Udlejning af poolhuse

Vores poolhuse er fyldt med eventyrlige omgivelser og en lang række af aktiviteter for alle aldersgrupper. Et pool sommerhus er især oplagt, når I skal nyde en god ferie med familien, mange mennesker eller større grupper. Vi har et kæmpe stort udvalg af store sommerhuse med pool.

FIND DIT SOMMERHUS MED POOL


14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.000,00 kr.

Inkl. rengøring
24 personer
10 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.512,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.897,00 kr.

Inkl. rengøring

Pool sommerhuse med god plads

Lejer du ét af vores poolhuse, har du muligheder for at holde en fantastisk ferie i selskab med venner og familie. Her er der masser af plads i hele huset – både til hyggeligt samvær i fællesrummene, sjov og ballade i den indendørs pool eller udendørs spabad og til privatliv på værelserne.

Antallet af værelser i vores sommerhuse med pool varierer fra 5 værelser til 12 værelser. I de største af vores sommerhuse med lækker poolafdeling er der forskellige værelsesafdelinger, så hver familie kan få sit eget afsnit af sommerhuset.

SOMMERHUSUDLEJNING

Tiden flyver i et sommerhus med pool, udendørs spa og aktivitetsrum

I kan med garanti finde et væld af aktiviteter at fornøje jer med i vores sommerhuse med indendørs pool. Alle de tilgængelige poolhuse har egen pool, og I skal ikke bekymre jer om at give plads til andre, som man typisk oplever ved en fælles pool.

Et luksus poolhus har enten en indendørs- eller udendørs pool. I de større sommerhuse er der “minibadeland” med 20 m2 pool, rutsjebane og ofte modstrømsanlæg.

Alle vores pool sommerhuse har desuden aktivitetsrum med mulighed for at spille bordtennis, billard og dart. Om aftenen er der god mulighed for at samles i opholdsrummet, hvor der er plads til alle gæster.

Til alle poolhuse hører der en stor terrasse, hvor I kan opholde jer, mens ungerne spiller fodbold, leger i sandkassen eller gynger. Vi har mange poolhuse med pool i høj kvalitet til sommerhusudlejning hos VillaVilla.

FIND DIT SPAHUS

Poolhuse til leje i forskellige størrelser

Vi har sommerhuse med pool med plads til alt mellem 12 personer og 30 personer.

Det er et oplagt sted, hvis I er flere familier eller en større gruppe af venner, der ønsker at tilbringe en weekend under samme tag i det perfekte sommerhus med pool.

Vil du vide mere om luksus sommerhuse med spa? Læs med her: “Spahuse“.

FIND DIT SOMMERHUS MED FACILITETER


Sommerhuse til 14 personer

14 personer

Selv i de mindste af vores poolhuse er der god plads til 2 familier, som gerne vil holde ferie sammen. Husene er berammet til 14 personer, men er også oplagte for 10-12 personer, da I så får ekstra god plads.
Se mere
Sommerhus til 16 personer

16-18 personer

Sommerhusene til 16-18 personer er indrettet med 6-7 værelser fordelt på 2 soveafdelinger med eget badeværelse samt en hems med 4 madrasser. Sommerhusene er velegnet til 2 større familier eller 3-4 fire mindre familier.
Se mere
Sommerhus til 20 personer

20 personer

I de større poolhuse finder I endnu mere plads og flere aktiviteter. Her er 3 separate soveafdelinger med hver 2-3 værelser og badeværelse, så sommerhusene til 20 personer er meget velegnet til flere familiers fælles ferie.
Se mere
Sommerhuse til 24 personer

22-24 personer

Sommerhusene er indrettet med 3-4 badeværelser, 8-10 værelser og 4-6 sovepladser på den store hems, hvor der er fladskærm med spillekonsol. Der er rigelig plads til hele familien med et stort stueareal og køkken i forlængelse af hinanden, hvor alle kan samles ved et langbord.
Se mere
Poolsommerhus til 26 personer

26 personer

Et sommerhus med plads til 26 personer kræver ikke kun sovepladser nok, men også at resten af husets faciliteter passer til et så stort antal mennesker. Udover 8-10 soveværelser indeholder sommerhusene en hems med 4-6 sovepladser og 3-4 badeværelser.
Se mere
Store sommerhus til 30 perosner

27-30 personer

Store sommerhuse med plads til 27-30 personer indeholder som regel mellem 10-12 værelser samt en stor hems med 4-6 sovepladser. Og med 3-4 badeværelser bliver der ikke kø ved toiletterne.
Se mere