Sommerhusudlejning – Lej sommerhus med pool her

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 455 sommerhuse, som matcher din søgning

Udlejning af skønne sommerhuse med pool siden 2003

VillaVilla.dk startede i 2003 og har siden da formidlet privat sommerhusudlejning af luksussommerhuse til tusindvis af danske feriegæster og udenlandske turister.

Vi har et stort udvalg af ledige sommerhuse med pool i flere prisklasser og størrelser. Du kan finde alt fra poolhuse og spahuse til store sommerhuse med plads til 30 personer.

VillaVilla.dk er én af de største udlejningsportaler i Danmark. Vi er bl.a. specialiseret i sommerhusudlejning af private sommerhuse med indendørs pool.

Tag på en uforglemmelig ferie i skønne omgivelser tæt på skøn natur, hyggelige butikker, gode spisesteder og spændende seværdigheder i ét af vores mange sommerhuse.

Her på siden kan du finde ledige sommerhuse og private ferieboliger.


Gåtur langs stranden ved Vedersø Klit
© Niclas Jessen
Ryttere på stranden nær Vedersø Klit
© Thomas Høyrup Christensen

Sommerhusudlejning i Danmark, Sverige og Tyskland

Hos VillaVilla.dk kan du finde skønne sommerhuse i Danmark i luksusklassen, og der er noget for enhver smag og pengepung. Du kan leje lækre sommerhuse i populære sommerhusområder som f.eks. langs den jyske vestkyst, i det sydfynske øhav, på Bornholm og mange andre steder.

Sommerhusudlejning er en populær ferieaktivitet i hele Danmark, især om sommeren, når vejret er varmt og solen skinner. Der er et væld af billige sommerhuse til udlejning i hele landet, lige fra de små hyggelige sommerhuse langs de danske kyster til den romantiske parferie til de store luksuriøse ferieboliger med alle moderne faciliteter.

Danmark er et land med en lang kystlinje, og der er derfor mange populære feriedestinationer for sommerhusudlejning ved havet. Nogle af de mest populære områder er Skagen i Nordjylland, Hornbæk i Nordsjælland, Grenå Strand i Østjylland, Bornholm i Østersøen og hele Vestkysten fra Ringkøbing Fjord til Vadehavet.

Udover kystområderne er der også mange andre smukke steder i Danmark, der er perfekte, når du lejer sommerhus. Eksempelvis kan du finde skønne huse tæt på skov og søer i Midtjylland og Sydjylland, Hostrup Strand ved Limfjorden eller du kan tage til de idylliske øer i det sydfynske øhav eller Lolland-Falster.

Sommerhusudlejning i Danmark er en oplagt mulighed for både familier og par, der ønsker at tilbringe tid sammen i naturskønne omgivelser og opleve Danmark på en helt særlig måde. Der er noget for enhver smag og ethvert budget, og uanset hvor du vælger at tage hen på ferie, er du garanteret en uforglemmelig ferieoplevelse.

Derudover har vi også et stort udvalg af ledige feriehuse i Sverige og Tyskland.

Sommerhusudlejning af store luksushuse

Sommerhusudlejning i Nordjylland

Går næste ferie i sommerhus med pool til Nordjylland, så tilbyder VillaVilla.dk sommerhusudlejning i fire forskellige nordjyske områder. Skal I til Nordjylland og nyde friheden, kan I glæde jer til at opleve den nordjyske natur, den er nemlig noget ganske særligt.

Besøg blandt andet Grenen i Skagen, hvor I kan opleve to have, der mødes. Nordjylland huser også den danske ørken – Rubjerg Knude – som er et pragteksemplar på naturens alsidighed.

Lej et af vores sommerhuse i Nordjylland, og oplev nogle af Danmarks bedste strande og et utal af spændende museer samt Nordens bedste forlystelsespark – Fårup Sommerland.

LUKSUS SOMMERHUSE I NORDJYLLAND

Sommerhusudlejning på Djursland

Når I lejer et stort sommerhus i Østjylland, er I tæt på både storbyer og storslået natur. Århus’ pulserende byliv som har alt, hvad hjertet begærer, finder i blot en kort køretur væk.

Den østjyske natur byder på alt fra skove til heder og søer til kyst og strand & hav. Kør til Djursland i jeres ferie eller weekendophold og besøg skønne Ebeltoft, hvor de har specialiseret sig i bl.a. glaskunst og lækre fisk. 

Hos VillaVilla.dk tilbyder vi sommerhusudlejning fem steder i Østjylland. Vi har samlet alle de dejlige og skønne områder, så du nemt kan danne dig et overblik over destinationerne.

LUKSUS SOMMERHUSE I ØSTJYLLAND

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Den stive vestenvind og det brusende Vesterhav er kendt over hele Danmark. Vi tilbyder sommerhusudleje langs hele den danske vestkyst, med strand tæt på.

Lejer I et af de bedste sommerhuse i Vestjylland, er der et utal af aktiviteter og seværdigheder, I kan opleve.

Vestenvinden er ideel til at dyrke vandsport, såsom forskellige typer af surfing bl.a. kitsurfing. De dejlige ferieområder, hvor vi tilbyder leje af sommerhuse i Vestjylland, er beliggende i den dejlige og skønne vindblæste natur.

LUKSUS SOMMERHUSE I VESTJYLLAND

Sommerhusudlejning ved Limfjorden

Limfjorden har mange perler, og når I lejer et sommerhus ved Limfjorden, kommer I til at være tæt på dem alle. Besøg Nationalpark Thy eller sejl en tur på fjorden og langs sand og strand.

I har også mulighed for at dykke ned under havoverfladen og opleve skibsvrag, stenrev og meget mere. Når I holder fri ved Limfjorden, er der oplevelser for både unge og ældre. Limfjordsområdet er bestemt et besøg værd. 

LUKSUS SOMMERHUSE VED LIMFJORDEN

Sommerhusudlejning af store sommerhuse ved Limfjorden

Sommerhusudlejning i Sønderjylland

Skal I på ferie i sommerhus med pool? Lej lækre sommerhuse i det dejlige Sydjylland. Her finder I et utal af spændende oplevelser og imponerende natur i Danmark.

De to vadehavsøer Fanø og Rømø byder på natur ud over det sædvanlige og er ideelle til børnefamilier med bl.a. børnevenlige strande. I kan også besøge Esbjerg, som med sin historie som fiskerby bestemt er et besøg værd.

LUKSUS SOMMERHUSE I SØNDERJYLLAND

Sommerhusudlejning på Fyn og Langeland

Det siges ofte, at Fyn er fin, og det er der noget om. Fyn har et utal af spændende attraktioner – ikke mindst H.C. Andersens hus i Odense. Men den fynske natur er også ideel til et afslappende sommerhusophold.

Med sine lange børnevenlige strande og smukke, flade landskaber ligger det op til lange gåture eller cykelture i ro. Er I nysgerrige på, i hvilke områder vi tilbyder sommerhusudlejning på Fyn og Langeland, så har vi samlet dem til jer.

LUKSUS SOMMERHUSE PÅ FYN OG ØER

Sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Sydhavsøerne har i mange år været populære feriedestinationer, og selvfølgelig tilbyder vi sommerhusudlejning her. Der hersker en sydeuropæisk atmosfære på øerne, og I har rig mulighed for at koble helt af fra hverdagens stress.

Gå f.eks. en lang tur langs Møns Klint, eller besøg Danmarks største træterrasse i Marielyst. Vi tilbyder populære sommerhuse i fem forskellige områder på Lolland, Falster og Møn.

LUKSUS SOMMERHUSE PÅ lolland, falster og møn

Sommerhusudlejning i Nordsjælland

Nordsjælland bliver kaldt ”den danske riviera” og når I lejer et sommerhus her, får I bl.a. UNESCO-beskyttet natur, charmerende havnebyer og lækre strande.

Nordsjælland har med sin korte afstand til Københavns mange kulturelle oplevelser og er et attraktivt område at holde ferie. VillaVilla.dk tilbyder sommerhusudlejning af dejlige sommerhuse på forskellige steder på Nordsjælland.

LUKSUS SOMMERHUSE I NORDSJÆLLAND

Ferie i et stort sommerhus i Nordsjælland

Sommerhusudlejning på Bornholm

Solskinsøen, Klippeøen eller Østersøens Perle – uanset hvad I kalder Bornholm, er der én ting alle kan blive enige om – naturen på Bornholm er helt speciel, og en perfekt destination til jeres næste sommerhusferie.

Bornholm er fyldt med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Besøg blandt andet de famøse rundkirker, et af de mange silderøgerier eller den gamle middelalderborg Hammershus.

Derudover byder Bornholm på masser af strand. Der er i alt 14 stykker strand på Bornholm alt fra, Arnager Strand, som ligger lige ved lufthavnen, til Dueodde Strand som har det mest lækre hvide og fin kornet sand.

LUKSUS SOMMERHUSE PÅ BORNHOLM

Sommerhusudlejning i Sverige

Sverige er en fantastisk feriedestination og byder på mange flotte naturperler. Én af disse er øen Øland, hvor vi udlejer store og hyggelige sommerhuse.

Ølands natur er unik, og der er alt lige fra klippegrunde til skove til åbne vider, men ikke mindst er der kilometerlange sandstrande. Tag på udflugt til Ølands Djur & Nöjespark, som både indeholder dyrepark, tivoli, cirkus og Eventyrbad.

LUKSUS SOMMERHUSE I SVERIGE

Sommerhusudlejning i Tyskland

Olpenitz er et lækkert område ud til Østersøen, som vil danne rammerne for en sjov og skøn ferie. Der er mange spændende aktiviteter i området, men også i den nærliggende by Kappeln venter der oplevelser for hele familien.

Sommerhusene i Olpenitz ligger tæt på Østersøens flotte og børnevenlige badestrande.

LUKSUS SOMMERHUSE I TYSKLAND

Store sommerhuse ved Olpenitz strand

Sommerhusudlejning med pool

Sommerhusudlejning af store sommerhuse med pool til 12-30 personer er ideelle til store grupper. Når du lejer et sommerhus til en stor gruppe, er der flere ting, du skal overveje.

Først og fremmest skal du sørge for, at sommerhuset har nok sengepladser til alle. Det kan være en god idé at vælge et privat sommerhus med et fællesrum, så alle kan samles til socialt samvær.

Flere sommerhuse tilbyder også ekstra faciliteter, såsom swimmingpool, spa, sauna eller grillplads.

Når du har fundet det perfekte sommerhus, er det vigtigt at reservere sommerhuset i god tid for at undgå skuffelse og frustration. Du bør også overveje at leje et sommerhus uden for højsæsonen, da priserne kan være lavere.

store sommerhuse med pool

Lej sommerhus i høj- og lavsæson

I sommerens højsæson er efterspørgslen efter billige feriehuse højere end i lavsæsonen. Dette skyldes, at mange danskere vælger at tage på ferie i Danmark i denne periode.

Som følge heraf kan priserne for sommerhusudlejning også være højere i højsæsonen end i lavsæsonen. Det er derfor en god idé, at være ude i god tid, hvis du ønsker at lej sommerhus i højsæsonen.

I lavsæsonen kan du finde et sommerhus til en billigere pris. Det kan være en god idé at vælge at tage på ferie i sommerhus i lavsæsonen, hvis du ønsker at spare penge. Uanset om du vælger sommerhusudlejning i høj- eller lavsæsonen, er der masser af muligheder for at finde det helt rigtige sommerhus til dine behov.

LAST MINUTE SOMMERHUSE

Luksus sommerhuse med faciliteter i hele landet

En af de store fordele ved at leje sommerhus hos VillaVilla.dk er, at du kan få en skøn ferie med masser af privatliv og plads til at slappe af i den danske natur.

Luksus sommerhuse er udstyret med faciliteter som f.eks. pool, udendørs spa, grillplads og meget mere. Du kan med andre ord nyde dit ophold med masser af luksus og komfort.

luksus SOMMERHUSE MED FACILITETER
Klitlandskab ved Vedersø Klit
© Mette Johnsen
Børn ved stranden
© Thomas Høyrup Christensen

Masser af inspiration til din næste ferie

Danmark er et fantastisk land at tage på aktiv ferie i, og der er masser af inspiration at hente. Uanset om du er til smuk natur, romantisk ferie for to, spændende kultur eller afslapning på stranden, er der noget for enhver smag i Danmark.

SOMMERHUSOMRÅDER I DANMARK

Fantastisk natur i Danmark

En af de mest populære destinationer i Danmark er Vestjylland, hvor du kan opleve de fantastiske klitter og strande. Her kan du både surfe, bade og tage lange gåture langs de brede sandstrande.

Blandt de mest populære steder er Skagen, Rømø og Henne Strand. Derudover er der mange muligheder for at tage på havfisketur eller sejle ud og spotte hvaler og sæler.

Hvis du holder din næste ferie i sommerhus tæt på skov og søer, kan du udforske Danmarks smukkeste nationalparker som Mols Bjerge, Nationalpark Vadehavet og Skagen Odde National Park.

Her er der mulighed for at vandre, cykle og se på dyrelivet. En anden populær destination er Bornholm, hvor du kan opleve den skønne natur og nyde god mad og drikke.

Kultur og historie i Danmark

Hvis du er til kultur og historie, er der også masser at opleve i Danmark.

Du kan besøge smukke slotte og herregårde, opleve historiske byer som f.eks. Ribe og Roskilde, eller tage på museum og lære mere om Danmarks spændende historie og kultur.

Forlystelser, afslapning og meget mere

Udover den unikke natur har Danmark også masser af attraktioner for hele familien. Legoland i Billund er én af de mest populære forlystelsesparker i Danmark, og der er også Tivoli i København, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

For dem, der ønsker afslapning og wellness, er der også masser af muligheder i Danmark. Du kan tage på spa-ophold, dyrke yoga i smukke omgivelser eller nyde en afslappende tur i et varmtvandsbassin.

Uanset hvad du er til, er der masser af inspiration at hente til din næste ferie i Danmark.

FIND MERE INSPIRATION TIL FERIEN
Sommerhusudlejning af store sommerhuse

Dansk sommerhusudlejning med et højt serviceniveau

Når du lejer et luksus sommerhus hos VillaVilla.dk, kan du altid forvente en høj service og professionalisme. Vores store erfaring med sommerhusudlejning sikre, at vi ved hvad der kræves for at sikre den bedste ferie for gæsterne.

Vi samarbejder med mange dygtige og pålidelige udlejere, og alle sommerhuse på VillaVilla.dk er nøje udvalg og beskrevet. Det er nemt og enkelt at booke et luksus sommerhus hos os.

Du kan nemt søge efter sommerhusudlejning på hjemmesiden ud fra forskellige kriterier såsom beliggenhed, pris, størrelse og faciliteter. Når du har fundet det perfekte sommerhus, kan du nemt og sikkert booke sommerhuset online.

LÆS MERE OM OS


Har du et særligt sommerhus?

Er du den heldige ejer af dit eget sommerhus med pool og plads til mange mennesker og ønsker at udleje dit sommerhus, så hører vi gerne fra dig. Når du udlejer dit sommerhus gennem VillaVilla.dk får du adgang til et unikt servicekoncept. Konceptet indebærer, at alle VillaVilla-huse har en lokal servicekonsulent tilknyttet.

På vegne af husejer og VillaVilla har værten ansvaret for rengøringen mellem det lejede sommerhus, personligt ind- og udtjekning samt kontakten til VillaVillas lejere før, under og delvist efter opholdet.

Det sikrer, at et VillaVilla-hus altid er velholdt, rengjort og klar til ferie, når der nye lejere lejer dit sommerhus.