Sommerhus nr. 431 Hostrup Strand, Limfjorden

Her kan du se en videopræsentation af huset. Ved Venø bugt, en del af Limfjorden, ligger dette hyggelige sommerhus, som bugner... Læs mere

30 personer

5 Badeværelser

12 Værelser

6 x seng på hems

Husdyr tilladt

375 Husstørrelse

3150 Grundareal

2019 Byggeår

Lejepris/uge fra

22.585,00 kr.

Inkl. rengøring

  Vælg den ønskede periode Bestil nu
  Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.

  Faciliteter

  Indendørs facilliteter

  Billard
  Sauna
  Bordtennis
  Spillekonsol
  Bordfodbold
  Internet
  XL-køkken
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Brændeovn

  Udendørs faciliteter

  Grill og havemøbler
  Gynge og sandkasse
  Trampolin
  Basketkurv
  Fodboldmål
  Multibane
  Stik til el-bil

  Koncepter

  Husdyr tilladt (2 husdyr)
  Ikke-ryger hus
  Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Her ligger sommerhuset

  Afstand til

  500 m til stranden

  3000 m til indkøbsmuligheder

  2000 m til nærmeste restaurant

  21500 m til en golfbane

  Sommerhus med udendørs multibane ved Hostrup ved Limfjorden

  Her kan du se en videopræsentation af huset.

  Ved Venø bugt, en del af Limfjorden, ligger dette hyggelige sommerhus, som bugner af aktivitetsmuligheder både indendørs og udendørs. Sommerhuset ligger kun i kort køreafstand til handelsbyen Skive, som byder på butikker, lækre spisesteder og kulturelle oplevelser. Selve sommerhuset ligger flot placeret og indbyder til gåture i den uspolerede vestjyske natur. I dette sommerhus bor man tæt på en flot og børnevenlig sandstrand. Sommerhuset har plads til 30 personer.

  Specielt ved dette sommerhus er den store udendørsmultibane, som deles med nabohuset. Her er der noget for legebørn i alle aldre. Alt fra gyngestativer, legetårn med rutsjebaner og klatrestativ til den store multibane. Multibanen er belagt med kunstgræs og kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volley og badminton.

  Ved legepladsen finder I borde og bænke, hvor de spillende eller tilskuere kan nyde en forfriskning. Ud over dette har sommerhuset sin egen nedgravede trampolin i haven.

  Også indendørs er tænkt på aktivitet og sjov, så selv i slud og regnvejr er der en masse ting at lave for hele familien. Børn og barnlige sjæle vil elske sommerhusets store og rummelige aktivitetsrum, hvor I både finder billard, bordtennis, bordfodbold, dart og PlayStation 4. Sommerhuset har også sin egen bar med køleskab, så der kan serveres kolde drikke til de spillende eller tilskuerne.

  Enhver familie har vandhunde og plaskeglade medlemmer – og deres forventninger kan indfries til fulde i sommerhusets poolafdeling. Her finder I nemlig både et stort spabad og en lækker sauna, foruden den 23 m2 store swimmingpool, hvor I kan plaske og bade dagen lang. Poolen har både romersk trappe, vandrutsjebane og modstrømsanlæg.

  Efter en oplevelsesrig ude og inde kan I slappe af og sove godt i et af de 12 dobbeltværelser. De resterende 6 sovepladser befinder sig på hems i aktivitetsrummet. Hemsen er altid populær blandt børn og unge. Sommerhuset har i alt 5 badeværelser.

  Når der skal laves mad til 30 personer, kræver det god plads og godt udstyr. Derfor er dette sommerhus udstyret med to ovne, to komfurer, to opvaskemaskiner og to håndvaske. Her er desuden rigeligt med køleskabsplads til madvarer. Det stilfulde køkken befinder sig i opholdsrummet med langt spisebord og sofahjørne foran fjernsynet.

  Huset har en delvist overdækket terrasse med havemøbler og grill.

  I sommerhuset er der mindst en/et:

  • Køleskab
  • Fryser
  • Opvaskemaskine
  • Mikroovn
  • Kaffemaskine
  • Elkedel
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
  • Støvsuger
  • Babyseng
  • Højstol

  Ofte stillede spørgsmål om denne hustype

  Hvordan afregnes forbrug af el, vand og varme?

  Forbruget beregnes ud fra aflæsning af målerne ved ankomst/afrejse. Du kan altid se den gældende forbrugspris for dit ophold via det lejer-log in, som du modtager, når du har lejet et sommerhus.

  Har du brug for et estimat for et ophold, inden du booker sommerhuset, sidder vores bookingteam altid klar til at hjælpe dig. Når bare du ved, hvor stort et sommerhus du planlægger at leje, hvornår I vil afsted og hvor mange gæster I bliver, så har vi mulighed for at give jer et prisoverslag på jeres forbrug.

  Det skal være trygt for dig at leje et VillaVilla-sommerhus. Over 90% af VillaVilla-sommerhusene er i øvrigt udstyret med en Vølund varmepumpe, som leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det betyder at du, sammenlignet med en ferie i et tilsvarende sommerhus med fx el radiatorer, ikke oplever nær den samme fordyrelse, hvis energipriserne stiger.

  Skal jeg selv medbringe håndklæder og linned?

  Det er muligt at tilkøbe linnedpakke med linned og to håndklæder (ét stort og ét lille) til 135 kroner pr. styk. Alternativt kan det medbringes.

  Skal man selv have brænde med til brændeovnen?

  Ja, brænde til brændeovnen skal medbringes, men kan ofte købes lokalt i små portioner. (Obs! Ikke alle huse har brændeovn, det fremgår af husbeskrivelsen).

  Skal jeg selv medbringe spil til PlayStation?

  Ja. Spil til PlayStation skal I selv medbringe.

  Er der barneseng og barnestol?

  Ja. Der er altid minimum 1 barneseng og 1 barnestol i vores huse – vær dog opmærksom på, at madras hertil skal medbringes.

  Er poolen varm ved ankomst?

  Ja. Poolen er altid opvarmet til mellem 26-29 grader og altså klar til brug allerede ved ankomst.

  Er der dyner og puder i sommerhuset?

  Ja. Der er altid dyner og hovedpuder til det antal personer, som huset tillader. Dog skal man selv medbringe dyner og puder til børnesenge.

  Attraktioner i nærheden

  Klik for at læse mere om områder og VillaVilla-huse i nærheden

  Se alle attraktioner i området
  Museum Thy
  Museum Thy
  Museum Thy består af seks forskellige udstillingssteder. Her kan du både bliver klogere på den lokale digter Johan Skoldborgs, se...

  Middelalderborgen i Spøttrup
  Spøttrup Borg
  På Spøttrup Borg kan du rejse tilbage til Middelalderen. Spøttrup Borg er utrolig velbevaret og giver derfor et enestående indblik...

  I mørket
  Mønsted Kalkgruber
  Begiv dig ned i de underjordiske og kølige minegange, og dyk samtidig ned i den spændende historie om Mønsted Kalkgruber....

  Der er plads til masser af hygge i blomsterparken
  Jesperhus Feriepark
  Interessante skulpturer og en farvestrålende blomsterkulisse venter dig i Jesperhus Blomsterpark. Ungerne vil elske at boltre sig i parkens vandland,...

  Sommer på Hjerl Hede frilandsmuseum
  Hjerl Hede
  Det kulturhistoriske friluftsmuseum Hjerl Hede er det perfekte sted at dykke ned i Jyllands historie. Mere end 40 historiske bygninger...

  Daubjerg kalkgruber
  Daugbjerg Kalkgruber
  Med sine 1500 år på bagen er Daugbjerg Kalkgruber den ældste kalkmine i hele Skandinavien. Tag hele familien med ned...

  Glyngøre Kulturstation ved Limfjorden
  Museum Salling
  Hvem siger, at en ferietur til Limfjorden ikke også kan være lærerig? En tur til et af museerne ved Skive...

  Domkirken med dens høje tårne
  Viborg Domkirke
  Besøg den smukke Viborg Domkirke midt i Viborg. Du kan downloade Domkirkens app og få en guidet rundtur....

  Lejepris/uge fra
  22.585,00 kr.
  Inkl. rengøring
  Bestil nu Din booking er først bindende, når vi har bekræftet den.