Luksus sommerhuse i Sønderjylland

Tag på besøg i det sønderjyske med et fantastisk sommerhus med pool, spa, sauna og alt, hvad hjertet begærer. Find jeres kommende luksus sommerhus i Sønderjylland nedenfor.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 61 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning i Sønderjylland

Hos VillaVilla udlejer vi store luksussommerhuse i hele Danmark, på Øland i Sverige og i Nordtyskland. Vi har specialiseret os i sommerhusudlejning og hjælper jer med at finde det luksus sommerhus, der passer til dig og din familie. I Sønderjylland tilbyder vi sommerhusudlejning på Fanø, Rømø, Nordals, Mommark og Kegnæs. Find et fantastisk luksussommerhus i Sønderjylland.

Ved at leje sommerhus gennem VillaVilla får du altid sommerhuse med de bedste faciliteter. Når du booker et sommerhus Sønderjylland får du alt fra indendørs pool til aktivitetsrum med komfortable møbler og rig mulighed for underholdning. Hertil er der selvfølgelig også rigeligt med plads og dvs. at der er sovepladser til hele familien. Vi har sommerhuse fra 12 personer og helt op til 30 personer! Dette gælder for alle regioner, hvor du kan finde vores luksus sommerhuse. Book luksus sommerhus Sønderjylland her.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Sønderjylland

Solnedgang på Fanø
Stranden på Fanø

Udlejning af sommerhuse med pool i Sønderjylland

I Sønderjylland er der mange skønne feriesteder. Vi tilbyder luksussommerhuse på fire af dem, nemlig Fanø og Rømø ved vestkysten samt Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als.

Læs mere om “Sommerhus med pool“, hvis du vil høre mere om vores luksus sommerhuse. Hvis du har specielle ønsker til et luksus sommerhus med swimmingpool, så tag venligst kontakt til os.

Sommerhuse med pool
Solnedgang på Fanø

Sommerhusudlejning på Fanø

Fanø er en rigtig naturperle, der ligger i Nationalpark Vadehavet. Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er et område, som I er nødt til at opleve, hvis I har lyst til at se Danmark fra en af landets smukkeste sider.

Luksus sommerhuse på Fanø

Sommerhusudlejning på Kegnæs

Kegnæs er en lille halvø på 17 km2, der ligger på den sydlige kyst af øen Als i Sønderjylland. Kegnæs ligger ud til Flensborg Fjord og er det fantastisk sted at tage til særligt i sommermånederne.

Luksus sommerhuse ved Kegnæs

Sommerhusudlejning i Mommark

Mommark er et hyggeligt område, der ligger på Sydals’ østkyst ud til Flensborg Fjord. Her kan I holde ferie i maritime omgivelser og I har ikke langt ind til Sønderborg, hvor I kan besøge museer.

Luksus sommerhuse i Mommark

Sommerhusudlejning i Nordals

Als er et dejligt sted at være i sommerhus. Foruden de mange timer, I kan bruge på at hygge jer sammen i sommerhusets pool eller aktivitetsrum, er der også et væld af områder og steder at gå på opdagelse i.

Luksus sommerhuse på Nordals

Sommerhusudlejning på Rømø

Rømø er en af Vadehavsøerne, som du bør besøge på din og din families næste ferie. Rømø er den eneste af Vadehavsøerne, som har en direkte broforbindelse fra fastlandet og ud på øen.

Luksus sommerhuse på Rømø
Store sommerhuse til udlejning på Kegnæs i Sønderjylland

Nyd ø-livet på Fanø og Rømø

På Fanø og Rømø kan ø-livet nydes i fulde drag. Og du kan nemt komme rundt til Sønderjyllands mange seværdigheder og attraktioner, når du lejer sommerhus her.

Tag f.eks. med tilbage i tiden og besøg Ribe Vikingecenter eller har I en stor interesse for teknik og science, så er Universe Science Park helt klart et besøg værd. Her er ikke langt til sjove oplevelser i LEGOLAND, safariture i Givskud Zoo eller til historiske mindesmærker som Jellingestenene.

Landskabet omkring Fanø og Rømø er i høj grad præget af Vadehavet, der er et af de vigtigste vådområder i verden. Her er et naturskønt sommerhusområde med rigt dyreliv og en fantastisk udsigt over det flade marskland.

Poolhuse på Als

På Als er der ikke langt til de mange seværdigheder og fantastiske naturområder i Sønderjylland. Her er flere gode og børnevenlige strande og muligheder for surfing på sydkysten, når vejret er til det. På Kegnæs har I blandt andet mulighed for at se halvøens famøse vinmarker, hvor der hvert år bliver produceret forrygende vin.

Det er også oplagt at tage en tur over den tyske grænse. Fra Als når du den hyggelige tyske by, Flensborg, eller grænsehandlen i Kruså på blot 40-60 minutter i bil.

Fantastisk historie venter i det sønderjyske

Sønderjylland er et meget historisk område af Danmark. En af danmarkshistoriens mest berømte krige, Dybbøl Banke, blev udkæmpet her tilbage i 1864. Du kan få et realistisk bud på, hvordan krigen må have været med et besøg på Dybbøl Banke Historiecenter.

Her kan du lære om livet som infanterist og reflektere over de strabadser, de skulle igennem. Tag ud og oplev soldaternes barakker og se, hvor skansens beskyttelsesrum gav soldaterne dækning. Ligeledes kan du læse autentiske breve, som blev sendt fra soldaterne og hjem til deres familier.

Sønderborg slot

Sønderborg Slot er en historisk og interessant oplevelse med 800 års historie undervejs. Det store slot ligger ved indgangen til Sønderborg og i dag bruges mange af dets rum til at fortælle om Sønderborgs og grænselandets historie. Leder du efter steder at besøge i Slesvig-Holsten? Start med Sønderborg Slot og udforsk de to byers fælles historie.

Vadeøerne Fanø & Rømø

Du kan også udforske Vadeøerne i Sønderjylland, Fanø og Rømø. De har en rig historisk og kulturel arv, med et glimrende eksempel på et traditionelt hvalfangsthjem ved Kommandørgården på Rømø. I de lokale museer kan du også opleve de historiske drager i forbindelse med de fine udstillinger, som fortæller om det sønderjyske liv gennem historien.

Gråsten Slot

Man må selvfølgelig ikke glemme det fantastiske Gråsten Slot, som har været gennem mange forandringer i løbet af historien. Tilbage i tiden var Gråsten slot et jagtslot og blev opført i midten af 1500-tallet. I løbet af 1603 brændt slottet til grunden, hvorefter at slottet blev genopført.

Desværre var det ikke sidste gang at slottet skulle lide under en katastrofe, hvilket betyder at slottet brændte ned igen i 1757. På trods af de 2 uheldige episoder, valgte man at genopbygger slottet igen i 1795. Det er det Gråsten vi kender i dag, som også fungerer som Kongefamiliens sommerresidens.

Lej et sommerhus i Sønderjylland

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Sønderjylland ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool i det sydlige Jylland.

Du kan også læse mere om et weekendophold i et sommerhus i Sønderjylland herunder.

Weekendophold i Sønderjylland