planlæg en god og oplevelsesrig dag i København

Du får heller ikke langt til hovedstaden, København, og alle dens forlystelser. En kanalrundfart i København er et must for alle turister. Fra kanalbåden kan I opleve byen fra vandsiden. I sejler bl.a. forbi den lille havfrue, og de mange kendte bygningsværker som Børsen, Operaen, og Den Sorte Diamant.

Er I til forlystelser, fart og spænding så skal I selvfølgelig besøge Tivoli i hjertet af København, og Bakken i de smukke omgivelser ved Dyrehaven nord for København. Den gamle trærutsjebane på Bakken er et must – den blev bygget helt tilbage i 1932 og er still going strong. Efter suset i rutchebanen kan I tage en gåtur i dyrehaven og opleve dyrevildet. Her er over 2000 vilde hjorte. Det er også muligt at tage en idyllisk tur i hestevogn rundt i dyrehaven.

Dyr er også altid populært hos både børn og voksne. København Zoo har åbent året rundt, og afholder løbende events og arrangementer for store og små. I kan også besøge Den Blå Planet som i 2013 afløste det gamle Danmarks Akvarium. Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium. Her kan I bruge én af feriedagene på at kigge på fisk, oddere, hajer og meget andet. Der er masser af muligheder for oplevelser sammen med familie og venner, når I tager i et luksus sommerhus, hvor I uden tvivl vil få dejlige ferieoplevelser og et dejligt ophold.

Ferie et sommerhus på sjælland

Skøn natur og attraktioner i Nordsjælland

Udover de lange hvide sandstrande er Nordsjælland også et område med masser af naturområder som både skov, hedelandskab, bakker og fjordene Isefjord og Roskilde Fjord. Er I en familie, som kan li’ at være sammen om udendørs oplevelser, er Nordsjælland det perfekte sted til familieferien.

Tag cyklerne med i sommerhuset, så har I mulighed for at få helt unikke oplevelser fra cykelsadlen. Nordsjælland har mange flotte cykelruter som er tilrettelagt, så I også får flest mulige oplevelser undervejs. Mange områder har også spor til mountainbikere. Tag f.eks. en tur til Teglstrup Hegn, hvor der er spor til både begyndere og øvede.

Hvis I kan lide vandsport er Nordsjælland også den oplagte destination for jer. Kyststrækningen byder flere steder på unikke vindforhold til både kite- og windsurfing, og de stille ture i kajak og på SUP board kan f.eks. foregår på Esrum Sø eller på Isefjorden – her er masser af muligheder.

Området omkring Odsherred er kategoriseret som Geopark med støtte fra UNESCO. Det betyder at det unikke istidslandskab er spækket med formidling, og masser af vandre- og cykelruter. Herudover afholder Geoparken en lang række events året rundt, som bl.a. har til formål at sætte fokus på de mange lokale fødevareproducenter og kunsthåndværkere i området.

I området omkring Roskilde, Lejre og Frederikssund ligger Nationalpark Skjoldungernes Land. Her kan I bl.a. leje en nationalpark kano og komme ud på Roskilde Fjord. På fjordens rolige vand, flyder I langsomt forbi holme og øer imens fuglelivet kan observeres på nært hold. I kan også tage fiskestænger med, og fange fisk til grillen i sommerhuset.

I området tæt på vores luksus sommerhuse ved Tisvildeleje, Asserbo og Vejby Strand ligger Tibirke Bakker. Området blev opkøbt af private i starten af 1800-tallet og er den dag i dag stadig privatejet. Det er tilladt at færdes på områdets stier og veje, og I kan bl.a. gå turen til “Udsigten”, hvor I kan se ud over Arresø. Med et stort sommerhus med pool i Nordsjælland har I rig mulighed og tid for at opleve de mange fantastiske områder.

Ferie i et luksus sommerhus på Sjælland

Når I skal leje sommerhus, har vores luksussommerhuse på Sjælland de perfekte rammer for en ferie året rundt. Husene er udstyret med masser af aktiviteter som f.eks. billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Det betyder at uanset, hvordan vejret arter sig, så er I godt underholdt indendørs. I vores poolsommerhuse er I også garanteret badeferie uanset om I tager i sommerhus sommer eller vinter.

I spahusene kan de voksne nyde en afslappende pause fra leg og spil i spabadet, og i pool rummets sauna. Alle sommerhuse har fantastiske faciliteter. Sjælland byder også på mange oplevelser og arrangementer indendørs året rundt. På Louisiana i Humlebæk kan I opleve én af de største samlinger af kunst fra d. 20 århundrede i Skandinavien. I museets børnehus er der masser af sjove aktiviteter for de mindste. Her kan børnene udfolde deres kreativitet og tegne og male sammen.

Slottene Kronborg og Fredensborg er også en unik oplevelse uanset vejret, og på Rungstedlund kan I få indblik i en af Danmarks allermest populære forfattere gennem tiden, Karen Blixen. Her kan I både lære om Karen Blixens omfattende forfatterskab og gå en tur i det smukke forfatterhjem, hvor stuerne står som på Karen Blixens tid, med effekter fra hendes forældre og fra tiden i Afrika.

Lej et sommerhus i Nordsjælland

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Nordsjælland ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool.

Store sommerhuse med pool i Nordsjælland - sommerhusudlejning i det nordlige Sjælland

Oftest stillet spørgsmål

Er der faciliteter som swimmingpool eller sauna i sommerhusene i Nordsjælland?

Det afhænger af det enkelte sommerhus, men mange af dem har faciliteter som swimmingpool og sauna. Det er vigtigt at tjekke dette, før du booker et sommerhus.

Er det muligt at have husdyr i sommerhusene i Nordsjælland?

Det afhænger af det enkelte sommerhus, men nogle sommerhuse tillader kæledyr, mens andre ikke gør. Det er vigtigt at undersøge dette, før du booker et sommerhus.

Kan man leje et sommerhus i Nordsjælland i vintermånederne?

Det er muligt at leje et sommerhus i Nordsjælland hele året rundt, men det er vigtigt at undersøge, om sommerhuset er opvarmet og har faciliteter til at håndtere koldt vejr.

Er der nogen aktiviteter i nærheden af sommerhusene i Nordsjælland?

Ja, der er mange forskellige aktiviteter i Nordsjælland, inklusive vandreture, cykelture, besøg på attraktioner og strandaktiviteter. Derudover er København nemt tilgængeligt for at nyde byens seværdigheder og liv.

Hvordan er mulighederne for at købe ind i supermarkederne i sommerhusene i Nordsjælland?

Der er mange supermarkeder i Nordsjælland, og de fleste af dem er nemme at komme til fra sommerhusene. Det er vigtigt at undersøge dette, før du booker et sommerhus.Artiklen er skrevet af

Jacob

VillaVillas teambuilding-planlægger, og særligt tilknyttet til Fyn, øerne og Nordsjælland
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 80
Se mere