Poolhus uge 32

Vores mere end 400 luksuriøse sommerhuse kan lejes i alle sommerugerne, og det gælder selvfølgelig også uge 32. Du er derfor landet på den rigtige hjemmeside, hvis du ønsker at leje et poolhus i uge 32, hvor du kan slappe af og have nogle sjove dage med din familie eller venner. VillaVilla tilbyder udlejning af huse i uge 32 i både Danmark, Sverige og Tyskland, så hvad end du har planer om at blive på dansk jord, eller om du gerne vil på sommerhusferie i udlandet, kan vi hjælpe.

Find sommerhus i uge 32
(10)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 03 - 10/08

29.726,00 kr.

Inkl. rengøring
12% Rabat
Rabat på lejeprisen ekskl. rengøring
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris 03 - 10/08

31.038,00 kr. 27.706,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris 03 - 10/08

28.317,00 kr.

Inkl. rengøring

Lej et sommerhus med pool i uge 32

Et sommerhus er ikke bare et sommerhus. Vi ønsker at sætte barren højt og udlejer derfor udelukkende ledige sommerhuse, der leverer i forhold til både indretningen, faciliteterne og beliggenheden.

Vores sommerhuse er indrettet med et væld af luksuriøse detaljer såsom pool, sauna, aktivitetsrum, en stor terrasse og udendørs spa. I sommerhuset er der alle muligheder for at koble af og komme helt ned i gear, ligesom der er lagt op til en masse hygge og sjov med familien.

Da der er masser at lave både indendørs og udendørs, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt uge 32 rent vejrmæssigt bliver en sommerlig uge eller ej. Booker du et sommerhus i uge 32 gennem os, er du garanteret et uforglemmeligt ophold og en fantastisk uge i lige så fantastisk selskab.

 

Tilbring en uforglemmelig uge i et sommerhus i et naturskønt område

Vores sommerhuse med pool byder ikke kun på en luksuriøs indretning, men også en luksuriøs beliggenhed, i den forstand at sommerhusene er placeret nær vand, strand og fantastisk natur.

Når du lejer et sommerhus i uge 32, der er en uge, hvor der plejer at være skønt vejr, er der gode muligheder for at komme ud og nyde det gode vejr. I kan f.eks. gå nogle lange ture langt vandkanten, fiske ved den lokale havn, lege i sandet på stranden, spille frisbee eller noget helt femte.

 

Find det helt rigtige poolhus i uge 32 for dig og din familie

Vi har gjort det nemt for dig at finde det perfekte sommerhus i uge 32. Vi har nemlig udviklet en søgefunktion, hvor du ved at indtaste dine præferencer og særlige ønsker i forhold til ønsket sommerhusområde samt sommerhusets størrelse, lejepris, faciliteter og meget mere, kan finde et godt match. Når du har sat flueben ved de ønskede præferencer, vil vi præsentere dig for de poolhuse, vi har til rådighed i uge 32, der opfylder kravene til din familieferie.

 

Konkurrencedygtige priser på sommerhusudlejning i uge 32

Et sommerhusophold i uge 32 behøver ikke at være nogen dyr fornøjelse. Det sætter vi en tyk streg under ved at tilbyde konkurrencedygtige priser på leje af vores sommerhuse. Sommerhusene har plads til op til 30 personer, og der er derfor udsigt til en rigtig overkommelig pris pr. person. Bemærk desuden, at vi tilbyder prismatch, hvilket betyder, at vi matcher laveste lejepris.

 

Inspiration til oplevelser i uge 32

Selvom der fortsat er rigtig mange danskere, der holder ferie i uge 32, befinder vi os så sent i sommerferien, at der er god plads i de fleste zoologiske haver, forlystelsesparker og andre steder, der er oplagte at besøge i sommerferien. Det kan du med fordel udnytte ved at planlægge nogle ture dertil med din familie.

 

Her kommer nogle idéer til oplevelser i uge 32:

  1. Tilbring en sjov dag i en forlystelsespark såsom Djurs Sommerland i Nimtofte eller Fårup Sommerland i Blokhus
  2. Kom helt tæt på nogle af de mest fascinerende dyr i verden i en zoologisk have såsom Aalborg Zoo, Odense Zoo eller København Zoo
  3. Tag med på en spændende rumrejse i Planetarium i København
  4. Oplev en eventyrlig udstilling i H.C. Andersens Barndomshjem i Odense
  5. Læg puslespil og spil brætspil
  6. Tag på stranden og flyv med drager ved Vesterhavet
  7. Lej et paddleboard og nyd en stille stund på vandet
  8. Start en vandkamp

 

Se også vores ledige sommerhuse i uge 30uge 31 og uge 42.