Sommerhus 14 personer

Alle sommerhuse til 14 personer er indrettet med swimmingpool med rutsjebane, spabad, sauna og aktivitetsrum, hvor I kan spille bordtennis, billard og dart.

Store sommerhuse med 5 værelser

Der er fem soveværelser med to enkeltsenge/en dobbeltseng og to badeværelser i de store huse. Derudover er det foretrukne sommerhus indrettet med en hems med fire sovepladser, hvor børnene kan lege og hygge sig.

Bemærk! Der hører en stor terrasse til hvert sommerhus, hvor I kan grille eller nyde solen i gode havemøbler, mens børnene spiller fodbold, leger i sandkassen eller gynger. Fælles for dem alle er, at de er placeret tæt på strand, attraktioner og spændende oplevelser.

Luksus sommerhuse med pool til 14 personer

Selv i de mindste af vores poolhuse er der god plads til to familier, som gerne vil holde sommerhusferie sammen. Husene er berammet til 14 personer, men er også oplagte for 10-12 personer, da I så får ekstra god plads og den perfekte ramme til jeres sommerferie. Vil I læse mere om vores store sommerhuse? Klik: “store sommerhuse med pool“.

Det hyggelige opholdsrum i forbindelse med køkkenet, skaber den fuldendte ramme til både fælleshygge over madlavningen, et kortspil eller en dyst på sommerhusets PlayStation/Wii.

Hvis I har specielle ønsker til jeres ferie, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi er eksperter i sommerhusudlejning med mere end 20 års erfaring.

Find sommerhus til 14 personer
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.000,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

7.163,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.532,00 kr.

Inkl. rengøring