Luksus sommerhuse på Lolland, Falster & Møn

Besøg Lolland, Falster og Møn, der byder på fantastisk natur og oplevelser for hele familien. Book et rummeligt sommerhus beliggende i et roligt område her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 61 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Via sommerhusudlejning hos VillaVilla er I sikre på at finde et stort og indbydende sommerhus i et roligt sommerhusområde, der matcher jeres behov for ægte luksushus ferie.

Alle sommerhuse har en roligt beliggende havegrund i et naturskønt sommerhusområde tæt på børnevenlig sandstrand og gode aktivitetsmuligheder.

På Lolland, Falster og Møn tilbyder vi sommerhusudlejning dejligt beliggende i Marielyst, Hummingen Strand, Kramnitze, Råbylille Strand og Østersøbadet.

Book et luksus sommerhus på Lolland, Falster eller Møn og få et uforglemmeligt ophold.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning

Sommerhuse på Sydhavsøerne

Livreddertårnet ved Marielyst Strand
Stranden ved Marielyst på Falster

Udlejning af sommerhuse med pool på Lolland, Falster og Møn

Lolland, Falster og Møn indbyder til dejlige ferieoplevelser for hele familien. Her er dejlig natur og dejlige strande. Faktisk er stranden i Marielyst på Falster blevet kåret til Danmarks bedste strand flere gange.

Derfor udlejer vi også fantastiske luksus sommerhuse med pool i nærområdet. Her får du plads til familien, vennerne, kollegaerne m.m., og du får de bedste faciliteter i sommerhuset.

Har du lyst til at læse mere? Så klik på: “Store sommerhuse med pool“.

Sommerhuse med pool
Sommerhushygge på Lolland, Falster og Møn - sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning i Kramnitze

På Lollands sydlige kyst ikke langt fra der, hvor færgen sejler til Tyskland, ligger Kramnitze. Kramnitze er en hyggelig lille landsby, som tidligere var et fiskerleje. Der drives dog stadig fiskeri fra Kramnitzes lille hyggelige havn, og går I en tur langs havnen kan I købe friskt fanget fisk fra bådene med hjem til frokosten.

Luksus sommerhuse i Kramnitze

Sommerhusudlejning i Marielyst

Marielyst ligger på Falster i den sydlige del af Danmark og emmer af ferie og gode stunder med familien. Vi har mange sommerhuse Marielyst, som er omgivet af smuk natur, som via sine mange vandre- og cykelruter giver rig mulighed for at tage på opdagelse i Falsters natur. Tag et smut forbi Skandinaviens sydligste punkt ved Gedser Odde.

Luksus sommerhuse i Marielyst

Sommerhusudlejning ved Råbylille Strand

Besøg naturskønne Møn og få oplevelser for livet. Møn er en af Danmarks skønneste øer og vi udlejer flere sommerhuse her. Et af de hyggelige områder er Råbylille Strand. Her udlejer vi sommerhuse, der er perfekte, hvis I er mellem 14 og 24 personer, der gerne vil afsted på ferie sammen. Sommerhusene er bygget med henblik på at være familievenlige.

Luksus sommerhuse ved Råbylille Strand

Sommerhusudlejning ved Østersøbadet

Sydhavsøerne emmer af feriestemning med kilometervis af lange sandstrande. Atmosfæren er noget helt særligt uanset, hvornår på året I besøger de mange områder med sommerhuse og glade gæster. Hos VillaVilla udlejer vi sommerhuse i flere af områderne, heriblandt Østersøbadet på Lollands sydlige spids.

Luksus sommerhuse i Østersøbadet
Store sommerhuse ved Østersøbadet på Lolland

Seværdigheder på Lolland, Falster og Møn

Er I til aktiv ferie, er der gode muligheder for vandre- og cykelture. Lolland og Falster er fyldt med åbne, grønne landskaber og kilometervis af hvide sandstrande. Og på Møn finder I Møns Klint, som er én af Danmarks mest populære naturskatte. Herudover er der et rigt dyre- og fugleliv i området, så tag kikkerten med på udflugten.

På Lolland og Falster kan I købe friske lokale fødevarer og tilberede en udsøgt middag i sommerhusets rummelige køkken. Eller I kan besøge Knuthenborg Safaripark og komme helt tæt på det vilde dyreliv. Her er heller ikke langt til forlystelsesparken BonBon-Land, som er et hit for både store og små.

Lej et sommerhus på Lolland, Falster og Møn

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Lolland, Falster og Møn ingen undtagelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse.