Sommerhus 12 personer

Er I en lille familie, men er det stadig svært at finde et sommerhus med plads nok til jer alle? Så er vores skønne sommerhus til 12 personer, måske lige det I leder efter.

De mindste sommerhuse vi udlejer, er nemlig til 12 personer. Her er der dog stadig god plads til hele familien.

Opholdsrummet samler jer alle og indbyder til råhygge foran brændeovnen og fælleshygge over madlavning.

Alle sommerhuse til 12 personer har et aktivitetsrum, hvor der kan dystes til den helt store guldmedalje i bl.a. billard, bordtennis og dart. Find jeres luksus sommerhus her.

Marielyst, Lolland / Falster / Møn Nr. 578

12 personer

4 Værelser

2 Badeværelser

Lejepris/uge fra

7.321,00 kr.

Inkl. rengøring

Vedersø Klit, Vestjylland Nr. 572

12 personer

6 Værelser

3 Badeværelser

Lejepris/uge fra

9.112,00 kr.

Inkl. rengøring

Blåvand, Vestjylland Nr. 552

12 personer

6 Værelser

2 Badeværelser

Lejepris/uge fra

11.016,00 kr.

Inkl. rengøring

Hyggelige sommerhuse med plads

Sommerhusene til 12 personer i Ostsee Resort Olpenitz har desuden en wellnesafdeling med pool, spabad og sauna. I de øvrige sommerhuse til 12 personer er der både spabad og sauna på et af husets badeværelser.

De 12 sovepladser er fordelt på fire soveværelser og fire sovepladser på hems. Hemsen er bedst til de lidt større børn, her kan de lege og hygge sig helt ugeneret. 

Nyd også den dejlige terrasse, hvor der er både havemøbler og grill. Haven indbyder også til, at børnene kan have det sjovt og lege, da mange af husene til 12 personer har gynger, sandkasse og et legetårn.

 

Luksus sommerhuse til 12 personer i hele Danmark

VillaVilla er svaret, hvis du og familien skal have et stort sommerhus med plads og mulighed for aktiviteter, som kan underholde alle aldre. Derfor finder du et stort udvalg af fantastiske poolhuse og sommerhus med pool, spa og aktivitets rum. 

Ikke alene får du et sommerhus med plads til 12 personer, men du får også et sommerhus i de bedste sommerhusområder i Danmark, Sverige eller Tyskland. Luksushusene er typisk indenfor kort afstand af forskellige attraktioner, naturskønne områder og stranden. 

Find jeres drømme sommerhus til 12 personer her og book jeres næste sommerferie nu.