Luksus sommerhuse i Sverige

Tag på en skøn ferie i et luksus sommerhus i Sverige med hele familien. Find jeres luksussommerhus med indendørs pool lige her på VillaVilla.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 6 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning i Sverige

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning af luksussommerhuse på den skønne ø, Øland. Det er uden tvivl et af de allersmukkeste områder i hele Sverige.

Øland ligger blot 300 km fra Øresundsbroen og byder på en fantastisk natur. Gennem VillaVilla kan I leje et stort sommerhus med plads til mellem 12 og 18 personer.

På Øland udlejer vi både luksus sommerhuse, pool- og spahuse, der passer til netop jeres behov. Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Sverige

ôland i Sverige

Sommerhusudlejning på Øland

På Øland kan I komme helt ned i gear i den rolige natur, der omgiver sommerhusene, der udlejes gennem VillaVilla, og opleve helt fantastiske solnedgange. Der er smuk udsigt fra øen over Østersøen.

Luksus sommerhuse på Øland
Den svenske ø Øland

Sommerhusferie i et poolhus i Sverige

Som ferieland har Sverige meget at byde på. Det er især den smukke svenske natur, der er attraktiv. Sverige byder på store vidder, smukke skove, et rigt dyreliv og lækre strande.

Er I mere til glæderne ved en komfortabel storbyferie, kan Sverige også være med. Tæt på Øland, finder I Smålands tredjestørste by, Kalmar. Her får I både kultur, shopping og mange grønne områder.

Har I lyst til en varieret ferie i smukke omgivelser, hvor det handler om at være sammen og få gode oplevelser, så er den svenske skærgård et velegnet rejsemål.

Der er dyreparker, forlystelsesparker og mange muligheder for en aktiv ferie. På Øland finder I Ølands dyre- og forlystelsespark. Her kan I opleve 160 dyrearter, samt et 1.000 kvm stort vandland, med et utal af vandrutsjebaner.

Sommerhuse med pool

Lej et sommerhus i Sverige

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning – og her er Sverige ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool på den anden side af Øresund.