Fejr nytår i sommerhus

Skyd det nye år ind i et sommerhus sammen med dem, du holder af!

At holde nytår i et sommerhus er en festlig oplevelse for både store og små. Her er der plads til afslapning, leg, hygge og fyrværkeri.

Du kan for eksempel se Dronningens nytårstale på det store fladskærms-TV i stuen, skyde fyrværkeri og knaldperler af i haven og nyde en overdådig nytårsmiddag sammen med hele familien ved det store spisebord.

Mulighederne for et brag af en nytårsaften er mange, når du holder det i et stort sommerhus.

Nytår i sommerhus på Bornholm

Lejer du et sommerhus Bornholm, er der med garanti plads til hele familien og alle vennerne rundt om nytårsbordet.

De største af vores bornholmske sommerhuse er indrettet med separate soveafdelinger med 2-3 soveværelser. Et stort køkken-alrum med masser af plads. Et aktivitetsrum og indendørs pool-område.

Vores største sommerhus på Bornholm kan huse op til 22 personer. Så du kan nemt samle alle dine kære og holde et brag af en nytårsfest på Bornholm.

Sommerhus med aktiviteter for hele familien

Holder du og familien nytårsaften i et sommerhus, er der god plads og masser af aktiviteter for hele familien.

Børnene kan lege i aktivitetsrummet, mens de voksne tilbereder nytårsmenuen. Der er også rig mulighed for at lade op til aftenens spektakler i husets hyggelige sofakroge med både film og PlayStation.

Trænger I til en forfriskning, kan I tage en dukkert i sommerhusets pool. Eller poppe en flaske champagne, mens i slænger jer i spaen.

Kom i nytårsstemning på Bornholm

Det er en fejl at tro, at Bornholm går i hi, når sommersæsonen ender. Holder du nytår på Bornholm, venter der masser af spændende oplevelser for hele familien.

Er du frisk, kan du for eksempel deltage i et af øens nytårsløb. Eller gå en rask tur langs kysten. Du kan også nyde en nytårsgudstjeneste i en af øens mange kirker. Eller tage en tur på skøjtebanen med børnene i Rønne.

Hvorfor ikke skyde det nye år ind i et sommerhus på Bornholm?

Find det helt rigtige sommerhus til en brag af en nytårsaften på Bornholm her.

Der er fleksibel ankomst alle dage op til nytår. Ring til os på 87 25 71 65 for et godt tilbud.