Sommerhuse med pool ved Vejby Strand

Sommerhuse ved Vejby Strand i Nordsjælland

Vejby Strand er en lille, hyggelig badeby med hyggelig havnepromenade og børnevenlig strand. Vejby ligger perfekt for udflugter til Nordsjællands mange skønne attraktioner. Et besøg på Kunstmuseet Louisiana, flotte Kronborg Slot, og dronningens sommerresidens, Fredensborg slot, kan bestemt anbefales – og så ligger Københavns mange seværdigheder som Tivoli, Planetariet og akvariet Den Blå Planet under en times kørsel fra Vejby. Se vores Sommerhuse ved Vejby Strand.

Naturen ved Vejby Strand i Nordsjælland

Naturskønne oplevelser nær Vejby Strand

Vejby Strand er et naturskønt område på Nordsjællands kyst med stejle skrænter med trapper ned til badestranden. Området er det højest beliggende på hele Nordsjællands kyst, så udsigten over havet er formidabel. 

Den gamle fiskerby, Rågeleje, er et besøg værd for alle, der sætter pris på små hyggelige gader og en god badestrand, hvor glade børn og voksne hygger sig hen over sommeren. Her finder I også gode restauranter og isboder. 

Er man til raske traveture i naturskønne omgivelser, skal man besøge det bakkede og smukke område, HeatherHill

Sommerhusudlejning på den danske riviera

Oplev Nordsjællands smukke natur igennem sommerhusudlejning hos VillaVilla. Vi har siden firmaets start specialiseret os i sommerhusudlejning af store sommerhuse med pool, og vi kan nu tilbyde udlejning af mere end 300 sommerhuse. I Nordsjælland tilbyder vi også sommerhusudlejning i Tisvildeleje, Gilleleje, Hornbæk, Asserbo/Liseleje og Odsherred.

Se sommerhuse ved Vejby Strand

(21)
22 personer
8 Værelser
4 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

11.220,00 kr.

Inkl. rengøring
(21)
14 personer
5 Værelser
2 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

8.773,00 kr.

Inkl. rengøring
(16)
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.374,00 kr.

Inkl. rengøring

Andre destinationer på Nordsjælland

Attraktioner
på Nordsjælland

Kunst, kultur, fart og spænding – det finder du på Nordsjælland!
Se mere
Kronborg Slot