Sommerhuse i Olpenitz

Besøg den fantastiske nordtyske ferieby Olpenitz, som vil give dig og familien mange skønne ferieminder.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 33 sommerhuse, som matcher din søgning

Store sommerhuse i ferieresort Olpenitz i Nordtyskland  

Det nyopførte ferieresort Olpenitz danner de bedste rammer for en sjov og hyggelig ferie. Ferielandsbyen ligger i den tyske kommune Kappeln i Sydslesvig og ved Østersøens flotte badestrand.

Området i Olpenitz er under udvikling og skal blive til Nordeuropas største ferie- og sejlerresort med de mange spændende aktiviteter, spisesteder og en lystbådehavn (området er endnu under opførsel).

Se vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Tyskland.

Sommerhuse i Olpenitz

Tyskland er en hyggelig feriedestination - lej et sommerhus her
Luksussommerhus med pool i ferieresort Olpenitz i Nordtyskland

Aktiviteter og seværdigheder nær Olpenitz

Kun 10 km fra Olpenitz ligger den hyggelige, tyske by Kappeln. Her finder I forskellige seværdigheder bl.a. møllen ”Amanda”, museumshavnen, lystbådehavnen, byens rådhus og St. Nicolai kirken.

I Kappeln kan der også shoppes i de spændende butikker eller nydes et lækkert måltid mad i en af byens mange restauranter. Fra havnen kan man sejle på udflugt til Slesvig og Schleimünde. Hver torsdag afholdes marked på ”Deekelsen-Platz” og sidste søndag i hver måned afholdes fiskemarked ved havnen.

Olpenitz ligger placeret lige ved indsejlingen til fjorden, Schlei, som i dag er et kendt sejlsportsområde. Schlei er omkring 42 km lang og ender ved Slesvig by. Området omkring Schlei er anerkendt som naturpark og er præget af et blandet naturlandskab med bl.a. små vandløb, dyrkede områder, små skovområder, flotte strande, mindre og hyggelige bugter, stejle skrænter ved kysten mv.

Sommerhusudlejning i Nordtyskland

Området omkring Olpenitz er fantastisk og der er mange sjove og spændende aktiviteter for alle aldre. Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning året rundt og vi har også mange andre spændende områder. Vi udlejer store sommerhuse i hele Danmark – fra nord til syd og fra øst til vest. Derudover tilbyder vi også sommerhusudlejning på Øland i Sverige.