Sommerhus 16-18 personer

I vores skønne sommerhuse til 16-18 personer kan der svømmes, bades og slappes af i timevis i sommerhusets pool, sauna og spabad. Fælles for alle sommerhuse er køkkenalrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen, hvor alle vennerne og familien kan hygge omkring brændeovnen.

Luksus sommerhuse med 6-7 værelser

Sommerhuse til 16-18 personer er indrettet med 6-7 værelser fordelt på to soveafdelinger med eget badeværelse samt en hems med fire madrasser. Sommerhusene er velegnede til to større familier eller 3-4 mindre familier. Her kan du læse mere om vores store sommerhuse med pool.

I aktivitetsrummet kan flere generationer dyste i både bordtennis, dart, billard og evt. bordfodbold. Imens kan der nydes kolde drikkevarer fra baren med køleskab, som I finder i flere huse. I det store, lyse opholdsrum med brændeovn og hyggelig sofagruppe, er der plads til alle husets gæster. I forlængelse af opholdsrummet ligger det rummelige køkken, der er fuldt udstyret med alt, hvad I behøver på jeres ferie eller en weekendtur fyldt med hygge.

Hvis I mangler inspiration til et skønt ophold og en dejlig sommerhusferie i Danmark, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i sommerhusudlejning af poolhuse med gode faciliteter, der kan danne rammen for oplevelser i særklasse. Dit foretrukne sommerhus er altid placeret tæt på strand, spændende attraktioner og seværdigheder.

Find sommerhus til 16-18 personer

Lohals, Fyn og øer Nr. 337

16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/uge fra

12.571,00 kr.

Inkl. rengøring

Grenå Strand, Østjylland Nr. 604

16 personer
7 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/uge fra

8.981,00 kr.

Inkl. rengøring

Øland, Sverige Nr. 303

16 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/uge fra

5.609,00 kr.