Luksus sommerhuse i Tyskland

Book jeres næste store luksus sommerhus med indendørs pool i Tyskland her på VillaVilla. Vores mange sommerhuse og skønne ferieboliger har plads til hele familien med mulighed for mange aktiviteter.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 43 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning i Tyskland

I Tyskland tilbyder vi sommerhusudlejning i Krakow am See samt det skønne ferieresort Olpenitz tæt på Kappeln i Slesvig-Holsten. Området ligger i Nordtyskland og tæt på en flot sandstrand med roligt badevand.

Olpenitz skal på længere sigt udvikle sig til at blive Nordeuropas største ferieresort.

Udover at tilbyde sommerhusudlejning i Nordtyskland, udlejer vi også store sommerhuse og feriehuse i hele Danmark og på Øland i Sverige.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning
Havn i Flensborg
Flensborg by i Tyskland

Udlejning af sommerhuse med pool i Tyskland

Tyskland har meget at byde på, og er det helt rigtige sted at besøge, hvis I ønsker en på opleveren! Her er en fantastisk mangfoldighed og masser at opleve, når I holder ferie syd for grænsen.

I dejlige naturområder, flotte skove, pæne sandstrande og mange seværdigheder og attraktioner, uanset om I er ude efter børneaktiviteter eller vil opleve kultur.

Tag på opdagelse i de større tyske byer, som tilbyder lækker gastronomi og shoppingmuligheder.

Sommerhuse med pool
Havn i Flensborg

Sommerhusudlejning i Krakow am See

Oplev den idylliske by Krakow am See, og forelsk dig i det vidunderlige landskab og alt, hvad stedet har at byde på. Med et væld af udflugtsmål og seværdigheder ved Krakow am See kommer du og din familie ikke til at kede jer.

Luksus sommerhuse i Krakow am See

Sommerhusudlejning i Olpenitz

Olpenitz ligger placeret lige ved indsejlingen til fjorden, Schlei, som i dag er et kendt sejlsportsområde. Schlei er omkring 42 km lang og ender ved Slesvig by.

Luksus sommerhuse i Olpenitz
Luksussommerhus med pool i ferieresort Olpenitz i Nordtyskland

Kør selv ferie til Tyskland

Hvis I overvejer at pakke bilen med børn og bagage, og tage på en afslappende kør selv ferie, hvor I selv bestemmer tempoet og oplevelserne, så er Tyskland et oplagt valg. Her kommer I væk fra de hjemlige danske omgivelser, men turen til Tyskland er ikke så lang, at der kommer alt for meget brok fra badsædet.

Fra sommerhusene i feriebyen Olpenitz, har I ikke langt til den hyggelige havneby Kappeln, eller til Flensborg, hvis I vil have mere liv og flere indkøbsmuligheder.

Oplevelser på ferien i Tyskland

Tysklands utallige destinationer, seværdigheder, charmerende byer og forskellige landskaber er det, som gør Tyskland til en attraktiv feriedestination. Tyskland har et utal af forlystelsesparker.

Så trænger I til sug i maven, så er Tysklands mange parker ideelle til dette. Besøg f.eks. Heide Park eller Hansa Park, der er garanti for grin, hygge og masser af timers sjov for din familie.

Tæt på Olpenitz, hvor vi tilbyder sommerhusudlejning, finder I den lille idylliske havneby Kappeln. Byen er charmerende med snævre stræder med brosten og gamle smukke huse.

Kappeln emmer dog også af liv med et væld af små butikker, cafeer, restauranter og et spændende havnemiljø ved Sliens bred. Her kan I tage på sejltur med en af byens udflugtsbåde.

Unikt servicekoncept på ferien i Tyskland

Hos VillaVilla sætter vi en ære i, at have branchens bedste servicekoncepter. Det gælder også, når det kommer til udlejning af sommerhusene i Olpenitz.

Hvert luksus sommerhus med pool eller spa har sin egen servicekonsulent, som møder jer personligt ved feriehuset, når I ankommer. Sammen med servicekonsulenten gennemgås jeres feriebolig og de mange faciliteter.

Har I spørgsmål eller særlige ønsker til jeres feriehus, så tøv ikke med at spørge.

Opstår der spørgsmål til huset under ferien, er I altid velkomne til at kontakte jeres servicekonsulent, så I er sikret den ideelle ramme for en god ferie i Tyskland.

Lej et sommerhus i Tyskland

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning – og her er Tyskland ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool syd for grænsen.

Du kan også læse mere om et weekendophold i et sommerhus i Tyskland herunder.

Weekendophold i Tyskland