Udlejning af sommerhuse med spa og aktivitetsrum

Hvis du leder efter et sommerhus med spa, så er du landet på den rigtige hjemmeside. Hos VillaVilla har vi et stort udvalg af sommerhuse med indendørs- eller udendørs spa til et skønt ophold, en forlænget weekend eller en ferie med afslapning og wellness i højsædet.

Enkelte af vores sommerhuse har ingen swimmingpool. Det er dejlige spahuse med aktivitetsrum, hvor der  findes dart, billard og bordtennis. Flere af sommerhusene har mange flere aktiviteter. Vil du vide mere om sommerhusene med pool? Læs med her: ““Poolhuse“.

Spahuse med god plads

Alle sommerhuse med spabad har et dejligt stort og lyst opholdsrum med brændeovn, hvor hele familien kan slappe helt af sammen. Som I alle de øvrige sommer- og feriehuse er der ved husets store spisebord plads til, at det tilladte antal gæster i sommerhuset kan sidde samlet og nyde en god middag.

Sommerhusene med udendørs spa har plads til 10-12 personer eller endnu flere. Maden tilberedes i sommerhusets rummelige køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. Også sommerhuse med spa har en dejlig stor terrasse og et varierende udbud af udendørs aktiviteter, hvor sommeren og den friske luft kan nydes væk fra hverdagens stress.

Hos VillaVilla er vi eksperter i sommerhusudlejning af luksus sommerhuse i hele Danmark, Sverige og Tyskland. Når du lejer sommerhus med spa gennem os er du derfor sikret de bedste betingelser for en uforglemmelig ferie, hvor både krop og sjæl bliver forkælet til UG.

Se mere på: “Sommerhus med pool“.


Alle sommerhusene med spabad har samtidig et dejligt stort og lyst opholdsrum med brændeovn, hvor hele familien kan slappe af sammen. Som I alle de øvrige sommerhuse er der ved husets store spisebord plads til, at det tilladte antal gæster i sommerhuset kan siddet samlet og nyde en god middag. Sommerhusene har oftest plads til 10-12 personer eller flere.

Maden tilberedes i sommerhusets rummelige køkken, som ligger i åben forbindelse med opholdsstuen.

Også sommerhusene med spa har en dejlig stor terrasse og et varierende udbud af udendørs aktiviteter, hvor sommeren kan nydes. Se mere på: “Sommerhus med pool“.

24 personer
10 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

15.512,00 kr.

Inkl. rengøring
(20)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.312,00 kr.

Inkl. rengøring
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.906,00 kr.

Inkl. rengøring