Vinterferie i sommerhus

Tag hele familien med i et sommerhus i vinterferien – så er der garanti for sjov, leg og masser af hyggelige timer sammen både for store og små. Selvom vinterferien plejer at stå på udenlandsrejser til sne, bjerge og skitur, så er der masser af gode grunde til at prøve en vinterferie i sommerhus i stedet. Poolen er klar til leg ved ankomst, og inden længe er spa’en fyldt med dejlige varme bobler og afslapningen kan begynde. I aktivitetsrummet kan I hygge med billard, bordfodbold, dart og bordtennis. Her er kort sagt aktiviteter for hele familien. 

Prismatch ✅

Når du booker et sommerhus gennem VillaVilla, garanterer vi dig den bedste pris på den valgte periode. 

Hvis et sommerhus i samme periode udlejes til en lavere pris af et andet bureau, refunderer vi dig selvfølgelig prisforskellen. 

Bemærk at sammenligningsgrundlaget altid er vores listepris og en anden udbyderes listepris på det samme hus og periode. 

Søg efter VillaVilla-sommerhus

Book weekend

I kan selvfølgelig booke en hel uge i sommerhus, men I kan også vælge at starte eller slutte vinterferien med en hyggelig weekendtur. 

fre 09.2.24 - SØN 11.2.24 fre 16.2.24 - SØN 18.2.24
Spørg os om forbrug

Spørg os om forbruget!

VillaVilla-sommerhusene er moderne sommerhuse med yderst effektive varmepumper som leverer omkring 4 X så meget varmeenergi, som den bruger i el. Derfor får du her meget mere varme for pengene end i et tilsvarende sommerhus med fx el-radiatorer. 

Vi sidder altid klar på telefon og mail til at give dig et estimat på forbrugsudgiften på det ophold, du har i tankerne.

Tlf.: +45 8725 7165 | E-mail [email protected]

Artiklen er skrevet af 

Laura fra VillaVilla

Laura

Laura elsker sommerhushygge med familien
[email protected]
Tlf. 87 25 71 65
Se mere