Sommerhus Tisvildeleje med spa & pool

Tag på ferie det skønne Tisvildeleje på Nordsjælland. Vi har et udvalg af vidunderlige sommerhuse, som sikrer jer en god ferie.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 7 sommerhuse, som matcher din søgning

Udlejning af lækre sommerhuse med pool i Tisvildeleje

Tisvildeleje er én af Danmarks ældste badebyer. Badeglade gæster har i generationer valfartet til Tisvildeleje for at nyde den fantastiske badestrand og de idylliske omgivelser. Tisvildeleje ligger i Nordsjælland ved Kattegats kyst i et naturskønt område få kilometer fra Arresø.

I Tisvildeleje finder I en af Nordsjællands bedste og mest børnevenlige sandstrande. Ved Tisvildeleje ligger også Danmarks femte største skov, Tisvilde Hegn, som strækker sig helt ud til stranden, hvor klitter og skovbryn mødes. De mange attraktioner i Tisvildeleje og Nordsjælland gør området oplagt som feriested til en sommerhustur for både børn og voksne.

Se hele vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Nordsjælland.

Store sommerhuse i Tisvildeleje

Tisvildeleje Strand

Aktiviteter og seværdigheder nær Tisvildeleje

Tisvildeleje Strand

Stranden i Tisvildeleje er en børnevenlig sandstrand, med god badevandskvalitet. Stranden er ca. 25 m. bred, og her er gode muligheder for at finde det perfekte spot til hele familien, også på de varme sommerdage, hvor gæster fra hele området flokkes til vandet. Et populært sted på stranden er solnedgangsbakken, Gå den lange tur ad trappen fra stranden op på bakken, og få et fantastisk udsigt over Sjællands Odde, Hesselø og Sverige. På stranden i Tisvildeleje kan I se de karakteriske badehuse, som har stået på stranden siden starten af 1900-tallet. Stranden har blåt badeflag, og gode toiletfaciliteter. 

Heatherhill

Heatherhill, som ligger ved Rågeleje ca. 9 km fra Tisvildeleje, er et yndet område for paragliders og windsurfere. Området er opkaldt efter de lyngklædte bakker og minder på mange måder om det skotske højland. Stedet er flere gode vandreruter og en helt fantastisk udsigt over Kattegat. Vil I ud og opleve naturen i området omkring Tisvildeleje, så tag en tur til Heatherhill, stedet er helt sikkert værd at opleve. 

Helene Kilde

I nærheden af Tisvildeleje finder man også kilden Helene Kilde, som siges at være en sundhedskilde. Helene Kilde er fra gammel tid en hellig kilde, og det siges kilden har helbredende kræfter, hvis man kommer og drikker fra den til Skt. Hans.

Tisvilde Hegn

Fra Tisvildeleje er der ikke langt til Tisvilde Hegn hvor I kan opleve Asserbo Slotsruin. Asserbo Slot blev grundlagt i 1100-tallet af biskop Absalon. Det antages at slottet blev forladt i løbet af 1700-tallet. Slotsruinen ligger smukt placeret i Tisvilde Troldeskov, som er et af de mest besøgte steder i Tisvilde Hegn. Her kan I gå tur gennem skoven med de gamle krogede skovfyr, som er formet på mange sjove måder. De ældste fyrretræer i troldeskoven er fra 1700-tallet. 

Helsinge

Har man mod på at bevæge sig lidt længere væk, kan et besøg i den hyggelige handelsby Helsinge anbefales. I Helsinge er der flere hyggelige restauranter og butikker samt museer og andre seværdigheder. 

Nordsjællands Fuglepark

En tur til Nordsjællands Fuglepark i Græsted plejer at være en sikker vinder for familien yngste. Her kan I opleve ca. 200 fuglearter i alle størrelser fra hele verden. Derudover kan I også opleve egernaber, kænguruer og dværggeder. Nordsjællands Fuglepark er helt klart et besøg værd når I er i sommerhus i Tisvildeleje.

Musik i lejet

3 dage i juli måned omdannes en del af stranden og Hovedgaden i Tisvildeleje til en festivalplads. Med musik på 3 forskellige scener, er der masser at opleve for de musikglade gæster i Tisvildeleje. Udover musik står programmet også på andre kulturelle oplevelser som byvandringer og sjove aktiviteter for børnene.  

Oplevelser i Tisvildeleje og Liseleje

I Tisvildeleje og Liseleje, som ligger 9 km. derfra, er der flere aktiviteter fordelt over året, f.eks. markedsdage og koncerter. Til Skt. Hans er der midsommerfest med fakkeltog og bål på stranden.  

 

Sommerhusene i Tisvildeleje

Sommerhusene i Tisvildeleje har alle indendørs pool, spa og sauna. Når I lejer sommerhus i Tisvildeleje har I samtidig adgang til masser af indendørs underholdning i husets aktivitetsrum. Her kan I dyste i pool/billard, bordtennis, bordfodbold og dart.

Sommerhusudlejning i Nordsjælland

Sommerhusudlejning hos VillaVilla giver jer de bedste betingelser for at få den perfekte ferie i de rette rammer. I Nordsjælland tilbyder vi også sommerhusudlejning i Vejby Strand, Gilleleje, Hornbæk, Asserbo/Liseleje og Odsherred.