Sommerhus med pool

Hos VillaVilla har vi specialiseret os i at udleje sommerhuse med pool og god plads til op til 30 personer. Husene er alle indrettet med sjove aktiviteter for alle aldersgrupper. Alle sommerhusene har et aktivitetsrum og over 90% af de sommerhuse, vi udlejer, har en pool.

Vi ved, at vores poolhuse er populære, og derfor kommer der løbende nye sommerhuse med pool til. Poolen er et samlingspunkt og et hit for hele familien, men især for familiens yngste. Her finder du sommerhus med både indendørs- og udendørs pool.

Udvalgte sommerhuse med pool

16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.971,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

7.163,00 kr.

Inkl. rengøring
(27)
24 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.594,00 kr.

Inkl. rengøring

Lej sommerhus med pool

Danmark er et fantastisk ferieland til ferie i sommerhus med pool. Trods sin lille størrelse, er der et stort udvalg af sommerhuse i hele Danmark, og mange forskellige typer natur, og ikke mindst mange forskellige arrangementer og seværdigheder.

Skal der fart over feltet, så har Danmark mange forlystelsesparker. Heriblandt Legoland, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og Sommerland Sjælland, som er sjove for hele familien. Danmark byder også på et væld af seværdigheder. Den danske natur er noget ganske særligt. Vi tilbyder ferieboliger i nogle af de mest naturskønne områder i Danmark.

Sommerferie er indbegrebet af den perfekte ferie, og associeres med gode minder. Hos VillaVilla.dk tilbyder vi sommerhusudlejning. Husene, vi udlejer, er luksussommerhuse, hvor der er plads til alle. Vi stræber efter at give jer en sommerhusoplevelse i de bedste omgivelser, når I skal på ferie i sommerhus med swimmingpool.

UDLEJNING AF SOMMERHUSE

Store sommerhuse med pool på den svenske ø Øland

Udlejning af sommerhuse med pool i Danmark

Sommerhusferie er en god måde at være sammen på, og der er ofte forbundet mange gode minder med en ferie i et sommerhus med pool. Vi udlejer store sommerhuse med pool i Danmark, Tyskland og Sverige.

Uanset hvilken landsdel I foretrækker at holde ferie i, så har vi det perfekte sommerhus med pool i de perfekte omgivelser. I Danmark tilbyder vi sommerhusudlejning i hele landet. Vi har et stort udvalg af sommerhuse med pool i Danmark.

Alle sommerhusene er udstyret med et stort aktivitetsrum, hvor I blandt andet kan dyste i billard, bordtennis, bordfodbold og på spillekonsoller.

Trænger I til en dukkert, at blive koblet helt af, eller at blive varmet godt igennem? Så har alle sommerhusene enten et poolområde eller et spaområde.

Find et sommerhus med pool og mange faciliteter. Herunder kan I læse mere om, hvad VillaVilla.dk kan tilbyde, og se vores udvalg af rummelige sommerhuse i Danmark.

Sommerhusudlejning med pool

Sommerhus med pool i Nordjylland

Nordjylland har som feriedestination rigtig meget at byde på, uanset om I er til afslapning ved en hyggelig mole, enestående natur, skønne strand og vand. Her kan I læse mere om, hvorfor I skal vælge at holde ferie i et poolhus i Nordjylland.

Poolhuse i Nordjylland

Sommerhus med pool ved Limfjorden

Limfjorden er et naturskønt sommerhusområde i toppen af Danmark. Den lange kystlinje er næsten 1.000 km lang og byder på mange dejlige badestrande og flotte naturoplevelser. Her venter jer en rolig familieferie i et stort poolhus med plads.

Poolhuse ved Limfjorden

Sommerhus med pool ved Vestkysten

Der findes mange populære ferieområder ved Vesterhavet. Vi tilbyder sommerhusudlejning af sommerhuse i idylliske omgivelser langs hele vestkysten. Her finder du poolhuse i alle størrelser, hvor der er plads til mange mennesker.

Poolhuse i Vestjylland

Sommerhus med pool i Østjylland

I Østjylland finder du smukke bakkede landskaber med vidtstrakte marker, børnevenlige strande, storby inden for kort afstand, seværdigheder og attraktioner. Gå på opdagelse i vores store udvalg af store poolhuse langs den jyske østkyst.

Poolhuse i Østjylland

Sommerhus med pool i Sønderjylland

Tag på besøg i det sønderjyske med et fantastisk sommerhus med pool, spa, sauna og alt, hvad hjertet begærer. Vi tilbyder poolhuse på fire af dem, nemlig Fanø og Rømø ved vestkysten samt Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als.

Poolhuse i Sydjylland

Sommerhus med pool på Fyn og Langeland

Fyn er fin, hedder det i folkemunde. Og vi må bare konstatere, at der virkelig er noget om snakken. En sommerhusferie i et veludstyret feriehus med pool, spa, sauna og et spændende aktivitetsrum er en ferie, som I vil nyde i fulde drag.

Poolhuse på Fyn og Langeland

Sommerhus med pool i Nordsjælland

Nordsjælland kaldes den danske riviera. Det skyldes den lange smukke kyststrækning med de mange hyggelige badebyer. Hvad end du og familien bare vil nyde livet, eller vil have en aktiv ferie i Nordsjælland, så kan I opnå det i et af vores store poolhuse.

Poolhuse i Nordsjælland

Sommerhus med pool på Lolland, Falster og Møn

Besøg Lolland, Falster og Møn, der byder på fantastisk natur og oplevelser for familien. Alle vores store poolhuse har en roligt beliggende havegrund i et naturskønt sommerhusområde tæt på børnevenlig sandstrand og gode aktivitetsmuligheder.

Poolhuse på Lolland, Falster og Møn

Sommerhus med pool på Bornholm

Bornholm er en særlig del af Danmark, som er kendt under flere navne bl.a. Klippeøen, Solskinsøen og Østersøens Perle. Når du besøger et af vores poolhuse på Bornholm kan du opleve de lange, smukke og skønne sandstrande, klipper, bakker og marker.

Poolhuse på Bornholm
Klipper på Bornholm

Udlejning af poolhuse i Sverige og Tyskland

Drømmer I om at holde ferie i udlandet, så er vores nabolande Tyskland og Sverige begge skønne feriedestinationer, hvor du også kan finde et sommerhus med indendørs pool.

Sommerhus med pool i Sverige

Som ferieland har Sverige meget at byde på. Det er især den smukke svenske natur, der er attraktiv. Sverige byder på store vidder, smukke skove, et rigt dyreliv og lækre strande. Gå på opdagelse i vores store udvalg af store poolhuse på den anden side af Øresund.

Poolhuse i Sverige

Sommerhus med pool i Tyskland

Tyskland har meget at byde på, og er det helt rigtige sted at besøge, hvis I ønsker en på opleveren! Her er en fantastisk mangfoldighed og masser at opleve, når I holder ferie syd for grænsen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af poolhusel syd for grænsen.

Poolhuse i Tyskland

Hold din næste ferie i et sommerhus med indendørs pool

Hold en vellykket ferie i sommerhus med pool – vi garanterer, at børnene vil elske det. Det er ikke ofte, man kan prale af at have en hel indendørs pool eller et badeland for sig selv. Ved at leje et poolhus, er I garanteret jeres eget private badeland og spaområde. Visse sommerhuse har også udendørs spa og udendørs swimmingpool.

Det er naturligvis kun jer, der har adgang til luksushuset, herunder indendørs pool. Skal I leje sommerhus? Find dit sommerhus med den dejlige pool ved brug af hjemmesiden, hvor du finder sommerhuse i hele Danmark til hele familien. Indendørs pool har som regel både modstrømsanlæg og rutsjebane.

Sommerhus med indendørs swimmingpool er ydermere udstyret med sit eget lille wellness-område. Her finder I både et stort spabad og en lækker sauna. Spabadet er placeret i poolrummet, så det er nemt at holde øje med alle legebørnene plaske rundt i poolen.

I wellness-området har I mulighed for at komme helt ned i gear, og slappe af i spaens dejlige bobler og varme vand. Saunaen kalder efter en rask og lang gåtur i den fantastiske natur, der er tæt på alle sommerhusene. Det smarte med en indendørs pool, er at vejret faktisk ikke betyder noget. Hvilket er rigtigt smart, i og med Danmark jo har mange dage med regn.

Derfor ser man ofte at sommerhuse har en indendørs pool, så man ikke er påvirket af det danske vejr. Derudover er et sommerhus med swimmingpool også super lækkert i forhold til, at man ikke behøver at være i nærheden at et feriecenter for at kunne bade. Med vores sommerhuse kan i kombinere svømmeturen med jeres wellness, når I holder ferie. Find din indre vandhund frem.

Leje af sommerhus med pool til badeferie på alle årstider

Vi tilbyder udlejning af sommerhuse i Danmark, Nordtyskland og Sverige uanset årstiden. Sommeren er højsæson for leje af sommerhuse, men det er med at være i god tid med sin bestilling, da de populære sommerferieuger ryger hurtigt.

Hos VillaVilla.dk tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark året rundt, så uanset hvad jeres favorit årstid er, finder vi et hus, der passer til netop jeres behov og ønsker. Her er der plads til hele familien eller alle vennerne, hvor i kan nyde en fælles pool til at skabe de gode minder med. Sommerhuse og ferieboliger er ikke længere begrænset til sommerhalvåret.

Den danske sommer er ikke altid lige pålidelig, men uanset om vejret er godt eller køligt, så kommer alle vores sommerhuse med indendørs pool og badegaranti. Hvis sommervejret driller, som det til tider gør, og det derfor er for koldt til at hoppe en tur i havet, så er et skønt sommerhus med pool et glimrende alternativ. Er sommeren varm, kan det blive varmt at ligge udenfor, så hop en tur i poolen og bliv kølet lidt af, før solbadningen fortsætter.

Ved at booke et sommerhus med pool kan I tage på ”sommerferie” om vinteren. I vintermånederne er et sommerhus med swimmingpool en god måde at få brændt en masse krudt af på, samtidig med at man har det sjovt. Det er ikke altid lige sjovt at bevæge sig ud, når den danske vinter viser sig fra sin koldeste side.

I et sommerhus med pool kan I motionere helt uden at bevæge jer ud. Medbring en bold og hop en tur i poolen indendørs, og få inkorporeret den daglige motion på en sjov og anderledes måde. Vi lover, at det ikke kun er de yngste, der vil elske det. Ved at leje et pool sommerhus er både hyggen og underholdningen sikret under hele ferien.

Stort sommerhus med Indendørs pool

Store sommerhuse med pool, spaområde og god plads

De store sommerhuse med pool er oplagte til at nyde en ferie for flere familier eller større grupper. Her er der plads til alle. Lejer du et af vores sommerhuse med pool, har du alle muligheder for at holde en fantastisk ferie i selskab med venner og familie. Her er der masser af plads – både til hyggeligt samvær i fællesrummene, og til privatliv på værelserne.

Familiens mindste kan boltre sig i aktivitetsrummet, mens familiens ældste slapper af i stuens hyggelige sofagrupper. I alle huse finder du masser af underholdning for både store og små. Antallet af værelser i vores sommerhuse med pool varierer fra 5 til 30. I de største af vores sommerhuse med pool er der typisk forskellige værelsesafdelinger.

Måske tænker I, at det da kun er de store luksus feriehuse, som har både pool og wellness-område. Men næsten alle luksussommerhusene – fra store til små – har pool. Så uanset hvor mange I ønsker at holde ferie sammen, så kan I finde netop det sommerhus med pool, der passer til jeres behov og ønsker.

Vi har sommerhuse med pool med plads til alt mellem 12 og 30 personer. Det er derfor et oplagt sted, hvis I er flere familier eller en større gruppe af venner, der ønsker at holde ferie eller tilbringe en weekend under samme tag.

Sommerhusene har et lækkert spaområde, hvor I kan hoppe i det varme spabad og koble helt af fra hverdagen. Er det koldt og gråt udenfor eller siler regnen ned? Så tænd for saunaen og mærk, hvordan I lige så stille bliver varmet godt igennem. I poolområdet kan I rigtig få slappet af med masser af wellness i jeres ferie.

Derudover er der altid masser af plads udenfor i form af en stor græsplæne, stor terrasse med grill, samt diverse legeaktiviteter. Alle vores spahuse er placeret i naturskønne områder i Danmark, Tyskland og Sverige.

Poolen er altid klar

Kender I også det, at I ankommer til et sommerhus med pool, og I kan næsten ikke vente med at hoppe i svømmepølen?

Vi får ofte spørgsmålet; ”hvor lang tid går der, før poolen er klar til brug”?

Bare rolig – poolen har en konstant temperatur på 26-29 grader, og er derfor allerede klar til brug, når I ankommer til sommerhuset. Så det er bare med at få badetøjet hevet op af tasken, så er I klar til feriens første dukkert.

Poolkontrol

Vi vægter gæsternes sikkerhed meget højt, og der føres løbende kontrol med vandkvaliteten i swimmingpoolen. Som lejer er man forpligtet til at give pool-teknikeren adgang til huset, og desuden at følge alle anvisninger fra denne vedr. brug af poolen.

Luksus sommerhuse med pool i forskellige størrelser

Måske tænker I, at det da kun er de store sommerferiehuse, som har både pool og wellness-område. Men næsten alle sommerhusene – fra store til små – har pool. Så uanset hvor mange I ønsker at holde ferie sammen, så kan I finde netop det sommerhus med pool, der passer til jeres behov og ønsker.

Vi har sommerhuse med pool med plads til alt mellem 12 og 30 personer. Det er derfor et oplagt sted, hvis I er flere familier eller en større gruppe af venner, der ønsker at holde ferie eller tilbringe en weekend under samme tag:

Tiden flyver af sted i et stort sommerhus med pool & aktivitetsrum

I vores store sommerhuse med pool kan både voksne og børn med garanti blive underholdt gennem de mange aktiviteter som man kan fornøje sig med i vores sommerhus med pool. Alle vores flotte og tilgængelige poolhuse er udstyret med swimmingpool, hvor voksne og børn kan hygge og more sig.

Vælger I et af vores større sommerhuse vil i opleve at få jeres eget ”minibadeland”, hvor i får en 20 m2 swimmingpool, som er udstyret med rutsjebane og ofte modstrømsanlæg. Mangler I nogle ideer til, hvad I også kan bruge en dejlig pool til – udover bare at bade? Medbring evt. snorkel, maske og svømmefødder, så kan i trygt lade børnene øve sig og vænne sig til at bruge det i trygge rammer, inden I tager på stranden.

Medbring også en bold, det vil med garanti blive værdsat af de mindste, samt sørge for mange timers underholdning. Skal I gøre noget ekstra ud af sommerhusferien? Så hold et godt pool party. Sæt god musik på, pust de medbragte badedyr op, frem med liggestolene samt de farverige drinks med paraplyer. Så er der sikret hygge og sjov for alle.    

Alle vores sommerhuse med pool har desuden et stort aktivitetsrum. Er vejret gråt og trist og ikke indbydende til udendørsaktiviteter? Så bare rolig! I husets aktivitetsrum finder I både bordtennis og billardbord, så der er mulighed for at lave forskellige konkurrencer. I nogle af de store sommerhuse med pool er huset også udstyret med et bordfodboldbord.  
I aktivitetsrummet finder I også husets spillekonsol, samt et dartspil. Trænger I til at blive tanket op, så kan I gå i husets bar.

Når det bliver aften kan man mødes i det store og rummelig opholdsrum, hvor alle gæsterne kan være. Vores poolhuse er altid udstyret med en stor terrasse, som er perfekt til at opholde sig på i de varme sommerdage. Ved siden af er der typisk en stor have, hvor børnene kan lege, spille fodbold, nyde sandkassen og gyngerne. 

familie i luksussommerhus

Forbrug i et poolhus

Forbrugets størrelse afhænger af, hvor stort et sommerhus med pool, I lejer, og hvor meget I bruger de forskellige faciliteter.

Hvis I vil have et bud på, hvilket forbrug i skal forvente, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. 87 25 71 65. Energiomkostninger betales altid efter forbrug.

Gode råd til at holde forbruget nede:

Hvis I gerne vil bidrage til at holde forbruget i det lejede poolhus nede, hjælper det blandet andet, hvis I lægger pooltæppet over poolen, når den ikke er i brug. Derudover kan I sørge for at holde gulvet tørt. På den måde undgår i at sætte affugteren på overarbejde.

Store sommerhuse med pool ved Ahl Strand på Djursland

Sommerhus med pool privat udlejning

Vi har siden 2003 arbejdet hårdt for at kunne kalde os eksperter i sommerhusudlejning. Vi udlejer mere end 300 luksussommerhuse og der bliver hele tiden bygget flere. Vi sætter en dyd i altid at hjælpe jer med at finde det sommerhus med pool, der passer til de behov, I skulle have. I byggeprocessen af et nyt sommerhus med pool er vi altid med fra starten.

Vi har et unikt servicekoncept. Her får I tildelt en lokal servicekonsulent, der har stor viden om husene og området. Servicekonsulenten vil tage imod jer, når I ankommer samt være der til afrejse. Servicekonceptet er med til at sikre, at jeres ophold i et sommerhus med pool bliver så gnidningsfrit som muligt.

Sommerhusudlejning af store sommerhuse ved Limfjorden

Sommerhus udlejning med pool til festen

Uanset om I skal holde ferie i sommerhus eller fest, så har vi det rette hus til anledningen. I de største huse vi udlejer, er der plads til 30 overnattende gæster. Men det er ikke det eneste, som er vigtigt, når man holder fest.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I alle kan sidde sammen og spise. De store huse har det, vi kalder et XL-køkken, det betyder, at der er to ovne, to komfurer, to køleskabe og to opvaskemaskiner. Et XL-køkken gør det til en leg at lave mad til mange mennesker.

Til en god fest hører også en bar. I flere af sommerhusene er der en bar med tilhørende køleskab, så der kan mikses drinks og serveres kolde drikkevarer til gæsterne.

Pool sommerhuse til weekendudlejning

Trænger I til en weekend ferie i ro og mag?

Fra november til påske tilbyder vi også sommerhus leje på weekendbasis. Et weekendophold er ideelt for jer, der trænger til en pause fra hverdagen.

Store sommerhuse tæt på stranden på Rømø

Find et luksus sommerhus med pool her

Herunder kan I gå på opdagelse og finde netop det sommerhus med pool, der passer til jer. Om det skal være et sommerhus med pool i Danmark, Tyskland eller Sverige er helt op til jer. I får et sommerhus med pool, aktivitetsrum, og masser af wellness og plads.

At leje et sommerhus behøver ikke at være en kæmpe udgift. Prisen afhænger selvfølgelig meget af hvornår man ønsker at leje et sommerhus, men vælger du at leje et sommerhus hos os er du sikkert på at få noget ordenligt til en fornuftig pris. Ved at leje et sommerhus med meget plads bliver det også billigere pr. mand. Da man er flere til at dele udgifterne.

Last minute sommerhus med pool

Vi har dejlige sommerhuse i alle de populære ferieområder. Tag et kig på alle sommerhuse herpå hjemmesiden og find det, som passer dig og dine familie bedst.

Book dit sommerhus med swimmingpool nu. Hvis du er sent ude, så tag også et kig på vores last minute sommerhuse med pool herunder.

LAST MINUTE SOMMERHUSE MED POOL

Spørgsmål og svar vedrørende leje af poolhus

Hvad koster det at leje et sommerhus med swimmingpool?

Prisen afhænger af husets størrelse, hvor langt et ophold I ønsker, og i hvilken sæson huset lejes. Et weekendophold i et sommerhus til 14 personer kan fås fra kr. 4.667 mens en uge i et 30 personers hus i højsæsonen, f.eks. juli måned, koster fra kr. 38.768. Det svarer til en ugepris per person i højsæsonen på kr. 1.293.

Til lejeprisen kommer forbruget af el, vand og varme samt slutrengøring, hvis denne bestilles.

Hvor høje er udgifterne til forbrug i et poolhus?

Hvor meget el, vand og varme, der bruges, afhænger af flere faktorer, herunder husets størrelse, temperaturen udenfor samt hvordan og hvor ofte de forskellige faciliter bruges. Vi giver meget gerne et uforpligtende skøn på forbruget for netop jeres drømmehus i en konkret periode.

Hvilket udstyr og hvilke aktivitetsmuligheder er der i et poolhus?

De poolhuse, vi udlejer, tilbyder et stort udvalg af aktivitetsmuligheder. Husene er beliggende i skønne sommerhusområder med masser af seværdigheder og attraktioner i nærheden, men også i selve huset, er der masser at tage sig til. Poolhusene byder på ”eget badeland“ i form af pool, spabad, sauna og rutsjebane.

Er I mere til action end til afslapning, kan tiden tilbringes i husets store aktivitetsrum, der byder på bl.a. bordtennis, dart, bordfodbold og spillekonsol. Ved sommerhusene findes desuden en stor overdækket terrasse med grill og gode havemøbler, hvor I har udsigt til alle husets udendørs legeaktiviteter som f.eks. gynger, trampolin og klatrestativ.

Er poolen varm ved ankomsten?

Ja! Swimmingpoolen er klar til brug allerede ved ankomsten, idet den har en konstant temperatur mellem 26 og 29 grader.

I hvilket område er det mest populært at leje et poolhus?

Danmark byder på mange skønne områder og uanset om i et til Vesterhavets brølen, den mere børnevenlige østkyst eller en af kongerigets mange øer, kan I finde et sommerhus, der opfylder jeres behov. Desuden udlejer vi sommerhus i Olpenitz nær Kappeln i Nordtyskland og på den svenske ø Øland.

Hvor mange personer kan overnatte i et poolhus?

Vi tilbyder mange forskellige typer af sommerhuse med swimmingpool. De mindste huse har 12 sovepladser, mens de største huse har plads til hele 30 personer. Er I flere end 30, er der mulighed for at leje to sommerhuse i nærheden af hinanden