Luksus sommerhus i Glyngøre

Der findes intet som en skøn ferie i et indbydende sommerhus. Derfor udlejer vi de bedste sommerhuse i Glyngøre lige her på VillaVilla. Find det perfekte sommerhus nu.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 1 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Sommerhusudlejning i Glyngøre

Glyngøre er en gammel fiskerby ved Sallingsund, der byder på flotte og afslappende omgivelser til feriegæster. Fra den hyggelige by ved Limfjorden er der udsigt til øerne Mors og Fur. Derudover har I udsigt til en super hyggelig ferie sammen i luksus sommerhuset, vi udlejer, ved Glyngøre. Ved Glyngøre udlejer vi en dejlig og rummelig feriebolig med plads til 20 personer, hvor hjemlig hygge er helt i top og sommerhuset er bygget så familievenligt som muligt.

Sommerhuset er bygget i tre forskellige etager, hvor der er soveværelser på alle tre. På denne måde bliver det langt nemmere for jer at skabe ro på diverse tidspunkter af døgnet, når I hver især har brug for det. Det bliver nemmere at tage hensyn til dem, der gerne vil sove længe, dem, der har brug for middagslure og dem, der skal lægges tidligere i seng end resten af selskabet. Derudover er der på første sal en alkove.

Foruden opdelingen af soveværelser, så er sommerhuset også i køkkenet designet til at være familievenligt. Her finder I det, vi hos VillaVilla definerer som et XL-køkken. Køkkenet har fået dobbelt op på opvaskemaskine, ovn, komfur og køleskab og der er ekstra meget bordplads i køkkenet. Selvom det siges, at for mange kokke fordærver maden, så mener vi, at hyggen ved at være mange i gang i køkkenet på samme tid og hjælpes ad med madlavningen er langt hyggeligere og vejer op for det gamle udsagn. Har I lyst til at lave mad i hold og have selv de små med til forberedelserne, så er der god mulighed for det i sommerhusets åbent køkken.

Vil du se alle sommerhuse ved Limfjorden? Klik på knappen herunder:

Luksus sommerhuse ved limfjorden
Sommerhus ved Glyngøre

Udlejning af store poolhuse i Glyngøre

Siden 2003 har vi hos VillaVilla specialiseret os i sommerhusudlejning af store, familievenlige sommerhuse. Vi udlejer sommerhuse i både Danmark, Tyskland og Sverige – og selvfølgelig i Glyngøre ved Limfjorden.

Hvis ikke sommerhuset i Glyngøre opfylder jeres behov, så kan I tage et kig på nogle af de andre sommerhuse, vi udlejer ved Limfjorden i Virksund eller ved Hostrup Strand.

Vi sidder klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp og rådgivning til valg af det næste område eller sommerhus, som du, din familie eller dine venner skal holde ferie i. Ring til os, skriv en e-mail eller kontakt os på chatten.

Glyngøre Havn - Sommerhusudlejning i Glyngøre ved Limfjorden

Aktiviteter i sommerhus i Glyngøre

I kommer ikke til at kede jer på ferie i sommerhus i Glyngøre. Det lover vi jer. Sommerhuset i Glyngøre er en guldgrube af sjove aktiviteter, som I kan samles om som familie eller nyde hver for sig. En af de mange ting, I finder i sommerhuset, er aktivitetsrummet. Sommerhuset har et værelse, der er fyldt med spil og aktiviteter såsom billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Derudover finder I en PlayStation 4 i aktivitetsrummet, som I dog selv skal medbringe spil til. Har I ikke selv nogen, er I måske heldige, at naboerne eller nogle af jeres venner har spil, som I kan låne med.

Arranger en stor turnering i alle rummets spil for hele familien og find ud af, hvem familiens absolut største og dygtigste spillehaj er. Er I alt for store konkurrencemennesker til den slags, så kan I nøjes med at spille om, hvem der skal tage opvasken. Bliver I trætte undervejs, så kan I snuppe en kold og forfriskende drink i baren, som findes i aktivitetsrummets hjørne.

Badeferie? Det kan I komme på hele året rundt i sommerhuset i Glyngøre. Sommerhuset har sin egen poolafdeling, hvor I kan boltre jer i den 29 m2 store pool. Poolen er 1,65 m. dyb, så har I helt små med eller gæster, der endnu ikke har lært at svømme, så er det ingen grund til bekymring. Der er nemlig også en lille børnepool, som de små kan hygge sig i. Er I ikke til det helt store vandpjaskeri, så kan I i stedet vælge at slappe af i afdelingens spabad eller blive varmet godt igennem i saunaen, hvorfra der er udsigt til husets have. Fra sommerhuset er der desuden kun 600 meter fra stranden, så I kan også lade jer tø op igen i saunaen, hvis I har været en dukkert i fjorden i de kolde vintermåneder.

Særlige faciliteter i sommerhuset i Glyngøre

Vores sommerhus med pool i Glyngøre er velegnet til babyer. Det betyder, at I foruden barnesengen og højstolen, som der findes i alle sommerhuse, vi udlejer hos VillaVilla, så er der i sommerhuset også en puslepude og et badekar til babyer. Glæd jer over at kunne fylde bilen med sjovere ting end disse, så I kan have ekstra hygge med på ferie!

Det er tilladt at medbringe op til to husdyr i sommerhuset i Glyngøre. Det betyder, at har I firebende medlemmer i familien, så er de mere end velkomne til at komme med i sommerhuset. Skulle I have behov for at medbringe mere end to husdyr, så beder vi jer tage kontakt til os. Så bringer vi jeres forespørgsel videre til ejeren af sommerhuset og vender tilbage til jer hurtigst muligt – forhåbentligt med en god løsning for begge parter.

Udflugter til ferien i sommerhus i Glyngøre

Glyngøre har sit eget museum i den gamle jernbanestation, hvor man kan få informationer om byen, dens jernbane, industrien, kulturlivet og andre skiftende udstillinger. Glyngøre har mange traditioner b.la. fælles Sankt Hans bål og fortælling af mørkningshistorier hver dag i julemåneden.

Naturen og landskabet i Glyngøre bærer præg af istiden med stejle bakker, store skrænter og dybe dale. I Glyngøre er der desuden mange moser og skovsøer og mange steder kan man finde lyngområder. Glyngøre Havn er i dag både fiskerihavn og lystbådehavn. Nyd en frokost i Limfjordens hus eller hos Kjøwenhavnerkokken. Hos Glyngøre Shellfish er der mulighed for at købe østers i verdensklasse.

Byens offentlige badestrande ligger Nordøst for byen langs Glyngøres Kyst ved plantageområdet, Halkhoved Plantage, hvor I kan opleve Skandinaviens største vandlegeplads. Her finder I også mange spændende, afmærkede vandrestier. Natursti Salling er navnet på den nedlagte jernbanesti, der går hele vejen fra Glyngøre til Skive. Naturstien er oplagt til cykelture og traveture. Nær havnen ligger den flotte Glyngøre Kirke som er opført i 1919 i romansk stil.

Det kan anbefales at tage en udflugt til Fur, som blandt andet byder på mange forskellige vandrestier, et naturhistorisk museum med mange tusinde år gamle fossiler og naturområder udover det sædvanlige. På Fur ligger også det populære Fur Bryghus, hvor man kan se øl blive brygget, smage på husets øl og spise lækker mad i restauranten.  Ønsker man byliv, ligger byen, Skive, med shoppingmuligheder, caféer, biograf og kulturcenter ligger kun 25 km fra Glyngøre.

Lej sommerhus i Glyngøre

Hos VillaVilla er jeres ferie vores topprioritet. Vi gør vores bedste for, at I har mulighed for bare at nyde tiden sammen og hygge alt det, I kan. Derfor har vi et ekstra tiltag inden for service, der gerne skulle sikre, at jeres ferie får den bedst mulige start. Når I lejer feriehuse gennem os, vil I ved ankomst blive modtaget af det, vi kalder for en servicekonsulent.

Servicekonsulenten overdrager nøglen til jer og viser jer rundt i sommerhuset i Glyngøre, mens vedkommende demonstrerer husets faciliteter. Det kunne være, hvordan saunaen fungerer eller hvor I finder babybadekaret. Har I spørgsmål til sommerhuset eller til lokalområdet, så kan I stille servicekonsulenten dem undervejs på rundvisningen. Det er også servicekonsulenten, der afhjælper eventuelle problemer, der skulle opstå undervejs på jeres ophold.