Luksus sommerhuse i Vestjylland

Her finder du et stort udvalg af luksus sommerhuse i Vestjylland. Alle vores luksussommerhuse ved Vesterhavet har lækre faciliteter som f.eks. udendørs spa, indendørs pool, veludstyret køkken og mange sovepladser, så hele familien kan komme med på en vellykket ferie.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 96 sommerhuse, som matcher din søgning

Opdateret d. 10. juli 2024 af Kathrine Højbjerg 

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Der findes mange populære ferieområder ved Vesterhavet. Vi tilbyder sommerhusudlejning af sommerhuse i idylliske omgivelser langs den jyske vestkyst.

Hos VillaVilla finder du store sommerhuse med pool i alle størrelser, hvor der er plads til mange mennesker og hele familien.

De små kan nyde ferien med sjov og leg i komfortable omgivelser, mens de voksne har plads til ren afslapning i et lejet luksussommerhus i Vestjylland.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Vestjylland

Strand i Vestjylland
Solnedgang i Vestjylland - sommerhus til udllejning i Vestjylland

Udlejning af sommerhuse med pool i Vestjylland

Vedersø Klit, Hvide Sande, Blåvand, Vejers og Klegod er nogle af de sommerhusområder, hvor vi udlejer sommerhuse på den jyske vestkyst.

Oplev en skøn natur, mens at I har et luksus sommerhus med plads til hele familien i de skønneste faciliteter. Lej et luksus sommerhus hos VillaVilla her.

Sommerhuse med pool
Dejlige sommerhuse ved Hvide Sande i Vestjylland - sommerhusudlejning i Hvide Sande

Sommerhusudlejning i Bjerregård

Området omkring Bjerregård er grundet den friske vestenvind et yndet tilflugtssted for surfere og andre vandsport-entusiaster. I Hvidesande har I hos Aqua Sports Zone Kabelpark mulighed for at prøve wake-board og/eller vandski.

Luksus sommerhuse i Bjerregård

Sommerhusudlejning i Blåvand

Blåvand er en livlig ferieby på Danmarks vestligste punkt med et hyggeligt og familievenligt miljø, et væld af butikker og masser af gode spisesteder ofte med udendørs servering om sommeren.

Luksus sommerhuse i Blåvand

Sommerhusudlejning ved Henne Strand

Er I til hygge, de smukkeste sandstrande og ægte sommerhus ferie? Så er Henne Strand det helt rigtige område at tage til. Her finder I både ro, charme og masser af aktiviteter.

Luksus sommerhuse ved Henne Strand

Sommerhusudlejning i Ho ved Blåvand

Naturen omkring Ho er meget alsidig. I finder bl.a. Ho Klitplantage, som er et stort fredet klit- og hedelandskab med vandrestier. Udover klitplantagen, er Ho Bugt et eftertragtet og særegent naturområde med blide strandenge.

Luksus sommerhuse i Ho ved Blåvand

Sommerhusudlejning i Hvide Sande

I området omkring Hvide Sande mærkes Vesterhavet på alle årstider. Om sommeren indbyder havet til strandtur og solbadning og om vinteren til lange gåture med den friske vind i ansigtet.

Luksus sommerhuse i Hvide Sande
Sommerhus i Søndervig

Sommerhusudlejning i Søndervig

”Porten til Vesterhavet” kaldes den dejlige badeby Søndervig, som summer af aktivitet både sommer og vinter. Byen ligger med direkte adgang til stranden via promenaden, hvor havet og stranden betager enhver med sin skønhed.

Luksus sommerhuse i Søndervig

Sommerhusudlejning i Vedersø Klit

Vedersø Klit er et af de smukkeste sommerhusområder langs Jyllands vestkyst. Her kan I få vind i håret, fisk til aftensmad og masser af gode hyggestunder sammen med familie og venner.

Luksus sommerhuse ved Vedersø Klit

Sommerhusudlejning i Vejers

Vejers ligger nær Blåvand, som er en hyggelig by med dagligvarebutikker, specialbutikker, lysestøberi, bolchekogeri, kunstgallerier og flere restauranter. Den hvide brede sandstrand med fint sand og klitter har Blåt Flag.

Luksus sommerhuse i Vejers

Sommerhusudlejning i Vester Husby

Vester Husby falder godt i med naturen, hvor både klitter og fjordenge ligger side om side med klitplantager. I området er der stor tradition for gårdbutikker, brugskunst, lysestøberier og keramiske værksteder.

Luksus sommerhuse i Vester Husby

Sommerhusudlejning i Vrist

Stranden ved Vrist er en børnevenlig sandstrand med høje klitter og Blåt Flag. Her er der mulighed for at nyde natur med både hav, fjord, sø, bakkede landskaber og et rigt fugleliv.

Luksus sommerhuse i Vrist
Luksussommerhus i Vestjylland - sommerhusudlejning ved vestkysten

Oplevelser i et poolhus ved Vestkysten

Hvad enten du er til livlige områder med feriestemning og mange mennesker. Eller til rolige omgivelser med fuglekvidder og bølgebrus, så kan du finde et luksus sommerhus med pool i Vestjylland. Her er masser af smuk natur, seværdigheder og attraktioner for hele familien. Og afslappende naturområder, hvor du og familien kan stresse af, når I holder ferie.

Nyd f.eks. de lange hvide sandstrande langs vestkysten, og indånd den friske havduft. Vestkysten har det hele. Bag sandbredden finder I klitter, heder, egekrat og enge. Nyd roen i Blåbjerg Klintplantage eller det flotte landskab i det omkringliggende område ved Ho, Henne Strand eller Skjern Enge, når vejret er godt.

I har rige muligheder for at opleve feriestemningen i vestkystens charmerende byer, hvor du kan købe alt fra isvafler til dit nye sommeroutfit. Skal der ske lidt mere, er der også masser af gode attraktioner i Vestjylland. Tag familien med på safari i Givskud Zoo, Blåvand Zoo eller Jyllands Park Zoo. Eller få brugt energien i de mange legelande og parker.

Hvis I vil have bølger, så er der rig mulighed for at boltre sig i bølgerne fra Vesterhavet. Kysten ud for Vesterhavet er kendt for de vilde bølger, og er derfor eminent til forskellige slags vandsport. Vesterhavet har ydermere et rigt dyreliv, og I kan f.eks. tage på sælsafari i JyllandsAkvariet.

Lej et sommerhus i Vestjylland

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Vestkysten ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool i Vestjylland.Artiklen er skrevet af

Kathrine

Vestjyde med interesse for bæredygtighed og brætspil.
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 62
Se mere