Luksus sommerhuse på Fyn & Langeland

Find det perfekte poolhus eller luksus sommerhus på Fyn og Langeland med VillaVilla. Vi udbyder de absolut bedste sommerhuse til dig og din familie, når I ønsker at kombinere afslappende stunder og aktiv ferie tæt på dejlig sandstrand og den frodige natur på Danmarks tredjestørste ø.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 34 sommerhuse, som matcher din søgning

Udlejning af sommerhuse på Fyn & Langeland med pool

Fyn er fin, hedder det i folkemunde. Og vi må konstatere, at der er noget om snakken. Øen, der ligger i hjertet af Danmark, er en dejlig feriedestination for hele familien. Fyn er med sin beliggenhed dækket af smukke landskaber, omringet af børnevenlige sandstrand, hyggelige byer og fyldt med masser af seværdigheder og attraktioner.

En ferie i et veludstyret feriehus med pool og spændende aktivitetsrum er en ferie, som I vil nyde. Mangler I at finde sommerhuset til årets bedste ferie? Så er vi specialister i sommerhusudlejning! Vi har et stort udvalg af store sommerhuse med pool, hvor der er plads til hele familien. Ovenfor finder du alle sommerhuse på Fyn og Langeland.

Stort sommerhus på fyn

Sommerhusferie på Fyn & øer

Den fynske natur er noget helt for sig. Blandt øens mange naturområder finder I både bakkede landskaber, grønne skove og dejlig strand, hvor I sammen kan gå og cykle lange ture. Hvis I kigger godt efter, kan I spotte frugtbuske, der gemmer sig overalt på Fyn, og hapse en lille, lækker snack. Det er den perfekte måde at tanke energi på, inden I fortsætter rundt på jeres tur!

At leje et luksus sommerhus på Fyn er perfekt, hvis man har børn med. De fynske strande er børnevenlige, da de har lavt vand og er brede, så der er god plads til at bygge sandslotte eller spille strandspil. Derudover er vandforholdene også gode, hvis I kan lide at ro i kano. Særligt det sydfynske øhav er ideelt til længere kajakture, hvor I kan hoppe mellem de mange smukke øer.

Naturoplevelser for hele familien

Nogle kalder Svanninge Bakker for Fyns Alper, og har flere gange været motiv for malerkolonien Fynbo-malerne. Det kuperede område ligger på det sydvestlige Fyn en kort tur nord for Faaborg og gemmer på bakker, vandhuler, åbne arealer og smukke udsigtspunkter. Hvis I er heldige, kan I måske spotte den sjældne lille hasselmus, som har hjemme i bakkelandskabet.

Svanninge Bakker ligger 126 meter over havets overflade og kan opleves til fods på en af de mange afmærkede stier. Ruterne når i alt op på 35 kilometer, men er delt op i mindre ruter, der kan tilpasses jeres gruppe, uanset om I ønsker en udfordrende vandretur eller hellere vil på en kort skovtur med picnic. Det er også muligt at overnatte i Svanninge Bakker, hvis I gerne vil falde i søvn omringet af grøn natur og med en stjernefyldt nattehimmel foroven.

Besøger I Svanninge Bakker, så ligger en smuttur til Faaborg lige til højrebenet. Den hyggelige købstad er næsten 800 år gammel og har bevaret sine små stræder og gader, der skaber en hyggelig og idyllisk atmosfære. Fra Faaborg Havn kan I sejle med færge til den lille ø Avernakø, hvor den sjældne klokkefrø har hjemme. Klokkefrøen bor ved de seks fredede vandhuller, som findes på øen, og er nem at genkende på sin særlige kvækken, der lyder, som var det en klokke, der spillede en melodi. Det er muligt at overnatte på øens lejrplads og hver sommer afholdes der en tredages musikfestival på øen ved navn Avernax.

Hvis ikke I ved, hvad I skal give jer i kast med på jeres fynske ferie, så er der et nemt svar. Kan I lide gåture eller deciderede vandreture, så er Øhavsstien lige noget for jer. Den 220 kilometer lange rute starter på Østfyn, bevæger sig ned over Sydfyn og slutter på Vestfyn. Selvom ruten er over 200 kilometer lang, skal I ikke lade jer afskrække. I kan sagtens nøjes med at gå et stykke af den og dermed lave jeres vandretur til en dagstur, hvis medlemmer af truppen har kortere ben end andre. Pak en god madpakke og en sodavand, og begiv jer ud på ruten, der er afmærket med en lille vandremand.

Fyns landskab

Børnevenlige strande på Fyn

Den fynske kystlinje er fyldt med dejlige badestrande for både børn og voksne. Nogle af badestrandene har brede, hvide sandstrande, der er gode til at bygge sandslotte på eller spille bold, og har lavt og roligt vand. Andre strande har dybere vand, flere bølger og er omgivet af interessant natur, som I kan gå på opdagelse i, hvis I har brug for at afbræk fra solbadningen, når I har lejet jer et luksus sommerhus på Fyn.

En af de mest populære strande på Fyn er Christiansminde, der ligger på det sydlige Fyn ved Svendborg. Stranden har en skøn udsigt over Svendborg, vandet er dejligt og roligt og ved badebroen lægger veteranskibet M/S Helge til. Tæt på stranden finder I minigolfbane, legeplads og en kiosk, der sælger store softice og mange andre slags is, mad og drikke. Stranden er perfekt til børnefamilien, der gerne vil nyde en dag ved vandet blandet med små aktiviteter.

Når du har lejet et luksus sommerhus på Fyn nær Nyborg, så ligger Fyns Badestrand lige i nærheden, der blev anlagt samtidigt med, at Vestbroen over Storebælt blev bygget. Den store strand er bred og vandet perfekt til at bade i med en lækker og fin sandbund. Vandet fra Storebælt sikrer, at vandet ved Fyns Badestrand altid er klart og lækkert at bade i. Har man småbørn med, skal man være opmærksom på, at vandet bliver dybt nok til at svømme relativt hurtigt. I sommerperioden er der livreddere til stede på stranden fra 10-18. Derudover er der handicapadgang til stranden, toilet, volleybane, legeplads, kiosk og borde/bænkesæt. I kan let få en hel dag til at gå her!

Nordfyn ligger Skåstrup Strand og Hasmark Strand, som er ægte strandparadis. Her er der lavvandet, hvilket gør stranden god til børnefamilier. Derudover er der masser af sjov at give sig til på naturlegepladsen, der ligger på stranden. Her er der et stort klatrestativ, bane til at spille petanque, bålplads, toiletter samt omklædningsrum med udendørsbrusere. Hvis I gerne vil sidde for jer selv og grille, er I mere end velkomne til at medbringe jeres egen grill. Udover at være børne- og familievenlig er Hasmark Strand også handicapvenlig. Det er nemt at komme til og fra stranden og hos Hasmark Strand Camping er det muligt at låne en af de to badekørestole, som Nordfyns Kommune har stillet til rådighed.

Syd for Fyn på øen Langeland findes også mange skønne strande. En af dem er Ristinge Strand, der er den mest populære strand på Langeland. Nyd en god bog, mens børnene bygger sandslotte eller hop alle en tur i bølgerne. Det er tilladt at grille på stranden, så medbringer I grill, kan I nyde aftensmaden med udsigt til solnedgang over det Fynske Øhav. Det helt særlige ved Ristinge Strand er de 30 meter høje klitter, og at stranden er særligt god til fossiljagt. Vær tålmodige, når I leder gennem sandet ved vandkanten, og så skal I nok støde på flere skatte, som I kan tage med hjem som et sommerferieminde.

Masser af kulturoplevelser på Fyn

Fyn er en populær feriedestination for sommerhusgæster og har noget at byde på til enhver smag. Øen skaber de perfekte rammer for en fælles ferie, om det er med familien eller vennerne, fordi det er nemt at komme til Fyn, ligegyldigt hvor man kommer fra i landet. Det er det på grund af øens centrale placering som bindeled mellem det østlige og vestlige Danmark, der gør Fyn til det perfekte mødested.

På Fyn vrimler det med slotte, herregårde, bindingsværksgårde og charmerende byer, der om sommeren er fyldt med liv, markeder og festivaller. I kan godt gøre jer klar på at få en ordentlig en på opleveren. I de fleste fynske byer er der kunstværksteder, hvor I bl.a. kan komme tæt på lysstøberi og keramik, og gallerier, hvor de mange kunstværker kan købes. Vil I hellere til storbyen, er det nemt at komme til øens største by Odense, hvor der venter jer et hav af eventyrlige oplevelser.

Mand i Den Fynske Landsby

Hvert år afholdes også Det Fynske Dyrskue i Odense. Her har alle familiens medlemmer mulighed for at komme tæt på dansk landbrug. Dyrskuepladsen fyldes med liv, når mere end 750 heste, får, geder og kvæg konkurrerer om at få den bedste bedømmelse. Pladsen byder på et væld af aktiviteter for både voksne og børn. Se med, når en ko malkes, når et får klippes.

Har du en lille drøm i maven om at blive landmand? Børn har mulighed for at prøve kræfter med erhvervet som minifarmere alle Dyrskuets dage. Er det mere den mekaniske side af landbruget, der fanger din interesse, er Dyrskuet også for dig. På pladsen finder du maskinparken, hvor Europas største og bedste landbrugsmaskiner, droner og robotter står til frit skue såvel som et par veterantraktorer. Børn kan få lov til at deltage i traktortræk og gå på opdagelse i traktorens styrhus. Der sker mange ting til Det Fynske Dyrskue, så det kræver mad og drikke, hvis I skal holde til en hel dag her. Prøv lækker slow food, take-away eller god gammeldags dansk mad fra en af Dyrskuets Street Food boder.

Fyn er ingen undtagelse, hvis du har et hjerte, der banker for festivaller. Lyt til din yndlingsmusik live til en af de fynske festivaller. Heartland er en hyggelig festival, der henvender sig til den ældre generation. Her spiller bands, der har eksisteret i længere tid, og ikke moderne popmusik. Heartland varer tre dage og afholdes i de idylliske omgivelser ved Egeskov Slot. Tinderbox er en populær tredages festival, der afholdes lige uden for Odense Centrum. Festivallen er opdelt i to scener – blå og rød, og både familier og unge er blandt festivallens målgruppe.

Derudover spilles der elektronisk musik på Magicbox scenen til langt ud på natten for den del af publikum, der har lyst til at give den gas helt ud på de små timer. En anden musikoplevelse på Fyn er Rock Under Broen. Rock Under Broen varer én enkelt dag og afholdes nær Middelfart under Lillebæltsbroen, hvorfra musikoplevelsen har fået sit navn. Store navne har gennem årene spillet her og dagen er derfor næsten altid udsolgt. Tag familie og venner med under armen sammen med et tæppe og nyd dagen sammen med god musik i ørene, når I har lejet et velindrettede sommerhus på Fyn.