Sommerhus nr. 429 Hostrup Strand, Limfjorden

Her er et sommerhus bygget med sans for detaljen og uden at der er sparet på noget! Sommerhuset tilbyder de... Læs mere

30 personer

5 Badeværelser

12 Værelser

6 x seng på hems

Husdyr tilladt

375 Husstørrelse

3142 Grundareal

2019 Byggeår

Lejepris/uge fra

20.284,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Basketkurv
  Fodboldmål
  Multibane
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  EnergiSmart
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  2000 m til nærmeste restaurant

  25000 m til en golfbane

  Stort sommerhus med pool i Hostrup ved Venø Bugt

  Her er et sommerhus bygget med sans for detaljen og uden at der er sparet på noget! Sommerhuset tilbyder de bedste rammer for en god ferie for hele den store familie eller flere familier, som ønsker at holde ferie sammen. Sommerhuset ligger naturskønt placeret ved Venø bugt, som er en del af Limfjorden. Området er ideelt for naturelskere, som både sommer og vinter nyder lange og raske gåture i uspoleret natur. Tæt ved sommerhuset finder I en flot, børnevenlig sandstrand kategoriseret med Det Blå Flag på grund af det lave og stille vand. Handelsbyen Skive ligger kun 20 km mod øst.

  Sommerhuset har plads til i alt 30 gæster og rummer mange forskellige faciliteter og aktivitetsmuligheder. I kan f.eks. hoppe en tur i den store og flotte indendørs swimmingpool på 23 m2. Poolen har både romersk trappe, så den er nem at komme i, vandrutsjebane og modstrømsanlæg. I poolafdelingen finder I desuden et stort spabad og en flot sauna, som kan give jer den fulde følelse af velvære.

  Er I til fart over feltet og spil, så er aktivitetsrummet helt sikkert et hit! Aktivitetsrummet er et separat rum med både bordtennisbord, billardbord, bordfodbold og dart. Fra sofakrogen kan der ses film eller spilles PlayStation 4. Fra sommerhuset egen bar kan der serveres kolde drikke.

  Sommerhusets køkkenalrum ligger centralt placeret midt i feriehuset og fra det lange spisebord er der udsigt til poolafdelingen. Køkken er veludstyret med både dobbelt ovn, to håndvaske, to komfurer og to opvaskemaskiner. Her er selvfølgelig også god plads til madvarer i køleskab og fryser, så det er nemt at handle ind og lave mad til 30 personer.

  Når der rigtig skal hygges efter en lang og aktivitetsrig dag, kan det foregå i sofaen foran fjernsynet eller med en god bog.

  Poolhuset har i alt 5 badeværelser og 12 dobbeltværelser fordelt på 4 soveafdelinger. Forskellige familier kan derfor fordele sig på de 4 soveafdelinger, så der er mulighed for at trække sig tilbage fra gruppen og slappe af. De sidste 6 sovepladser befinder sig på hems i aktivitetsrummet (bedst til børn og unge).

  Udendørs er der også god plads og aktiviteter, som indbyder til sjov og leg. Sommerhuset har et stort udendørs legeareal og multibane, som deles med nabohusets gæster. Her er der noget for legebørn i alle aldre. Alt fra gyngestativer, legetårn med rutsjebaner og klatrestativ til den store multibane. Multibanen er belagt med kunstgræs og kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volley og badminton.

  Ved legepladsen finder I borde og bænke, hvor de spillende eller tilskuerne kan nyde en forfriskning. Ud over dette har sommerhuset sin egen nedgravede trampolin i haven.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger. I husene med luft til vand varmepumper og jordvarme er varmeprisen endvidere inkluderet i elafregningen.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Museum Thy
  Museum Thy
  Museum Thy består af seks forskellige udstillingssteder. Her kan du både bliver klogere på den lokale digter Johan Skoldborgs, se...

  Middelalderborgen i Spøttrup
  Spøttrup Borg
  På Spøttrup Borg kan du rejse tilbage til Middelalderen. Spøttrup Borg er utrolig velbevaret og giver derfor et enestående indblik...

  I mørket
  Mønsted Kalkgruber
  Begiv dig ned i de underjordiske og kølige minegange, og dyk samtidig ned i den spændende historie om Mønsted Kalkgruber....

  Der er plads til masser af hygge i blomsterparken
  Jesperhus Feriepark
  Interessante skulpturer og en farvestrålende blomsterkulisse venter dig i Jesperhus Blomsterpark. Ungerne vil elske at boltre sig i parkens vandland,...

  Sommer på Hjerl Hede frilandsmuseum
  Hjerl Hede
  Det kulturhistoriske friluftsmuseum Hjerl Hede er det perfekte sted at dykke ned i Jyllands historie. Mere end 40 historiske bygninger...

  Daubjerg kalkgruber
  Daugbjerg Kalkgruber
  Med sine 1500 år på bagen er Daugbjerg Kalkgruber den ældste kalkmine i hele Skandinavien. Tag hele familien med ned...

  Glyngøre Kulturstation ved Limfjorden
  Museum Salling
  Hvem siger, at en ferietur til Limfjorden ikke også kan være lærerig? En tur til et af museerne ved Skive...

  Domkirken med dens høje tårne
  Viborg Domkirke
  Besøg den smukke Viborg Domkirke midt i Viborg. Du kan downloade Domkirkens app og få en guidet rundtur....

  Lejepris/uge fra
  20.284,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.