Sommerhuse ved Skåstrup Strand

Find dit næste luksus sommerhus ved Skåstrup Strand her på VillaVilla. Her får du sommerhuse med plads og masser af underholdning.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 22 sommerhuse, som matcher din søgning

Opdateret d. 8. juli 2024 af Jacob Toft Falden

Udlejning af lækre poolhuse på Nordfyn

Nordfyns varierede natur med smukke skove og 80 km af Danmarks skønneste badestrande og områdets mange attraktioner byder hele året rundt velkommen til et besøg fyldt med masser af spændende oplevelser for hele familien.

Badestrandene hører til Danmarks bedste badestrande, og med 80 km kyststrækning er der lagt op til mange timers aktiviteter på stranden og ved havet. Området er desuden kendt for at være et paradis for lystfiskere.  

Den 72 km lange Marguerit-rute og de mange afmærkede naturstier indbyder til en frisk cykel- eller gåtur med madkurven.

Se alle vores sommerhus Fyn.

Sommerhuse ved Skåstrup Strand

Skåstrup Strand på Fyn

Attraktioner og seværdigheder nær Skåstrup Strand

I området kan man besøge flere charmerende herregårde og slotte, slentre en tur på Bogense Marina og besøge de mange spændende shoppingmuligheder i Bogense.  

Danmarks mindste købstad Bogense inviterer indenfor til en charmerende byvandring forbi Danmarks ældste hus og hyggelige havn, og et besøg på en af byens cafeer eller spændende butikker.

Tag et smut til Danmarks tredje største by, hvor I blandt andet kan besøge H.C. Andersens Hus. Odense Zoo er også klart et besøg værd og skal I have en ekstraordinær oplevelse, så kan i tilkøbe en fodringsbillet og hjælpe dyrepasserne med at fodre enten girafferne eller lemurerne.

Sommerhusudlejning på Fyn og øerne

Hos VillaVilla tilbyder vi sommerhusudlejning og et bredt udvalg af sommerhuse, så I med garanti finder det rigtige hus til jeres behov. Vi har siden firmaets start i 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning og vi udlejer nu over 300 store sommerhuse. Udover Skåstrup Strand udlejer vi også store sommerhuse nær Fåborg på Sydfyn og på i Bagenkop og Lohals på Langeland.


Artiklen er skrevet af

Jacob

VillaVillas teambuilding-planlægger, og særligt tilknyttet til Fyn, øerne og Nordsjælland
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 80
Se mere