Jesperhus Feriepark

Jesperhus Feriepark er den ideelle familiedestination, hvis I vil have oplevelser for hele familien. Nyd mere end den halve million blomster, der bliver plantet i løbet af foråret og sommeren og lad børnene brænde krudt af i parkens legelande. 

 

En park fuld af blomster

Jesperhus Feriepark slår dørene op i maj og allerede der, mødes I af et væld af blomster i mange farver. Blomsterne står med nye skud og nogle er også allerede sprunget ud. Et af forårets absolut flotteste syn i parken er de 100.000 tulipaner, der allerede i starten af maj står i fuldt flor.

I løbet af sommeren kan I som gæster nyde mere end en halv million sommerblomster og hvis I mangler lidt inspiration til jeres egen have, så har Jesperhus Feriepark svaret på dette. Jesperhus Feriepark byder jer nemlig indenfor i Eventyrhaven og Inspirationshaven, som er parkens staudeafdelinger, hvor I finder masser af inspiration. 

Det kan du opleve i Jesperhus Feriepark

Blomsterhus
Toget i Jesperhus

En leg for de mindste

Bliver de små trætte af at kigge på blomster, så er der masser af aktiviteter, de kan give sig i kast med. Parken har et udendørs legeområde med forskellige aktiviteter, som f.eks. ponyridning, minibåde og karruseller. Ferieparken har også et indendørs legeområde, Hugoland, som især er velegnet til de helt små. Børnene kan blandt andet udforske Ritas Rævehule, Dellekajs hytte eller lege i den kæmpe indendørs sandkasse. Der er også noget for de mere kreative, nemlig ferieparkens tegnestue.

I Jesperhus Feriepark kan I nu også opleve Zik og Zaks Abeland. Her kan børnene brænde masser af krudt af i legetårnene eller i Hugos Værksted. Til de mindste er der indrettet et legeområde, hvor der er godt udsyn, så forældrene kan slappe af i mellemtide

Børnevenlig zoo og Junglesti

Ikke nok med at parken er en blomster- og legepark, så byder den også på en 3000 m2 stor junglezoo. Her går dyrene frit omkring og I kan støde på aber, fugle og krybdyr. I kan dog være helt rolige, alle dyrene i parkens zoo er fredelige og ikke spor farlige.

Send børnene ud og udforsk junglezoo på junglestien. Parken har anlagt en junglesti, som fører jer igennem de forskellige dele af junglezoo – men pas på I ikke falder i vandet.

4D-biograf

Parken har også deres helt egen 4D-biograf, hvor alle jeres sanser bliver brugt. I kan vælge mellem tre forskellige film: ”The Son of Bigfoot”, ”The Good, the bad and a horse” og “Birds of a feather”. Tag dog ikke fejl af titlerne, alle tre film er med dansk tale.

Ofte stillede spørgsmål om Jesperhus Feriepark

Hugoshow
Dyrepasser

Find vej

Du finder Jesperhus Feriepark her:    

Legindvej 30

7900 Nykøbing Mors

Karrusel i Jesperhus