Sommerhus 27-30 personer

Hos VillaVilla har vi mere end 20 års erfaring med udlejning af store sommerhuse med plads til 27-30 personer. Alle sommerhuse indeholder alle tænkelige faciliteter som f.eks. indendørs swimmingpool, spabad, sauna, vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, trådløst internet og meget mere.

Poolhuse med plads til 27-30 personer er de absolut største sommerhuse, vi kan byde på. Her er der virkelig skruet op for både kvadratmeterne og faciliteterne, så der er plads nok til hele selskabet. Med det perfekte sommerhus er I garanteret et uforglemmeligt ophold tæt på strand og naturen.

Skønt poolhus med 10-12 værelser

Vores store sommerhuse med pool med plads til 27-30 personer indeholder som regel mellem 10-12 værelser samt en stor hems med 4-6 sovepladser og en fladskærm med spillekonsol – perfekt til de store børn. Og med 3-4 badeværelser i de store huse bliver der ikke kø ved toiletterne.

Alle vores sommerhuse er udstyret med et stort fællesrum, hvor køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden. Her kan alle husets gæster samles om et langbord, så fællesskabet og hyggen rigtigt kan udfolde sig.  Det samme er tilfældet i aktivitetsrummene, hvor der er mulighed for at underholde sig med billard, bordtennis og dart. I flere af vores store sommerhuse er der desuden bordfodbold, air hockey samt PlayStation 2/3 og Wii.

Når I er færdige med at dyste i aktivitetsrummet, kan I hoppe en tur i poolen eller tage en slapper i spaen. Og hvis I ikke har fået nok, kan I slutte dagen af i saunaen. Kort sagt, i vores hyggelige sommerhuse kommer I ikke til at kede jer på jeres sommerhusferie. Lej et stort feriehus med plads til familie og venner.

Find sommerhus til 27-30 personer
Afventer evalueringer
30 personer
12 Værelser
5 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

18.256,00 kr.

Inkl. rengøring
Afventer evalueringer
30 personer
12 Værelser
5 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

18.256,00 kr.

Inkl. rengøring
(22)
30 personer
12 Værelser
5 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

16.673,00 kr.

Inkl. rengøring