Poolhus uge 26

”Ferie, ferie, ferie. Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi” – og tag i poolhus i uge 26! Sommerferien kommer tættere og tættere på, men har du endnu ikke planlagt noget, er det ikke for sent. Vi har ledige sommerhuse til familiens ferie, som du kan booke på få minutter via vores website. Uge 26 ligger uden for industriferien, og der er gode muligheder for at booke billige sommerhuse til en skarp pris. Slå til i dag og glæd dig til at besøge et af vores luksuriøse sommerhuse i ind- eller udland.

Find sommerhus i uge 26
(10)
25% Rabat
Rabat på lejeprisen ekskl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 22 - 29/06

23.002,00 kr. 18.011,00 kr.

Inkl. rengøring
15% Rabat
Rabat på lejeprisen ekskl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris 22 - 29/06

25.926,00 kr. 22.482,00 kr.

Inkl. rengøring
25% Rabat
Rabat på lejeprisen ekskl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 22 - 29/06

29.253,00 kr. 22.778,00 kr.

Inkl. rengøring

Sommerhusudlejning i uge 26 for enhver smag

De fleste danskere kan blive enige om, at det er fantastisk at være i det perfekte sommerhus. Et sommerhusophold er trods alt synonymt med hygge, ren afslapning og velvære.

Vi er klar over, at der kan være forskel på folks ønsker og behov, når det kommer til familiens ferie og sommerhusudlejning, og derfor stræber vi efter at favne bredt med alle vores sommerhuse.

Vores over 400 luksus sommerhuse er fordelt ud over hele Danmark samt Sverige og Tyskland og varierer i størrelse og pris. Ved at gøre brug af vores søgeformular kan du finde et passende sommerhus i uge 26 til dig og din familie eller vennegruppe.

 

Lej et sommerhus med pool i uge 26

I kommer med garanti ikke til at savne underholdning eller aktiviteter, hvis I tilbringer uge 26 i et af vores sommerhuse med pool. I de luksuriøse sommerhuse vil I nemlig finde alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til faciliteter og aktiviteter. Sommerhuset er nemlig indrettet med både pool, udendørs spa, sauna og aktivitetsrum til alle aldre.

Hvis uge 26 ikke bliver lige så solrig og lun som forventet og håbet, er der derfor rig mulighed for at tilbringe timevis med at spille bold i poolen, koble af i spabadet, spille diverse spil i aktivitetsrummet eller slappe af i saunaen.

 

Poolhuse med gode udendørsområder

Uge 26 plejer at være en uge, der byder på forholdsvis høje temperaturer og mange soltimer. Hvis det endnu en gang holder stik, vil det være oplagt at tilbringe en masse timer under åben himmel.

Alle poolhuse har en stor terrasse, hvor der er plads til, at hele din familie kan nyde lækker mad, spille spil og fortælle røverhistorier. På grundene er der også god plads til at lege fangeleg, spille fodbold, gynge og meget mere.

 

Tilbring uge 26 i et hyggeligt poolhus

Har du sommerferie i uge 26, og vil du gerne sikre dig, at det bliver en fantastisk uge, hvor du får slappet af og får brugt noget tid med din familie? Så kan et sommerhus i enten Danmark, Sverige eller Tyskland danne rammen om jeres sommerhusferie. Vi tilbyder nemlig udlejning af luksus sommerhuse i alle disse tre lande.

I Danmark tilbyder vi sommerhusudlejning i uge 26 i alle de mest velbesøgte sommerhusområder, herunder Skagen, Henne Strand, Vejers Strand, Gilleleje, Hornbæk, Blokhus, Ebeltoft og mange andre.

 

Anbefalelsesværdige aktiviteter og seværdigheder i uge 26

Vores sommerhuse byder på så mange aktiviteter og oplevelser både indendørs og udendørs, at du og din familie i princippet slet ikke behøver at forlade sommerhusets grund. Skulle I dog alligevel have et ønske om at komme ud og opleve nogle af byerne eller områderne i nærheden, så skal I ikke holde jer tilbage.

 

Inspiration til aktiviteter og seværdigheder i uge 26:

  1. Sæt kurs mod Givskud Zoo i Give og oplev en fantastisk safaripark
  2. Oplev over 2.000 fugle fra hele verden i Nordsjællands Fuglepark i Græsted
  3. Giv børnene en dag med fuld fart over feltet i BonBon-Land i Holmegaard
  4. Gå på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro med Bridgewalking Lillebælt
  5. Besøg den lokale iskiosk og nyd en lækker isvaffel
  6. Tilbring en dag på stranden med at bade, lave sandslotte og spille bold
  7. Spil fodboldgolf eller minigolf
  8. Tag på fisketur

 

Se også vores ledige sommerhuse i uge 27 og uge 28.