Store sommerhuse i Gilleleje

Her finder du store sommerhuse i Gilleleje, som er dig og din families garanti for at der er plads nok til jer alle sammen.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 3 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Udlejning af store sommerhuse ved Gilleleje

I Gilleleje udlejer vi hos VillaVilla et par store sommerhuse med pool, som er ideelle til jer, der gerne vil en større familie afsted sammen eller måske er en stor gruppe af vennepar, der godt kunne tænke sig at nyde en uge fyldt med sjov og kvalitetstid. Sommerhusene i Gilleleje har plads til 20 eller 16 personer og er en rigtig god størrelse, der både akkommoderer nok plads til privatliv, mens den bibeholder den hyggelige, traditionelle stemning i sommerhus.

Soveværelserne i sommerhuset er delt op i soveafdelinger. I hver af sommerhusene er der to soveafdelinger i hver sin ende af sommerhuset, så I nemt kan tage hensyn til hinandens søvnrytmer. I kan eksempelvis lade dem, der gerne vil tidligt i seng holde til i den ene afdeling, sådan I andre stadig kan ‘larme’ uden at være bange for at forstyrre dem, der har brug for ro. I hvert af sommerhusene finder I desuden en hems med fire eller seks madrasser på. Hemsen er velegnet til børn og plejer at være et stort hit blandt dem, da de kan overtage hemsen fuldstændig og holde den fri for voksne.

I sommerhusene i Gilleleje er det tilladt at medbringe familiens firbenede venner. Det er tilladt at medbringe op til to husdyr i sommerhusene, så tag hunden med jer, når I skal på ferie og nyd at hele familien kan være samlet. Vær dog opmærksom på, at stranden ved Gilleleje er tildelt det Blå Flag og at det derfor ikke er tilladt at medbringe hunden her. Har I behov for at medbringe mere end to husdyr, beder vi jer kontakte os. Så skal vi bringe jeres forespørgsel med videre til husejeren og forsøge at finde en løsning for alle parter.

Se hele vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Nordsjælland.

Udsholdt Strand - sommerhusudlejning ved Udsholdt Strand i Nordsjælland
Store sommerhuse til udlejning ved Gilleleje Strand

Underholdning og badeferie i sommerhus ved Gilleleje

I sommerhusene i Gilleleje har I mulighed for at tage på badeferie hele året rundt. Sommerhusene ligger for det første tæt på stranden med kun 500 eller 250 meter til vandet. Men hvis I er afsted på ferie i vinterhalvåret eller er blevet trætte af at finde sand i hele sommerhuset, så kan I vælge at hoppe i poolen i stedet for havet. Sommerhusene har hver især en poolafdeling med indendørs pool, sauna og spabad, hvor I kan tilbringe timevis med vandplasken eller velvære. Spabadet er placeret i samme rum som poolen, mens saunaen findes i et rum for sig. Saunaen er nem at benytte og er god til både et pusterum fra en travl hverdag eller til at tø kolde tæer og kinder op efter en tur i kulden.

I sommerhusene finder I også alletiders underholdning i husets aktivitetsrum. Aktivitetsrummet er et større rum med spil som dart, bordfodbold, billard og bordtennis. Her kan I tilbringe timevis med at dyste mod hinanden og afgøre ting som, hvem der skal tage opvasken efter aftensmaden eller hvem der skal stå op og lave kaffe i morgen tidlig. Har I mod på det, kan I også arrangere en større turnering, hvor I dyster mod hinanden på skift i alle spillene i løbet af jeres ferie og til sidst kan kåre familiens ultimative spillehaj.

Der er også en spillekonsol i sommerhuset,  det kunne for eksempel være en PlayStation 4 eller en Xbox. Det kan I læse nærmere om under det individuelle hus. Fælles for dem gælder det dog, at I selv skal medbringe spil til spillekonsollen. Der findes nemlig ikke spil i sommerhuset. Så hiv dem frem fra gemmeren derhjemme eller forhør jer blandt jeres naboer og venner, om ikke I kan få lov at låne nogle af deres spil med jer i sommerhus. Så kan I nemlig også hygge jer med denne slags spil!

Oplev smuk natur og kultur i sommerhus ved Gilleleje  

Kombinationen af det charmerende turist-, handels- og fiskermiljø, gør Gilleleje til en perle af gode ferieoplevelser. Her er inspiration for store og for små, hvad enten man er til vand og strand eller til en vandretur i den enestående smukke natur med skov, lyngbakker, frodige marker og stejle skrænter. Ved Grib Skov ca.15 km fra Gilleleje, ligger Esrum Sø, hvor det også er muligt at bade og sejle. Her er gode muligheder for, at I kan nyde den omgivende natur og tilbringe god kvalitetstid sammen. Hvis de mindste ikke synes, at en lang gåtur lyder så interesant, så kan I altid sælge den som en skattejagt. Jo flere ting børnene samler ind, desto flere ting er der at bygge et feriemonster eller en ferieven af. Når I kommer hjem, kan I af de sten, grene, blade og fjer, som de har samlet ind i løbet af turen, være kreative og samle en figur, som I kan tage med jer hjem som et godt minde fra ferien. Er det lige i overkanten for, hvad I magter rent kreativt, så kan I altid samle sten ind og male på dem, når I kommer hjem igen. Det er en sjov aktivitet, der ikke er helt så omstændig som den forrige.

Den dejlige sandstrand ved Gilleleje har lavt og roligt vand, som gør stranden meget børnevenlig. Stranden er tildelt det Blå Flag, hvilket betyder, at der i badesæsonen er livredder til stede på stranden og at det desværre ikke er tilladt at medbringe hund indenfor 200 meter på begge sider af flaget. Stranden er 350 meter lang, så det betyder, at hunden slet ikke må medbringes. Gilleleje strand ligger på det, der kaldes den Danske Riviera, et område der strækker sig fra Sejerø-bugten i vest til Øresund i øst. Den Danske Riviera er ikke bare smukke danske strande, men dækker også over de smukke slotte, UNESCO-beskyttet natur og hyggelige havnebyer. Gilleleje har for eksempel formået at bevare en stor del af det oprindelige fiskerlejes idylliske små stræder og stråtækte gamle huse. Der er endog stadig mulighed for at købe frisk fisk direkte fra fiskerbådene.

Seværdigheder nær Gilleleje

Ved Gilleleje og på Nordsjælland i det hele taget, er der mange spændende seværdigheder og attraktioner, der uden tvivl er et besøg eller en dagstur værd. Brug en dag på at tage på tur til Fredensborg Slot, som er Dronning Margrethes sommerresidens. Fredensborg Slot er kun ét af de mange slotte, der findes i Nordsjælland. I kan også besøge Frederiksborg Slot, der med sine tårne og spir har et næsten eventyragtigt udseende. Begge slotte har smukke slotsparker, som I kan gå tur i og rigtig få en fornemmelse for, hvor stort og smukt området og slottet er. Cirka 28 km fra Gilleleje ligger Købstaden Helsingør med blandt andet en hyggelig, gammel bydel og det flotte Kronborg Slot, som er et af Nordeuropas smukke renæssanceslotte. Derudover findes der på Nordsjælland mange slotsruiner, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der igennem tiden er sket af spændende ting og sager på de slotte, der engang stod her. 

Der er kun 75 km til København, som med levende kulturliv, museer, musik, teatre, gallerier, forlystelser som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slot med kronjuvelerne, København Zoo og meget mere. I København kan I nemt tilbringe en hel dag og for ikke at blive helt overvældede, når I ankommer, er det en god idé på forhånd at beslutte jer for, hvad fokus for jeres udflugt skal være. De mange forlystelser og museer er velegnede til familieture, fordi der er meget at opleve både for barnesjæle og mere modne sind.

Sommerhusudlejning i Nordsjælland

Hos VillaVilla tilbyder vi udlejning af sommerhuse i mange forskellige områder på den Danske Riviera, så er I altid sikre på at finde det rette hus til jeres ferie. Vi udlejer blandt andet også sommerhuse i Tisvildeleje, Vejby Strand, Hornbæk, Asserbo/Liseleje og Odsherred. Vi har siden 2003 været en del af branchen for sommerhusudlejning og har derfor mange års erfaring med vejledning og rådgivning af familier, der gerne vil på ferie sammen. Vi har speciale i store, familievenlige sommerhuse og for os er det vigtigste at sikre os, at I har en fantastisk ferie sammen med fokus på hygge og kvalitetstid sammen. Vi sidder derfor klar til at rådgive dig om valget af jeres næste ferie, hvor den skal foregå og i hvilket sommerhus.

Som sagt går vi rigtig meget op i jeres ferie. For os er det en succes, når I har haft en hyggelig og behagelig ferie sammen fri for bekymringer. Derfor tilbyder vi som noget særligt yderliger service, når I ankommer til sommerhuset, I har lejet gennem os. Her vil I blive modtaget af en servicekonsulent, som vil overdrage nøglen til jer og demonstrerer sommerhusets faciliteter på en rundtur rundt i huset. Hvis der skulle opstå nogen tvivl undervejs, kan I rette jeres spørgsmål til servicekonsulenten, ligesom det ligeledes er servicekonsulenten, som hjælper med at udbedre problemer, der skulle opstå med sommerhuset undervejs på jeres ophold. 


Artiklen er skrevet af

Jacob

VillaVillas teambuilding-planlægger, og særligt tilknyttet til Fyn, øerne og Nordsjælland
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 80
Se mere