Sommerhus nr. 545 Hostrup Strand, Limfjorden

Velkommen til dette lækre sommerhus I naturskønne omgivelser ved Limfjorden. Huset har plads til 18 personer, og danner de bedste... Læs mere

18 personer

3 Badeværelser

7 Værelser

4 x seng på hems

Husdyr tilladt

260 Husstørrelse

2384 Grundareal

2022 Byggeår

Lejepris/uge fra

13.385,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Legetårn til børn
  Grill og havemøbler
  Trampolin
  Udespa
  Udebruser
  Gynge
  Lader til elbil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  2000 m til nærmeste restaurant

  21500 m til en golfbane

  Rummeligt luksushus med plads til 18 personer ved Hostrup Strand

  Velkommen til dette lækre sommerhus I naturskønne omgivelser ved Limfjorden. Huset har plads til 18 personer, og danner de bedste rammer for en god ferie på tværs af familier. Sommerhuset ligger blot en gåtur fra stranden og kan tillige prale af et væld af spilaktiviteter og bademuligheder både indendørs og udendørs. Sjov, hygge og leg er altså 3 ting, som I er sikret her!

  Sommerhuset indeholder 7 soveværelser fordelt på to forskellige soveafdelinger, hvor der derudover også findes en hems, hvorpå der er plads til 4 personer – og disse sovepladser er ofte et hit blandt de yngre gæster. I hver af de to soveafdelinger finder I et badeværelse – det sidste badeværelse findes i pool afdelingen.

  Det er ingen sag at stå for madlavningen i huset her! Huset er udstyret med et XL-køkken, og I finder derfor både to opvaskemaskiner, to ovne, to vaske, ekstra komfurplads og køle/fryseskabe. På den måde er man sikker på, at madlavningen aldrig bliver en sur tjans på ferien, og masser tid kan derfor bruges i sofaen foran brændeovnen i opholdsstuen bagefter.

  Når der skal brændes energi af, er der god mulighed for dette i sommerhusets store pool med dertilhørende vandrutsjebane. Er der omvendt behov for ren afslapning, kan en varm stund nydes I saunaen.
  Badeoplevelserne fortsætter udendørs, hvor en lun dukkert kan tages i udespaen på terrassen, hvor i også finder sommerhusets udebruser.

  Er man ikke den helt store vandhund, er sommerhuset fyldt op med et væld af andre aktiviteter. Bordfodbold, billard, bordtennis og dart er alle spil der kan findes i aktivitetsrummet – og her kan I dyste løs imod hinanden. Efter en masse leg og sjov kan de voksne slappe af i baren ovre i den ene ende af aktivitetsrummet, imens de andre kan tage et spil på PlayStation 4 i sofaen.

  Udendørs er husets faciliteter lige så lækre, som de er indendørs. I haven findes en trampolin, sandkasse og gynge. Terrassen er udstyret med både havemøbler, grill og er delvist overdækket, så aftenerne kan nydes ude, selv hvis vejret ikke oser af sommer.

  Bemærk venligst, at enkelte udendørs fotos er demofotos fra et lignende sommerhus.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Museum Thy
  Museum Thy
  Museum Thy består af seks forskellige udstillingssteder. Her kan du både bliver klogere på den lokale digter Johan Skoldborgs, se...

  Middelalderborgen i Spøttrup
  Spøttrup Borg
  På Spøttrup Borg kan du rejse tilbage til Middelalderen. Spøttrup Borg er utrolig velbevaret og giver derfor et enestående indblik...

  I mørket
  Mønsted Kalkgruber
  Begiv dig ned i de underjordiske og kølige minegange, og dyk samtidig ned i den spændende historie om Mønsted Kalkgruber....

  Der er plads til masser af hygge i blomsterparken
  Jesperhus Feriepark
  Interessante skulpturer og en farvestrålende blomsterkulisse venter dig i Jesperhus Blomsterpark. Ungerne vil elske at boltre sig i parkens vandland,...

  Sommer på Hjerl Hede frilandsmuseum
  Hjerl Hede
  Det kulturhistoriske friluftsmuseum Hjerl Hede er det perfekte sted at dykke ned i Jyllands historie. Mere end 40 historiske bygninger...

  Daubjerg kalkgruber
  Daugbjerg Kalkgruber
  Med sine 1500 år på bagen er Daugbjerg Kalkgruber den ældste kalkmine i hele Skandinavien. Tag hele familien med ned...

  Glyngøre Kulturstation ved Limfjorden
  Museum Salling
  Hvem siger, at en ferietur til Limfjorden ikke også kan være lærerig? En tur til et af museerne ved Skive...

  Domkirken med dens høje tårne
  Viborg Domkirke
  Besøg den smukke Viborg Domkirke midt i Viborg. Du kan downloade Domkirkens app og få en guidet rundtur....

  Lejepris/uge fra
  13.385,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.