Sommerhus Asserbo & Liseleje

Book det perfekte sommerhus til dig og dine familie her. Tag på sommerhusferie med et sommerhus Asserbo og Liseleje med VillaVilla.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 15 sommerhuse, som matcher din søgning

Opdateret d. 8. juli 2024 af Jacob Toft Falden

Udlejning af lækre poolhuse i Asserbo ved Tisvilde Hegn

Asserbo ligger ved Tisvilde Hegn – i smørhullet mellem Tisvildeleje og Liseleje. Området omkring Liseleje og Asserbo byder på lange hvide sandstrande med Blåt Flag og livreddere i sommerferien, store skove og mange spændende udflugtsmål. Nyd længere gåture i skoven eller langs stranden, men husk at være opmærksom på, at det ikke er alle steder, som hunden må medbringes, nu da stranden i området har Blåt Flag.

Når du lejer et af vores sommerhuse i Asserbo, kan du besøge Liselejes mange hyggelige butikker, restauranter, isboder og den store naturlegeplads. Handelsbyen Frederiksværk er charmerende og bestemt også et besøg værd. Frederiksværk er præget af kanalen som forbinder Arresø med Roskilde Fjord. Det gamle kanonstøberi Gjethuset er i dag et kulturhus med teater, musik og kunstudstillinger. 

Se hele vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Nordsjælland.

Stranden ved Liseleje i Nordsjælland
Kysten ved Asserbo og Liseleje - store sommerhuse til udeljning

Familievenlige sommerhuse i Asserbo og Liseleje

De mindste af sommerhusene, som vi udlejer i Asserbo og Liseleje, har plads til 18 gæster, mens det største er sommerhusene med plads til 30 personer. At tage i sommerhuse i Asserbo og Liseleje er altså det optimale valg, hvis I er en stor folk, der gerne vil afsted sammen. Hos VillaVilla er vi specialiseret i udlejning af familievenlige sommerhuse og netop denne karakteristik mærker I med det samme, når I træder ind af døren i et af de sommerhuse i Asserbo eller Liseleje. Både køkkenet og soveværelserne er indrettet med henblik på, at det skal være nemt at være mange afsted på ferie sammen.

Køkkenerne er det, vi kalder XL-køkkener. Sommerhuse med XL-køkkener har køkkener med dobbelt op på køleskab, ovn, komfur og opvaskemaskine. Derudover er der ekstra bordplads i køkkenet og i enkelte af sommerhusene en ekstra håndvask. På denne måde kan I nemt klare forberedelse og oprydning efter måltiderne og selvom de kloge siger, at for mange kokke fordærver maden, så har I i disse sommerhuse god mulighed for at være ekstra mange i køkkenet på samme tid. For os overgår hyggen ved fælles madlavning det gamle udtryk. Hvad siger I?

Når det kommer til soveværelserne, så er alle sommerhusene i Liseleje og Asserbo bygget op omkring flere soveafdelinger. De mindre sommerhuse med plads til 18 personer er eksempelvis delt op med to soveafdelinger og en hems, mens de helt store sommerhuse med plads til 30 personer er delt op i fire soveafdelinger og derudover har to hemse. Særligt børnene er glade for hemsene, da de hurtigt kan erklære dem for et voksenfrit område. Soveafdelingerne går det nemmere for jer at sikre, at alles behov for at sove længe, have ro eller tage en middagslur bliver imødekommet. I kunne jo lade teenagerne sove i værelset længst fra køkkenet, så de ikke bliver vækket af morgenfriske kaffebryggere, mens Morfar måske bliver placeret længst fra aktivitetsrummet og sommerhusets poolafdeling, så han kan få sig et hvil, mens børnene tumler rundt.

Fantastiske badestrande i Liseleje og Asserbo 

Den sjællandske nordkyst kaldes den danske riviera, og det er ikke uden grund. De mange lange sandstrande og de små badebyer, gør området helt specielt, og til et fantastisk ferieområde til en sommerhustur. Både stranden i Liseleje og i det nærliggende Asserbo, byder på lækker sandstrand og særligt i Asserbo, er der god plads til aktiviteter og leg på stranden.

Liseleje har gennem generationer været en attraktiv badeby, og er det stadig. Den smukke sandstrand og det klare vand gør stranden til det perfekte badested for både børn og voksne. Hvis I får nok af at dase på stranden i Liseleje, og gerne vil ud i byen og kigge jer om, så er der masser af muligheder i Liseleje. De små hyggelige butikker og caféer skaber den gode feriestemning, og gør Liseleje til en hyggelig og livlig badeby. 

Aktiviteter og seværdigheder nær Asserbo og Liseleje

Liseleje/Asserbo er oplagt til en aktiv sommerhusferie – her er masser af gå- og cykelruter, golfbaner og gode fiskesteder. Kano og kajak kan lejes flere steder, og Rågeleje er kendt som et paradis for surfere og paraglidere. Området bærer med mange slotte og ruiner præg af århundreder som kongernes jagtområde, og Kronborg, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og Asserbo Slotsruin er alle et besøg værd.

I Asserbo og Liseleje bor I lige ved Danmarks største sø Arresø. Her kan I fiske fra de steder, hvor der er lovlig offentlig adgang. Turbåden M/S Frederikke sejler hver sommer rundture på Arresø. 

Øverst på de yngste i familiens ønskeseddel står sikkert Nordsjælland Fuglepark, Sommerland Sjælland og Louisianas Børnehus. I Nordsjælland Fuglepark bor der over 200 fuglearter, men her er også andre dyr at kigge på, fx kænguruer og dværggeder. I sommerland står rutsjebanerne og sug i maven i kø, og i Louisianas Børnehus kan børnene slippe deres kreative evner løs og give sig i kast med kunsten på egen hånd eller med hjælp for museets personale.  

Udover de mange attraktioner i området, så er der fra Liseleje/Asserbo under en times transport til Københavns utallige oplevelser og shoppingmuligheder. 

Lækre råvarer og mad ved Liseleje og Asserbo

Der findes mange små lokale fødevareproducenter overalt i hele Nordsjælland. Kig indenfor i gårdbutikkerne, og kør ind til siden ved de små vejudsalg og dyk ned i de lokalt producerede frugter og grøntsager. Flere steder i Nordsjælland kan I også besøge mindre vingårde og bryggerier. Kig fx indenfor hos Ørby Vin i Helsinge, eller på Halsnæs Bryghus som udover øl også har forskellige koncerter på programmer.

Vandsport ved Liseleje og Asserbo

Området omkring Liseleje og Asserbo er oplagt til vandsport som fx. kajaksejlads, kitesurf, windsurfing og stand-up paddle. Tag dit eget udstyr med i sommerhus og få nogle fantastiske oplevelser på vandet ved Liseleje og Asserbo. Ved Lynæs kun 15 minutters kørsel fra Asserbo ligger Lynæs Surfcenter, som tilbyder både udlejning af udstyr og kurser i de forskellige discipliner. 

5 tips til din ferie i Liseleje og Asserbo   

Asserbo er en oplagt destination til din næste ferie i sommerhus med pool. Se de 5 bedste tips til din ferie i Liseleje og Asserbo her. 

  1. Brug mindst én dag på stranden – du er trods alt på ferie på den danske riviera.
  2. Udforsk området Heatherhill og nyd de storslåede udsigter.
  3. Brug dagen på at shoppe delikatesser og råvarer og aftenen på at tilberede et lækkert måltid til alle i sommerhuset. 
  4. Besøg Louisiana og få en kulturoplevelse ud over det sædvanlige med hjem fra ferien. 
  5. Tag hele familien med på Frederiksborg Slot og mærk historiens vingesus. 

Sommerhusudlejning ved den danske riviera

Hos VillaVilla er sommerhusudlejning vores speciale og det har det været siden 2003. Vi garanterer, at I altid kan finde et sommerhus, der kan danne rammen om jeres næste ferie og hvis I har svært ved det, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi har mange års erfaring inden for rådgivning og vejledning af valget af både sommerhus og område. Vi opfordrer jer til at tage kontakt til os, så vi kan hjælpe jer med denne del af ferieplanlægningen. Fang os på telefon, e-mail eller chat! Vi tilbyder sommerhusudlejning I Asserbo/Liseleje og særligt i dette område har vi mange sommerhuse. Hvis ikke det rammer jeres behov præcist, så udlejer vi også sommerhuse i mange andre områder i Nordsjælland, f.eks. i Sommerhus Odsherred, Sommerhus Tisvildeleje, Sommerhus Vejby Strand, Sommerhus Gilleleje og Sommerhus Hornbæk.

For os hos VillaVilla er det absolut vigtigste, at du og din familie får den bedste ferie muligt, når I lejer et sommerhus gennem os til jeres ferie. Derfor har vi som noget særligt valgt, at I bliver modtaget af en servicekonsulent, når I ankommer til det sommerhus, I har lejet. Servicekonsulenten er den person, som overdrager nøglen til sommerhuset til jer og på en tur rundt i sommerhuset demonstrerer husets mange funktioner og faciliteter. På den måde er vi sikre på, at I har alt det, I har brug for for at kunne nyde jeres ferie fra det øjeblik, I træder ind af døren. Har I spørgsmål til sommerhuset eller lokalområdet, kan I også stille dem til servicekonsulenten. Skulle der opstå problemer med huset undervejs på jeres ferie, kan I kontakte servicekonsulenten, som hjælper med at udbedre dem.


Artiklen er skrevet af

Jacob

VillaVillas teambuilding-planlægger, og særligt tilknyttet til Fyn, øerne og Nordsjælland
[email protected]
Direkte tlf. 32 25 22 80
Se mere