Store sommerhuse fra VillaVilla nær Krakow am See

Krakow am See ligger i Mecklenburg-Vorpommern og er det perfekte rejsemål for unge som ældre.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 10 sommerhuse, som matcher din søgning

Krakow am See

Oplev den idylliske by Krakow am See, og forelsk dig i det vidunderlige landskab og alt, hvad stedet har at byde på. Med et væld af spændende udflugtsmål og seværdigheder ved Krakow am See kommer du og din familie ikke til at kede jer – glæd jer til en ferie sprængfyldt med eventyr.

I kan for eksempel starte ved badestranden ved øens sø, som blev dannet for 10.000 år siden under sidste istid. Søen har fået sit navn efter en af søens øer, der hedder Schöninsel, hvilket betyder “smuk ø”. Med sine 15 km2 er søen en af de største i Mecklenburg.

I kan besøge øen ved at gå over en bro, der forbinder den med det omkringliggende område. Efter en kort gåtur vil I ankomme til et spændende klosterbryggeri. Her kan I med fordel medbringe en madpakke, som I kan nyde inden turen går videre.

Senere på ruten kan I lade jer fortrylle af Güstrow Slot, der med sine fascinerende italienske og franske arkitektoniske elementer er et af de vigtigste renæssanceslotte.

Se vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Tyskland.

Sommerhuse ved Krakow am See

Lej et VillaVilla feriehus ved Krakow am See
Den hyggelige by Krakow am See

Oplevelser for alle i Krakow am See

Uanset om du ønsker at holde en familiesammenkomst eller genopfriske minderne med dine gamle skolekammerater, tilbyder det nybyggede feriested underholdning for enhver.

Kurstedet Krakow am See ligger i et yderst charmerende område ved skæringspunktet mellem Mecklenburgischer Schweiz og Mecklenburgische Seenplatte ved Krakow-søen. Det er et af de ældste kursteder i Mecklenburg-Vorpommern.

Det blandede landskab med dybgrønne enge, skovklædte bakker, lunde, skove og idyllisk beliggende søer byder på en lang række aktiviteter i naturen samt fysisk og mental afslapning.

Dalen i Nebel mellem Serrahn og Kuchelmiß er utroligt smuk. Naturreservatet Krakower See er med sin rige biodiversitet og bestand af sjældne vandfugle et vådområde af international betydning. Her er det stadig muligt at se havørne i fri flugt.

Naturparken Nossentiner/Schwinzer Heide ligger lige uden for byen Krakow am See. Her vil du blive imponeret over det vidunderlige samspil mellem vand, skov, bølgende bakker, planter og dyreliv.

Fra udkigstårnet på Jörnberg kan du nyde en imponerende panoramaudsigt over de 15 søer ved Krakow. I umiddelbar nærhed finder du små landsbykirker, gamle herregårde såvel som stendysser og gravhøje.

VillaVilla er specialiserede i sommerhusudlejning i Tyskland, Danmark og Sverige.


Fakta om Krakow am See

Søens størrelse

15 km2

Geografisk afgrænsning

den sydlige del af Rostock-amtet i Mecklenburg-Vorpommern

Areal

87,07 km2

Største by

Hansestaden Rostock/delstatshovedstaden Schwerin

Byer

Alt Sammit, Berlin, Bossow, Charlottenthal, Gross Grabow, Klein Grabow, Marienhof, Möllen, Neu Sammit, Steinbeck

Søer i området

Garder See, Drewitzer See, Heidensee

Højeste vandtemperatur

op til 23 grader

Vanddybde

28 m

Udflugtsmål

Udsigtstårn på Jörnberg, det første bogtrykkerimuseum i Mecklenburg/Vorpommern, den gamle synagoge, søpromenaden, Kuchelmiss vandmølle Cykelruterne Reuters Paradiesgartenweg og Krakower Herrenhausrundweg