Poolhus & sommerhus 20 personer

Store sommerhuse med god plads til flere familier

I de større poolhuse finder I endnu mere plads og flere aktiviteter. Her er 3 separate soveafdelinger med hver 2-3 værelser og badeværelse, så sommerhusene til 20 personer er meget velegnet til flere familiers fælles ferie. Det rummelige køkken med spisepladser til alle er udstyret med både 2 opvaskemaskiner, komfurer og køleskabe. 

Rømø, Sydjylland Nr. 598

20 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/uge fra

16.734,00 kr.

Inkl. rengøring

Rømø, Sydjylland Nr. 596

20 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/uge fra

16.734,00 kr.

Inkl. rengøring

Rømø, Sydjylland Nr. 592

20 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/uge fra

16.734,00 kr.

Inkl. rengøring
Tilpas

Med sommerhusets store aktivitetsrum er der ingen undskyldning for at sidde stille. Her kan familie og venner udfordres til et spil billard, bordtennis, bordfodbold eller dart. I kan også tage en dukkert i swimmingpoolen eller slappe af i spabadet og saunaen.

I de større sommerhuse er der ”Minibadeland” med 20m² swimmingpool, rutsjebane og ofte modstrømsanlæg, hvor børnene kan tumle, mens de voksne slapper af i saunaen eller det 4-6 personers store spabad.

 

Luksuriøse sommerhuse til hele 20 personer

Store sommerhuse med pool, der kan rumme 20 personer, er perfekte for familier, venner eller grupper, der søger en rummelig og luksuriøs ferieplads. Disse ejendomme er typisk udstyret med moderne faciliteter, herunder fulde køkkener, komfortable soveværelser, stuer med store tv-skærme, spisestuer og udendørsområder med grillmuligheder.

Poolen er ofte en af de mest populære faciliteter i sommerhuset, og mange af dem har også en udendørs spa til afslapning og velvære. Børnene vil elske at plaske og lege i poolen, mens voksne kan nyde en dukkert i de varme sommermåneder.

Sommerhusene er også ofte beliggende i idylliske omgivelser, tæt på skov, strand eller sø, hvilket giver mulighed for at nyde naturen og det friske luft. De er også ofte udstyret med parkeringspladser, så man kan medbringe bilen og tage på opdagelse i området.

Plads til firmaturen eller teambuilding

Store sommerhuse med pool til 20 personer er også en god mulighed for firmaer, der ønsker at afholde møder eller teambuilding-aktiviteter. De store rum giver plads til konferencer og møder, samtidig med at der er mulighed for afslapning og socialt samvær i poolområdet eller på de udendørs områder.

Sommerhusene har ofte en rummelig terrasse eller en stor have, hvor man kan nyde udendørsmiddage, grille eller slappe af i solen. De er også ofte udstyret med udendørs spiseområder, hvor man kan nyde sine måltider under åben himmel og omgivet af smuk natur.

Mange af sommerhusene er også udstyret med skønne indendørs og udendørs faciliteter, så man kan nyde en behagelig ferie i varme og kolde sommermåneder. Derudover har mange af dem også en opvarmede pool, så man kan nyde en dukkert i vandet året rundt.

Sommerhusene er typisk beliggende i områder med mange aktivitetsmuligheder, såsom vandreture, cykelture, golfbaner, shopping, kultur og underholdning. Der er ofte også mulighed for at besøge lokale attraktioner, såsom forlystelsesparker, dyreparker eller vingårde.

I alt er store sommerhuse med pool til 20 personer en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at samle familie, venner eller kolleger til en afslappende ferie med masser af faciliteter og aktivitetsmuligheder. Så hvorfor ikke bestille dit sommerhus i dag og se frem til en ferie, du sent vil glemme?