Sommerhuse i Købingsmark på Nordals

Udlejning af store sommerhuse med pool på Als

Sommerhusferie er altid et hit hos hele familien og hos VillaVilla er sommerhusudlejning vores speciale. Herunder kan I læse mere om, hvad I kan forvente ved at leje et hus på Nordals.  

Nordborg ligger på den 320 kvadratkilometer store ø Als, der har fast broforbindelse til den historiske by Sønderborg med butikker og hyggelige spisesteder. Ca. 5 km fra Nordborg ligger Købingsmark, det nordligste ferieområde på Als, der er særligt velegnet til familieferie.

Strandene ved Nordals ligger ud til Lillebælt, hvor der er gode forhold til windsurfing langs kysten. Den længste og bedste strand på Als ligger ved Købingsmark, der med den lave vandstand er særdeles børnevenlig.

Als er en naturskøn ø med sin 165 km kystlinje, store skovområder og søer med et rigt fugleliv. 

Attraktioner og seværdigheder i Købingsmark på Nordals

Ved Nordborg er der gode muligheder for at fiske, spille golf og en unik oplevelse venter i Universe Science Park med 5D simulator og segway-bane. 

Når I lejer et sommerhus gennem VillaVilla er der mulighed for at få 20% rabat på entreen i Universe Science Park. Hvis I ønsker at gøre brug af denne rabat, kræver de blot, at I selv køber billetterne online, inden jeres besøg. Rabatkoden er VV- efterfulgt af jeres bookingnummer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Den tyske grænse nås med en times kørsel og er velegnet til en dagstur. Her kan I blandt andet holde frokostpause med udsigt til Okseøerne, som ligger i Flensborg Fjord.

De historiske mindesmærker på Als som Dybbøl Mølle og slottene i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg og Nordborg er bestemt også et besøg værd.

Se sommerhuse i Købingsmark, Nordals

18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.291,00 kr.

Inkl. rengøring
16 personer
6 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

9.623,00 kr.

Inkl. rengøring
(9)
18 personer
7 Værelser
3 Badeværelser
Lejepris/weekend fra

10.291,00 kr.

Inkl. rengøring

Andre destinationer i Sønderjylland

Attraktioner
i Sønderjylland

Slotte, stolte vikinger og topmoderne teknik – det er ferie i Sønderjylland!
Se mere
Universe Oplevelsescenter på Als