Sommerhus 16-18 personer

I vores skønne sommerhuse til 16-18 personer kan der svømmes, bades og slappes af i timevis i sommerhusets pool, sauna og spabad. Fælles for alle sommerhuse er køkkenalrummet, der ligger i åben forbindelse med stuen, hvor alle vennerne og familien kan hygge omkring brændeovnen.

Luksus sommerhuse med 6-7 værelser

Sommerhuse til 16-18 personer er indrettet med 6-7 værelser fordelt på to soveafdelinger med eget badeværelse samt en hems med fire madrasser. Sommerhusene er velegnede til to større familier eller 3-4 mindre familier. Her kan du læse mere om vores store sommerhuse med pool.

I aktivitetsrummet kan flere generationer dyste i både bordtennis, dart, billard og evt. bordfodbold. Imens kan der nydes kolde drikkevarer fra baren med køleskab, som I finder i flere huse. I det store, lyse opholdsrum med brændeovn og hyggelig sofagruppe, er der plads til alle husets gæster. I forlængelse af opholdsrummet ligger det rummelige køkken, der er fuldt udstyret med alt, hvad I behøver på jeres ferie eller en weekendtur fyldt med hygge.

Hvis I mangler inspiration til et skønt ophold og en dejlig sommerhusferie i Danmark, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter i sommerhusudlejning af poolhuse med gode faciliteter, der kan danne rammen for oplevelser i særklasse. Dit foretrukne sommerhus er altid placeret tæt på strand, spændende attraktioner og seværdigheder.

Find sommerhus til 16-18 personer

Krakow am See, Tyskland Nr. 756

16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/uge fra

11.368,00 kr.

Inkl. rengøring

Kegnæs, Sydjylland Nr. 263

16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/uge fra

10.516,00 kr.

Mommark, Sydjylland Nr. 521

16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/uge fra

13.403,00 kr.

Inkl. rengøring