Sommerhus Hornbæk

Dyk ned i vores fantastiske udvalg af sommerhus Hornbæk. Sommerhuse i Hornbæk skaber de perfekte rammer til en god ferie.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 4 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Lej et skønt sommerhus med pool i Hornbæk

Er I en mindre familier eller flere vennepar, der gerne vil tilbringe nogle skønne feriedage sammen, så er sommerhusene ved Hornbæk perfekte til jer. Sommerhusene har plads til 14 gæster og bevarer dermed den intime sommerhusstemning og hygge, samtidigt med at I får alle de fede detaljer, der følger med de sommerhuse, vi udlejer gennem VillaVilla.

Sommerhusene har hver to soveafdelinger såvel som en hems. Hemsen har plads til fire overnattende gæster og egner sig bedst til børn. Det er dog intet problem, hemsen er normalt et kæmpe hit blandt de yngste gæster, der elsker den voksenfri zone, som de kan kapre hele ferien igennem. Soveafdelingerne ligger adskilt, så I kan skabe lidt privatliv, hvis I er to familier afsted sammen, eller hvis der er dele af selskabet, der har en anden soverytme end resten. På den måde er det nemt for jer at tilgodese alles behov på ferien.

Har I firbenede familiemedlemmer, I gerne vil have med på ferie, skal I være opmærksomme på, hvilket sommerhus I vælger. Det er nemlig ikke tilladt at medbringe husdyr i alle sommerhusene, vi udlejer ved Hornbæk.

Se hele vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Nordsjælland.

Hornbæk Strand i Nordsjælland
Hornbæk Havn i Nordsjælland

Skønne faciliteter inde og ude i sommerhusene ved Hornbæk

I kommer på ingen måde til at kede jer i sommerhusene ved Hornbæk. Både indendørs og udendørs er der mange faciliteter, som I kommer til at bruge mange timer på at hygge jer med. I alle sommerhusene ved Hornbæk er der et aktivitetsrum, som indeholder dart, billard og bordtennis. Her kan I konkurrere mod hinanden for at se, hvem der er bedst eller hvem der skal tage opvasken. I aktivitetsrummet finder I også en PlayStation 3. Det er vigtigt, at I selv medbringer spil til sommerhusets PlayStation, der er nemlig ikke spil i sommerhuset.

Badeferie det kan I komme på hele året rundt, uanset hvordan vejret er udenfor. Sommerhusene i Hornbæk ligger kun en kort tur fra stranden – 900 og 500 meter -, men hvis vejret byder på regn, vind og kølige temperaturer og dermed ikke er til en tur på stranden, så kan I bare hoppe i sommerhusets pool. Begge pools har vandrutsjebane og det ene af dem har et modstrømsanlæg. I samme rum som poolen finder I sommerhusets spabad. Spabadet har plads til mellem fire og seks personer og er placeret i et hjørne af poolrummet, så I nemt kan holde øje med, hvad der sker i poolen herfra. I poolafdelingen finder I desuden en sauna. Her kan I slappe af i et øjebliks stilhed eller lade tæerne tø op, hvis I alligevel har været en dukkert i det kolde hav, hvis I er til vinterbadning eller den slags.

Rolige og lune sommeraftener på terrassen? Den klarer vi i Hornbæk. Sommerhusene er udstyret med behagelige havemøbler udendørs på terrassen, hvor I også finder en grill, som I kan tilberede aftensmaden på. Lad børnene suse rundt på græsplænen eller give den gas på trampolinen, mens I forbereder aftensmaden eller nyder et koldt glas og en god bog i solen. I haven finder I desuden et gyngestativ og en sandkasse.

Hornbæk som destination for ferie i sommerhus 

Hornbæk er en skøn destination for ferie med familien i sommerhus. Den fantastiske natur omkring Hornbæk lokker med både skov og strand og derfor er Hornbæk et område med masser af aktivitetsmuligheder. I kan både tage på løbeture og fisketure, prøve kræfter med surfing, forsøge jer med krabbefiskeri og tage familien med på cykelture med madkurven pakket og klar til picnic.

Hornbæk er en hyggelig lille kystby, der munder ud i en afskærmet havn. Havnen i Hornbæk er et oplagt sted at hygge sig med en is, købe friske fisk, lade børnene lege på den hyggelige legeplads og bare nyde den rene feriestemning. De mange inspirerende butikker i byen indbyder til en hyggelig shoppetur.

Når man tilføjer Hornbæks nære placering til København, hvor talrige oplevelser for alle aldre venter året rundt, ja – så er Hornbæk en nær perfekt feriedestination. Kun en lille time mod syd ligger Danmarks hovedstad. København er en myretue af liv, kultur og spænding.

Seværdigheder nær Hornbæk

Området omkring Hornbæk byder på utallige spændende seværdigheder og spændende indtryk som f.eks. slottene Kronborg, Fredensborg og Frederiksborg, der alle er et besøg værd. Særligt de små prinsesser kan få lov at udleve deres royale drømme her.

Øresundsakvariet ligger i Helsingør, 20 minutter sydøst for Horbæk, og tager jer med ned under havoverfladen, hvor I kan opleve det fantastiske dyre- og planteliv, man finder i Øresund. I møder alt fra hajer til rokker til hummere og der er mulighed for at klappe fisk og krabber. Det er et sikkert hit for de mindste.

Også kunstmuseet Louisiana 20 minutter mod syd frister med indtryk og spændende moderne kunst.

I sommerhalvåret har I mulighed for at opleve de utroligt flotte sandskulpturer i Hundested, som er en fantastisk oplevelse for både voksne og børn.

Sommerhusudlejning i Nordsjælland

Hos VillaVilla har vi siden 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning af store, familievenlige sommerhuse i både Danmark, Sverige og Tyskland. Den danske riviera, som Nordsjællands nordlige kyst kaldes, er en populær feriedestination for mange og udover Hornbæk, udlejer vi store sommerhuse i Tisvildeleje, Vejby Strand, Gilleleje, Asserbo/Liseleje og Odsherred. Vi sidder klar til at vejlede dig om valget af området eller sommerhuset, der skal skabe rammen for jeres næste ferie. For os er det vigtigt, at I kan fokusere på bare at nyde tiden sammen. Derfor hjælper vi jer hellere end gerne med forberedelsen, mens servicekonsulenten tilknyttet det sommerhus, I lejer, vil tage imod jer, vise jer rundt og afhjælpe eventuelle problemer, hvis de måtte opstå undervejs i jeres ophold.