Luksus sommerhuse ved Limfjorden

Find et dejligt sommerhus ved Limfjorden og få en afslappende ferie her. Vores luksus sommerhuse giver dig plads til hele familien.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 13 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning ved Limfjorden

Ved Limfjorden tilbyder vi sommerhusudlejning i Virksund, Glyngøre og Hostrup Strand. Her finder I mange sommerhuse tæt på de skønneste badestrande og naturskønne omgivelser.

Badestrandene er børnevenlige strande, som gør at det er nemt at tage ungerne med. I sommerhusene får I også en indendørs pool med, hvis stranden ikke lige er jer.

Hos VillaVilla er vi specialister i sommerhusudlejning af moderne sommerhuse. Vi står klar, når I skal leje et luksus sommerhus. Find et indbydende sommerhus ved Limfjorden her.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning

Sommerhuse ved Limfjorden

Naturen ved Limfjorden
Solnedgang ved Limfjorden

Udlejning af sommerhuse med pool ved Limfjorden

Limfjorden er et naturskønt sommerhusområde i toppen af Danmark, som strækker sig fra Thyborøn i vest til Hals i øst, og sundet deler Vendsyssel og Thy fra resten af Jylland.

Den lange kystlinje er næsten 1.000 km lang og byder på mange dejlige badestrande og flotte naturoplevelser. Her venter jer en rolig familieferie i store sommerhuse med pool.

Sommerhuse med pool
Glyngøre

Sommerhusudlejning i Glyngøre

Glyngøre er en gammel fiskerby ved Sallingsund, der byder på flotte og afslappende omgivelser til feriegæster. Fra den hyggelige by ved Limfjorden er der udsigt til øerne Mors og Fur.

Derudover har I udsigt til en hyggelig ferie sammen i sommerhuset, vi udlejer, ved Glyngøre.

Luksus sommerhuse i Glyngøre

Sommerhusudlejning ved Hostrup Strand

Ved Sallings sydkyst ved Limfjorden ligger, Hostrup Strand, med udsigt over Venø bugt. Både i Lihme og Lem finder i dagligvarebutikker og i Skive ca. 20 km mod øst finder I forskellige shoppingmuligheder, restauranter og caféer.

Luksus sommerhuse ved Hostrup Strand

Sommerhusudlejning i Virksund

Virksund ligger i Midtjylland og er en lille by beliggende ved Hjarbæk Fjords udmunding ved Limfjorden. Fra Virksund er der 20 kilometer til Skive og 34 kilometer til Hobro, hvor der er gode shoppingmuligheder.

Luksus sommerhuse i Virksund
Bådhuse ved Virksund

Poolhus ved Limfjorden med aktiviteter for hele familien

En sommerhusferie i et poolhus ved Limfjorden er noget særligt. Her finder I flotte bugter, stejle skrænter, klitlandskab og store skove. Fra de mange bakkehøje er der en flot udsigt over landskabet.

En udflugtstur kunne gå til Nationalpark Thy eller være en sejltur på fjorden. Strandene ved Limfjorden er ideelle for sejlsportsudøvere. Her kan surfes, windsurfes, kitesurfes og Toftum Bjerge er et populært område til paraglidning. I Glyngøre finder I en stor dykkerpark med skibsvrag, vraget af en kampvogn, forhindringsbaner, stenrev og en grotte.

De, som gerne vil ose og opleve pulserende byliv, vil finde sig godt tilpas i de større omkringliggende byer Nykøbing, Thisted, Struer og Skive. Også Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, er et besøg værd, når I holder ferie ved Limfjorden. Her finder I forskellige butikker, restauranter, caféer og seværdigheder. Book jeres luksussommerhus i dag.

I vikingernes fodspor

I Limfjorden ligger mange øer, og er Danmarks største fjord, som forbinder Nordsøen med Kattegat. På Museum Mors kan du få et indblik i områdets natur og landskab gennem tiden, og der er mulighed for at se forskellige fossiler og spor fundet i området helt tilbage fra vikingetiden.

Sommerhusene ved Limfjorden tiltrækker sportsudøvere og naturelskere. Med sin skønne udsigt til øerne Mors og Fur hører Glyngøre til ét af de populære sommerhusråder ved Limfjorden. På Fur kan I gå på fossiljagt og nyde den imponerende natur. Eller slå et smut forbi det kendte bryghus.

Østligt for Venø bugt ligger Ejsingholm og Hostrup Strand, som byder på kuperet terræn og flotte badestrande. Dette indbyder til gå-, løbe- og cykelture. Venø Bugt er ydermere et yndet udflugtssted blandt lystfiskere og vindsurfere.

I Sillerslev er der mulighed for at opleve autentisk charme fra en fiskerlandsby på Mors. Alle sommerhuse her er ideelle til familier, som ønsker et dejligt ophold i smukke omgivelser. Virksund ligger relativt sydligt ved Hjarbæk Fjord, og med både marina, golfbaner og flotte strande er her den perfekte ramme for familiens ferie i et luksus sommerhus med pool.

Limfjordens seværdigheder I ikke vil gå glip af

Husene ved Limfjorden giver dig og din familie det bedste udgangspunkt for at udforske de omkringliggende seværdigheder og destinationer. Dertil hører den velbevarede middelalderborg Spøttrup ved Skive og Aalborgs 600 meter lange Limfjordsbro, som klappes op, når store skibe skal sejle under.

Jesperhus Blomsterpark med legeland og junglezoo er et flot og sjovt udflugtsmål for hele familien. Dette er den perfekte familie destination, hvor I kan få oplevelser for hele familien. Allerede i maj slår Jesperhus Blomsterhus dørene op. I løbet af sommeren kan opleve mere end en halv million skønne blomster.

Kalkgruberne i Mønsted er verdens største kalkmine, som I har mulighed for at opleve på tæt hold. Også et besøg på Jyllands ældste bondegård. Frilandsmuseet Hjerl Hede er anbefalelsesværdigt. Her kan I fordybe jer i gamle håndværkstraditioner og landbrugsmetoder, og få et indblik i livet i en lille dansk landsby i gamle dage.

Aalborg Zoo er et populært sted at besøge, hvor I kan opleve 100 forskellige dyrearter. Oplev bl.a. de flotte isbjørne, som er en seværdighed de fleste børn absolut elsker. Derudover er der også mulighed for at opleve de flotte afrikanske dyr samt meget mere. Ikke alene er Aalborg Zoo ideelt at besøge for at se dyr, men I kan også få en kulinarisk oplevelse med de mange skønne spisesteder. Aalborg Zoo har åben på alle årstider og vil være med til at give en god ferie, som I kan huske i mange år fremad.

Lej et sommerhus ved Limfjorden

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Limfjorden ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool ved Limfjorden.Artiklen er skrevet af

Therese

Therese elsker hygge og traditioner
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 36
Se mere