Luksus sommerhuse i Østjylland

Østjylland byder på fantastiske ferieoplevelser i naturskønne omgivelser for hele familien. Hos VillaVilla finder du et stort udvalg af luksus sommerhuse her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 38 sommerhuse, som matcher din søgning

Sommerhusudlejning i Østjylland

I Østjylland tilbyder vi store sommerhuse i Fjellerup, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg, Saksild, Ahl Strand, Egsmark Strand, Juelsminde og på Samsø. Se mere ved at vælge område øverst på siden for at sikre et uforglemmeligt ophold.

Vi har siden 2003 været specialister i sommerhusudlejning. Hos VillaVilla kan I altid være sikre på at finde det luksus sommerhus, der passer til jeres behov for et skønt ophold.

Vil du se flere sommerhuse? Klik på knappen herunder:

Sommerhusudlejning

Sommerhuse i Østjylland

Sletterhage Leuchtturm
Oplev Djurslands skønne natur på ferie i luksuspoolhus - sommerhusudlejning på Djursland

Udlejning af sommerhuse med pool i Østjylland

Store sommerhuse med pool i Østjylland er populære blandt danske og udenlandske turister. Et luksus sommerhus giver mulighed for at nyde smuk natur, som området har at byde på, og have af plads til at hygge sig med familie.

I Østjylland finder du smukke bakkede landskaber med vidtstrakte marker, børnevenlige strande, storby inden for kort afstand, seværdigheder og attraktioner.

Med andre ord: Alle sommerhuse under Østjylland har alt, hvad du behøver til mange dejlige timer på ferien med familien. Se bl.a. mulighederne for sommerhusudlejning i Djursland.

Sommerhuse med pool
Oplev Djursland skønne natur på ferie i luksus poolsommerhus - sommerhusudlejning på Djursland

Sommerhusudlejning i Ebeltoft

På Djursland finder I den hyggelige by, Ebeltoft. Ebeltoft er Djurslands ældste købstad og har haft ret til at kalde sig således siden år 1301, hvor byen fik købstadsrettigheder.

Luksus sommerhuse i Ebeltoft

Sommerhusudlejning i Fjellerup

Med sin centrale placering på Djursland er Fjellerup det perfekte udgangspunkt for en ferie fyldt med spændende oplevelser. Fjellerups børnevenlige strand er blandt de allerbedste strande på Djursland.

Luksus sommerhuse i Fjellerup

Sommerhusudlejning ved Grenå Strand

På spidsen af Jyllands næse og ikke langt fra Grenås hyggelige centrum ligger Grenå Strand – et lækkert sommerhusområde med gode børnevenlige strande.

Luksus sommerhuse ved Grenå Strand

Sommerhusudlejning i Hvidbjerg

Vandkvaliteten på Hvidbjerg Strand er i top, og Det Blå Flag er da også fast gæst på stranden. Det børnevenlige badeområde har det hele til en dejlig dag ved vandet, herunder toiletfaciliteter, kiosk og legeplads.

Luksus sommerhuse ved Hvidbjerg Strand

Sommerhusudlejning i Saksild

Saksild er et alsidigt område, der har masser at byde på, uanset om man er til afslapning eller foretrækker en aktiv ferie. Saksild Strand siges at være Østjyllands bedste strand.

Luksus sommerhuse i Saksild

Sommerhusudlejning på Samsø

Næsten alle danskere kender til øen med de naturskønne omgivelser i Kattegat, nemlig Samsø. Samsø er med sine mange kvaliteter et sikkert hit, hvis I trænger til pause fra den travle hverdag.

Luksus sommerhuse på Samsø
Samsø

Seværdigheder og attraktioner i Østjylland

Holder du ferie i et stort sommerhus med pool til flere familier i Østjylland, får du det bedste fra begge verdener. Både dejlig natur og spændende storbyer. Besøg Nationalpark Mols Bjerge og gå en tur i det enestående istidslandskab, der inkluderer skov, hede, søer, kyst og hav. Der er rig mulighed for at udforske Mols Bjerge selv, men der er også mulighed for guidede ture, hvor I får en masse information om områdets dyr og planter.

Skal I være kulturelle, så besøg Danmarks andenstørste by, Aarhus. Aarhus byder på ét af Nordeuropas største kunstmuseer, nemlig ARoS Kunstmuseum. Eller besøg købstadsmuseet Den Gamle By, som tager jer med tilbage til de gamle dage. Ebeltoft er én af Østjyllands absolutte perler. Om sommeren emmer byen af feriestemning, men selv uden for højsommeren er byen et besøg værd for mange mennesker.

Ebeltoft er blandt andet kendt for sine hyggelige smalle gader med brosten og bindingsværkshuse på stribe. Besøg Glasmuseet i Ebeltoft og oplev den imponerende glaskunst – udstillingerne skifter løbende, så I kan altid vende tilbage uden at skulle se det samme.

Skal der slappes af på stranden, så har Saksild efter sigende Østjyllands bedste badestrand. Østjyllands kyst er generelt bestående af børnevenlige strande. Der er også spændende forlystelsesparker for hele familien. Tag i Djurs Sommerland og mærk de vilde sus i maven fra rutsjebanen. Eller kør en tur i Tivoli Friheden og bliv svimmel i karrusellen.

Lej et sommerhus i Østjylland

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark – og her er Østjylland ingen undtagelse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af luksus sommerhuse med pool langs den jyske østkyst.