Ferie i sommerhus ved Tårup Strand

Besøg Tårup Strand og skab nye ferieoplevelser med et fantastisk sommerhus ved Tårup Strand. Ferien starter her.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 1 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Udlejning af sommerhus nær Tårup Strand på Østfyn

På den østfynske kyst ligger Tårup Strand 10 km. syd for Nyborg og med udsigt over Storebælt og broen, der forbinder Fyn og Sjælland. Sommerhusområdet ligger i grønne naturomgivelser og der er ikke langt til stranden, der har Blåt Flag. Stranden er yderst børnevenlig med lavt og roligt vand og der kan bades i lidt dybere vand fra badebroen. Se vores sommerhuse med pool.

Naturen omkring Tårup Strand gemmer på de sjældne klokkefrøer. De holder særligt til ved Klokkesøen og på varme dage sidst på foråret lige inden sommeren for alvor gør sit indtog, kan I høre deres fine kvækken, når I går mod vandet gennem skoven.

Den pragtfulde natur lægger op til lange gåture. Der findes flere afmærkede vandrestier i området omkring Tårup Strand. Ellers kan I springe på cyklen og cykle ad den lokale cykelrute nr. 50, hvor I kommer forbi den ene herregård efter den anden og mange af de slotte, der ligger på Østfyn. I slotshaverne kan I nyde en medbragt madpakke og give lårmusklerne en tiltrængt pause.

Vi er specialiserede i sommerhusudlejning? Find dit Sommerhus Fyn.

Sommerhuse i Tårup Strand

Nyborg Slot på Fyn
Blomstermark på Fyn

Aktiviteter og seværdigheder på Østfyn

For lystfiskere er området ved Tårup Strand perfekt. Her løber åen Kongshøj Å, hvor der er gode fiskemuligheder. Derudover er strækningen fra Tårup Strand til Kajbjerg Skov godt til at fiske fra kysten eller på havet.

Det er populært at besøge Egeskov Slot, når ferien holdes på Fyn. Slottet har en af Danmarks smukkeste haver, hvor I kan gå ture, lege i skoven eller se om I kan finde vej i nogle af de labyrinter, som haven gemmer på. 

Små 45 minutter er der til Odense, hvor den ene attraktion efter den anden venter på jer. Besøg de mange eksotiske dyr i Odense Zoo, lær om Danmarks jernbanehistorie gennem de interaktive udstiller på Danmarks Jernbanemuseum eller gå en tur i den gamle bydel, hvor I ikke kan undgå at komme forbi H.C. Andersens barndomshjem.