Poolhus uge 42

Efterårsferien i uge 42, som du måske også kender som kartoffelferien, er den perfekte anledning til at tage en tur i et hyggeligt poolhus. Efteråret byder på behagelige temperaturer og en fortryllende natur, der indbyder til lange gåture med familien. Er du så heldig at holde efterårsferie, og planlægger du at tage en tur i et sommerhus med pool med dine nærmeste, så kan du finde og booke en hyggelig feriebolig gennem vores website. Vi har ledige sommerhuse i uge 42 i både Danmark, Sverige og Tyskland, og vi har med sikkerhed et luksus sommerhus, der matcher dine behov for en afslappende familieferie.

Find sommerhus i uge 42
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 12 - 19/10

31.686,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 12 - 19/10

26.704,00 kr.

Inkl. rengøring
(24)
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 12 - 19/10

26.046,00 kr.

Inkl. rengøring

Sommerhusudlejning i uge 42

Efterårsferien er for de flestes vedkommende den sidste ferie inden juleferien, og derfor gælder det om at nyde efteråret til fulde. En oplagt mulighed at nyde den på er ved at tilbringe den i et af vores mange sommerhuse, der indbyder til afslapning og hygge i rolige omgivelser.

Vores mere end 400 sommerhuse med indendørs pool er beliggende på nogle af landets mest eftertragtede feriedestinationer, der bl.a. omfatter Ebeltoft, Tisvildeleje, Blokhus, Rømø, Marielyst og Blåvand. Alle disse destinationer bugner af mange muligheder og ikke mindst flot natur, som er værd at opleve på en uforglemmelig ferie i uge 42.

 

Udlejning af poolhuse i uge 42

Ønsker du at leje et sommerhus med pool i uge 42, der er udstyret med både sauna, spa og et fantastisk aktivitetsrum med bl.a. dart og bordfodbold, så har vi sommerhuset til dig. Vores sommerhuse er nemlig netop kendetegnet ved at være spækket med luksuriøse faciliteter og de perfekte rammer, der skal være med til at sikre, at dig og din familie får et fantastisk ophold.

På de enkelte annoncesider, hvor vi præsenterer sommerhusene enkeltvis, finder du alle informationer om antal værelser, antal badeværelser, hvorvidt der er husdyr tilladt og meget mere. Disse informationer skal gøre det lettere for dig at beslutte, om du har fundet et passende sommerhus i uge 42.

 

Prismatch på alle sommerhuse med pool i uge 42

Der er generelt rift om sommerhusene i uge 42, men det behøver ikke at betyde, at det kræver et stort budget at booke et sommerhusophold i denne uge. Vi tilbyder sommerhusudlejning til favorable priser i uge 42, og vi garanterer dig tilmed den bedste pris ved at yde prismatch. Du slipper dermed for at betale overpris, hvis du booker sommerhuset gennem VillaVilla.

 

Lej et sommerhus med pool i efterårsferien

I vores store og luksuriøse sommerhuse er der plads til helt op til 30 personer, så her vil du kunne invitere både din familie, din vennegruppe eller dine kollegaer med. Uanset hvem du planlægger at tilbringe uge 42 med, kan du være sikker på, at du vil træde ind i et sommerhus med masser af plads, komfort og aktivitet, når du booker et af vores sommerhuse i uge 42.

 

Hvad kan man lave i uge 42?

Leder du efter aktiviteter og seværdigheder for store og små i uge 42, så byder vi gerne ind med inspiration. Der er generelt rigtig meget at se og lave i efterårsferien, men hvilke aktiviteter der er mest egnede, afhænger selvfølgelig af deltagernes alder og interesser samt af geografien og af vejret.

I kan f.eks. lave følgende i uge 42:

  1. Oplev det hyggelige saltvandsakvarium, Øresundsakvariet, i Helsingør
  2. Få en masse sjove timer til at gå i Legoland i Billund
  3. Nyd en dag fyldt med oplevelser og forlystelser i Tivoli i København
  4. Besøg Egeskov Slot i Kværndrup og oplev en af de bedst besvarede vandborge i Europa
  5. Gå en lang tur i en nærliggende skov og sug til jer af lyde, dufte og indtryk
  6. Nyd efterårsferien og tag på ravsafari i f.eks. Thyborøn
  7. Oplev det tropiske klima i Botanisk Have i Aarhus
  8. Besøg Europas største fængselsmuseum i Horsens og få et indblik i livet bag tremmer

 

Se også vores ledige sommerhuse i uge 30, uge 31 og uge 32.