Sommerhus med hund tilladt – Tag hunden med på ferie

Når hele familien tager af sted på ferie, kunne de færreste drømme om at lade familiens firbenede medlem blive alene hjemme. Hunden skal selvfølgelig med på ferie!

I de fleste af vores mange sommerhuse er det tilladt at have to husdyr med – uden at det koster ekstra. Har I mere end to husdyr, spørger vi ejeren om de må medtages.

Kontakt os på tlf. 87 25 71 65, hvis du har spørgsmål til et hundevenligt sommerhus med pool, spa, sauna og mange andre faciliteter.

Tag hunden med ud i de mange hundeskove

Når I tager familiens bedste ven med på ferie, kan det være dejligt med en gåtur på de danske strande. Også for de firbenede venner. Men hvilke regler gælder egentlig?

Ifølge Naturstyrelsens hjemmeside, skal I først og fremmest være opmærksomme på skiltningen ved den lokale strand.

Nogle steder er der totalt forbud mod at tage hunden med. De fleste steder er hunde dog velkomne, og fra oktober til og med marts, må hunden tilmed løbe frit, når bare I har fuld kontrol over den. Resten af tiden skal hunde føres i snor.

Vil I en tur i skoven, har Naturstyrelsen etableret 150 danske hundeskove, hvor I må lade hunden løbe frit, såfremt I hele tiden har den under opsyn, og kan kalde hunden til jer, så den ikke genererer andre mennesker eller dyr i de nærliggende hundeskove.

Hvis hunden er alene i sommerhuset

Lader I hunden være alene i sommerhuset, er det naturligvis jeres ansvar, at den ikke gør skade på huset eller inventaret.

Desuden skal I sikre jer, at poolteknikeren kan få adgang til husets swimmingpool. Serviceteknikeren kan også komme på tidspunkter, hvor I ikke selv opholder jer i poolhuset.

Udlejning af hundevenlige sommerhuse

Se hundevenlige sommerhuse med husdyr tilladt herunder:

16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.971,00 kr.

Inkl. rengøring
14 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

7.163,00 kr.

Inkl. rengøring
(27)
24 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.594,00 kr.

Inkl. rengøring

Sommerhusudlejning af særligt husdyr-egnet sommerhuse

Det er muligt, at tage op til to husdyr med i alle sommerhuse, der er markeret med “husdyr tilladt”. Lige som derhjemme, kan hunden være i huset sammen med jer andre.

Der er dog også mulighed for at holde hunden ude af sommerhuset, hvis I ønsker det, idet enkelte af vores hundevenlige sommerhuse råder over en dejlig indhegnet grund.

Hvis din hund er vant til at være i en hundegård, er ét af disse hundevenlige luksus sommerhuse et godt valg, når hele familien skal på sommerhusferie.

Så kan hunden blive hjemme, hvis I har lyst til at foretage jer noget, hvor familiens hund ikke kan komme med. Desværre har vi kun mulighed for at tilbyde et enkelt sommerhus med indhegnet have og lukket terrasse.

Skal hunden løbe frit omkring, er det derfor en god idé at hus med en hundegård.

At det perfekte sommerhus er “særligt husdyr-egnet” betyder, at:

  • Det er tilladt at tage op til to husdyr med i huset

  • Huset råder over en hundegård eller haven er indhegnet

Se de særligt husdyr-egnet sommerhuse med hund nedenfor:

(11)
22 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.679,00 kr.

Inkl. rengøring
(13)
22 personer
9 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.679,00 kr.

Inkl. rengøring

Book dit sommerhus med hund tillagt

Hvis I gerne vil på ferie i et sommerhus med hund, er VillaVilla det helt rigtige sted at starte. Vi tilbyder sommerhusudlejning af hundevenlige sommerhuse tæt på dejlig indhegnet hundeskov i hele Danmark, Sverige og Tyskland.