Sommerhuse med god plads til alle ved Hasmark Strand

Besøg Hasmark Strand på din næste ferie og oplev den nordfynske idyl i et af vores luksussommerhuse, hvor der er plads til hele familien eller vennerne.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 4 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Opdateret d. 8. juli 2024 af Jacob Toft Falden

Udlejning af store sommerhuse ved naturskønne Hasmark Strand

Hasmark Strand er en strand og et naturområde på Nordfyn kun omkring 30 minutters kørsel i bil fra Odense og endnu kortere til Otterup, hvor der er gode shopping- og idrætsmuligheder. Stranden og området emmer af hygge og dejlige stunder med familien. Hasmark er et skønt område med en masse smuk natur (blandt andet ved Enebærodde), som med fordel kan nydes fra jernhesten eller til fods. Stranden er en sandstrand, og den er en af Fyns mest populære strande. Det er ikke uden grund. Stranden er blevet tildelt det Blå Flag hvert år siden 2012. Årsagen til det er, at stranden har gode standarder for miljø, service og sikkerhed. Vi har mange sommerhuse ved Hasmark Strand, som danner de perfekte rammer for en familieferie eller -weekend. Ønsker du at se vores store udvalg af luksussommerhuse andre steder på Fyn? Se vores luksus sommerhuse på Fyn og øer.

Bogense Marian Nordfyn
Stranden ved Bogense Marina. © Mitch Wiesinger / Visit Denmarks Mediacenter

Sjove oplevelser ved Hasmark Strand for alle aldre

I og omkring Hasmark Strand findes der en masse sjove aktiviteter for hele familien. Stranden er et stensikkert hit, når sommeren melder sin ankomst. Den er også velegnet til et dyp eller tre i løbet af vinteren til alle vinterbaderne.

Der er tændt op for en helt fantastisk tid med hele familien. Prøv en masse sjove aktiviteter, som alle i familien vil nyde.

Top 3 attraktioner nær Hasmark Strand

Hasmark Grill & Minigolf

Her kan både maverne og grinemusklerne blive mættet. Minigolfbanerne er en af Danmarks længste. Efter spillet kan I nyde en is, burger eller begge dele.

Blå Flag-aktiviteter

På stranden kan man deltage i sjove aktiviteter, hvor man udforsker den fine strand sammen med naturvejledere.

Hestevognstur på Enebærodde

Sydøst for Hasmark ligger halvøen, Enebærodde. Den smukke halvø og havudsigten kan man opleve på en hestevognstur. Der er lagt op til nogle hyggelige timer, hvor kvalitetstid med familien er sat i højsædet.

Aktiv ferie på cykel eller til fods

Der findes ikke noget bedre end at bevæge sin krop sammen med dem, man holder af. Det er der heldigvis rig mulighed for ved Hasmark Strand. Her findes der nemlig forskellige cykelruter, som man også kan tage på gåben, hvis man hellere vil det.

I behøver ikke at tage jeres cykel med på ferie. Cykler kan man nemlig leje ved First Camp Hasmark Strand.

Alt afhængig af hvor langt I kunne tænke at cykle eller gå, er der en rute til enhver smag og lyst.

2 cykel- eller vandreruter ved Hasmark Strand

Hasmark Ruten

Denne rute er helt fantastisk, og her kommer du igennem adskillelige af Nordfyns Kommunes små byer, hvor du kan opdage kommunens vikingefortid. Du kan fordybe dig i den historiske fortid langs Kattegat og Odense Fjord. Ruten er 25 km lang med meget fladt terræn.

Rute langs Odense Fjord

Fyn er en utrolig smuk ø, og derfor er øens udsigter også noget for sig selv. Dem kan du nyde på denne rute. Ruten strækker sig mellem Odense Fjord, Odense Havn og Hasmark Strand. Terrænet på denne rute er mere varieret, hvilket betyder, at man får en masse motion på rutens 25 km.

Cykeltur på Nordfyn
Cykeltur på Nordfyn. © Daniel Villadsen / VisitDenmark's Media Center
Badning ved Falsled på Fyn
Badning ved Falsled. © Daniel Villadsen

Sommerhuse på Fyn

Vi har sommerhuse flere steder på Fyn. Du finder vores sommerhuse ved Hasmark Strand, Skåstrup Strand, Tårup Strand, Bagenkop, Lohals og Faaborg. Alle husene har pool og andre aktiviteter i aktivitetsrummet, som er et sikkert hit blandt børnene. Husene har også spa og/eller sauna, hvilket særligt de voksne vil have stor glæde af. Vores huse har derfor noget for enhver smag. Der er plads til både total afslapning eller familiedyst i for eksempel billard, bordtennis eller dart.
På Fyn er der en masse muligheder for at have en sjov og aktiv ferie sammen med hele familien. Hvis I vælger at booke et sommerhus ved Hasmark Strand, er der rig mulighed for at besøge Fyns hovedstad, Odense, som kun ligger en halv times kørsel derfra. I Odense kan I opleve en masse spændende turistattraktioner og hyggeligt byliv.

Sommerhusudlejning ved Hasmark Strand

At leje sommerhus sammen med alle dem, man holder af, er det bedste, vi ved. At leje et sommerhus ved Hasmark Strand er ingen undtagelse. Hos VillaVilla udlejer vi over 400 forskellige sommerhuse i Danmark, Tyskland og Sverige. Vi udlejer sommerhuse i forskellige størrelser og med forskellige aktiviteter, så I kan finde netop dét sommerhus, der passer jeres behov. Ønsker I at leje sommerhus ved Hasmark Strand? Det perfekte sommerhus ved Hasmark Strand kan I finde lige her.


Artiklen er skrevet af

Jacob

VillaVillas teambuilding-planlægger, og særligt tilknyttet til Fyn, øerne og Nordsjælland
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 80
Se mere