• Hold jul i sommerhus

Hold jul ude – og føl dig hjemme. Lej et sommerhus i julen

Lej et stort sommerhus i julen – her får du god plads, hygge og afslapning for hele familien!

Julen handler om at være sammen med dem du holder af, at slappe af i hinandens selskab og lade julefreden sænke sig. Det er desværre ikke altid tilfældet, når hele familien rykker ind. Stress tager over, og glæden ved julen kan være svær at finde frem. Julemiddagen skal forberedes, gaver skal pakkes ind og familien skal underholdes. Pladsen er trang, det roder, toilettet er konstant optaget, og tante Oda falder over luftmadrassen som ligger på stuegulvet, fordi der ikke er sovepladser nok. For familiens mindste snegler tiden sig af sted, og de bliver opmærksomhedskrævende.  

Der findes faktisk et alternativ! 

Find sommerhus d. 23.12 - 26.12

Prismatch ✅

Når du booker et sommerhus gennem VillaVilla, garanterer vi dig den bedste pris på den valgte periode. 

Hvis et sommerhus i samme periode udlejes til en lavere pris af et andet bureau, refunderer vi dig selvfølgelig prisforskellen. 

Bemærk at sammenligningsgrundlaget altid er vores listepris og en anden udbyderes listepris på det samme hus og periode. 

Pool

Er juledrømmen en hyggelig sommerhustur med pool? Lad børnenes ønske gå i opfyldelse og find et poolsommerhus til juleferien, 

Find sommerhus
jul i sommerhus med udespa

Udespa

Det er fantastisk at sidde i udespa’en på en kold vinteraften og kigge op i stjernerne. Måske ser i julemandens kane..? 

Find sommerhus
billard

Aktivitetsrum

Trækker julefrokosten ud? Så de små gå fra bordet, og lad dem boltre sig i sommerhusets aktivitetsrum. 

Find sommerhus
Spørg os om forbrug

Spørg os om forbruget!

VillaVilla-sommerhusene er moderne sommerhuse med yderst effektive varmepumper som leverer omkring 4 X så meget varmeenergi, som den bruger i el. Derfor får du her meget mere varme for pengene end i et tilsvarende sommerhus med fx el-radiatorer. 

Vi sidder altid klar på telefon og mail til at give dig et estimat på forbrugsudgiften på det ophold, du har i tankerne.

Tlf.: +45 8725 7165 | E-mail mail@villavilla.com

Gør julen til et fælles projekt – hold jul i luksussommerhus med pool og aktivitetsrum

I et luksussommerhus er der med garanti plads til den store familie omkring julebordet. Mellem julemåltiderne kan de mindste – og de ældste – more sig med alle husets aktiviteter –  f.eks. billard, airhockey, dart, playstation og selvfølgelig en dejlig indendørs swimmingpool. De voksne kan gøre julemiddagen klar i fælleskab, mens de hygger sig med julemusik og et glas vin. Alle familiens medlemmer kan få et værelse og en seng at sove i. Huset har plads, ingen falder over hinanden og alle hygger sig og hjælper til. Her kan du læse mere om vores: “sommerhus med pool“.

Juleaften med plads til mange i sommerhus

Luksushusene kan rumme fra 12 til helt op til 30 overnattende personer, så der er rigeligt plads til en juleferie med mange mennesker. Der er fleksibel ankomst i ugen op til jul, kontakt os for et tilbud eller søg efter det helt rigtige luksushus for dig og din familie her.