Sommerhus Mommark

Book jeres næste ferie i sommerhus i Mommark lige her. Vi har de perfekte sommerhuse med pool og spa.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 19 sommerhuse, som matcher din søgning

Store sommerhuse til udlejning i Mommark

Mommark er et skønt sted at tage i sommerhus og holde ferie med familien. Derfor udlejer vi hos VillaVilla mange forskellige sommerhuse i området. Uanset hvad I har af behov, kan I med sikkerhed finde et sommerhus, der passer til jer i Mommark. Vi udlejer sommerhuse med plads til 16, 18, 20, 24, 26 og 30 personer.

Når sommerhusene kan rumme så mange mennesker, er det vigtigt, at rumfordelingen er gennemtænkt. I alle sommerhusene er soveværelserne derfor delt ind i soveafdelinger. For at give jer en idé om, hvordan det fungerer, er det sådan, at i et sommerhus, der har plads til 18 personer, er der to soveafdelinger, mens der i et sommerhus til 30 personer fire soveafdelinger. Alle sommerhusene har en eller to hemse, hvor der er plads til mellem to og fire overnattende gæster, det kommer igen an på sommerhusets størrelse. Hemsen er særligt populær blandt børnene. 

Alle sommerhusene i Mommark, der har plads til mere end 16 personer, er udstyret med et XL-køkken. Disse køkkener har fået dobbelt op på ovn, opvaskemaskine, køleskab og komfur. Der er ekstra bordplads og nogle af sommerhusene har en ekstra håndvask. XL-køkkenet gør det muligt for jer at gøre madlavningen under ferien et mere behageligt foretagende. Der er god plads til, at I kan være flere kokke i køkkenet samtidigt og hjælpes ad. Måske I kunne lave madhold på tværs af aldersgrupper, så alle kan få lov at prøve kræfter i køkkenet. Det gør det til en sjov opgave i stedet for en sur tjans!

Har I en firbenet ven, I gerne vil have med jer i sommerhus? Det kan I bare gøre. Det er tilladt at medbringe op til to husdyr i alle sommerhusene, vi udlejer ved Mommark. I kan bare tage jeres firbenede venner med og undgå hovedpinen om, hvem der kan passe jeres kæledyr, mens I er i sommerhus. Stranden ved Mommark er tildelt det Blå Flag og det betyder, at hunde ikke må komme indenfor 200 meter af flaget til hver side. Har I behov for at medbringe mere end to husdyr, er I velkommen til at tage kontakt til os. Så skal vi tage jeres forespørgsel med videre til husejeren og forhåbentligt finde en god løsning for alle parter.

Et af sommerhusene, hus nr. 521, er kørestolsvenligt. Det betyder, at sommerhuset som minimum har brede døre, niveaufri adgang og ingen dørtrin. Derudover er mindst ét stort soveværelse og et stort badeværelse. I poolafdelingen er der romersk trappe i poolen, så den er nemmere at komme i. Dermed kan alle gæster nyde deres ferie i Mommark.

Se hele vores fantastiske udvalg af sommerhuse i Sønderjylland & Sydjylland.

Stranden ved Mommark på Sydals
Havnen i Momamrk på Als - Sommerhusudlejning i Mommark

Indendørs underholdning i sommerhusene i Mommark

Vi har sørget for, at I er sikret en god badeferie uanset hvornår på året, I gerne vil på ferie. En ting er, at alle sommerhusene i Mommark kun ligger 500 meter fra den skønne strand ud til Flensborg Fjord. En anden ting er, at hvis det er for koldt, dårligt vejr eller hvis I bare ikke orker at finde sand alle vegne i flere dage, så kan I tage en dukkert i den store pool, som hvert af sommerhusene har. Sommerhusene har desuden både sauna og spabad og her kan I tage en velfortjent wellness pause. Saunaen kan rumme mindre grupper, mens spabadet er placeret i hjørnet af poolrummet. På den måde er det nemt at holde øje med de badende, mens I selv nyder godt af det varme, boblende vand. I nogle af sommerhusene er det også muligt at holde øje med poolafdelingen gennem et stort glasparti, der forbinder poolafdelingen og opholdsrummet.

Alle sommerhusene i Mommark er udstyret med et aktivitetsrum. Dette rum gemmer på timevis af sjov og underholdning. Her finder I bordfodbold, dart, billard og bordtennis. Alle aktivitetsrummene har desuden en spillekonsol, det kunne eksempelvis være en PlayStation 4. Præcist hvilken spillekonsol, der er i sommerhuset, kan I se under de individuelle sommerhuse. På den måde ved I, hvilke spil I skal medbringe. Spil findes nemlig ikke i sommerhuset. Aktivitetsrummet er en sjov måde at bruge kvalitetstid sammen på og har I mod på det, kunne I måske arrangere en turnering, hvor I kårer feriens ultimative vinder. Er det lige i overkanten for jer, så kan I altid vælge at spille om, hvem der skal tage opvasken eller hvem der skal en tur i havet. Er I afsted på vinterferie, kan taberen trøste sig med, at vedkommende kan tø op i sommerhusets sauna efter den kolde dukkert.

Udendørs faciliteter i sommerhusene i Mommark

Sommerhusene i Mommark ligger på fine naturgrunde, som I kan nyde i løbet af dagen eller om aftenen, hvis I gerne vil grille. Slæng jer i de behagelige havemøbler til en hyggesnak, mens børnene leger i græsset. Det fleste af sommerhusene har desuden både sandkasse, gyngestativ og trampolin. I enkelte af sommerhusene er der helt særlige udendørs faciliteter såsom fodboldmål eller legetårn. Alle sommerhusene har desuden adgang til en multibane, hvor børnene rigtigt kan tumle og brænde en masse energi af.

Alle sommerhusene i Mommark har desuden stik til el-bil. Stærkstrømsudtaget er placeret ved hoveddøren. Er der nogen blandt feriegæsterne, der ankommer i el-bil, er der ingen grund til bekymring om, hvorvidt de kan komme hjem igen. Bilen sætter I bare til opladning, mens I hygger jer i sommerhuset.

Mommark som destination for sommerhusferie

Mommark er et hyggeligt område, der ligger på Sydals’ østkyst ud til Flensborg Fjord. Her kan I holde ferie i maritime omgivelser og I har ikke langt ind til Sønderborg, hvor I kan besøge museer, Sønderborg Slot og opleve et blomstrende kulturliv. En kort dagstur er slet intet problem, da afstanden mellem Mommark og Sønderborg er lille og I dermed kan tilpasse turen til jeres familie.

Mommark ligger som sagt ud til kysten og stranden i området er tildelt det Blå Flag. Stranden er hyggelig og god at lege på. Havbunden ud fra stranden er af sand, men har I børn med, bør I være opmærksomme på, at vandet hurtigt bliver dybt. Hvis børnene gerne vil lege i vandet, er det altså en rigtig god idé at holde opsyn med dem.

Mommark er desuden et godt sted for dem, der er interesserede i lystfiskeri. I vandet ved Mommark er der mulighed for at fange ørred, hornfisk og multe. Har I en lystfisker i blandt jer, bør I overveje at leje sommerhus nr. 520. Dette sommerhus er særligt egnet til lystfiskeri. Det betyder, at sommerhuset har en udendørs fiskerenseplads og en stor fryser, så I kan opbevare den fisk, I gerne vil have med jer hjem.

Udlejning af sommerhuse i Mommark

Har du spørgsmål eller tvivl? Vi sidder klar til at vejlede dig. Hos VillaVilla har vi siden 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning af store sommerhuse, så der er ikke det spørgsmål, vi ikke kan besvare. Vi gør os umage for at vejlede dig bedst muligt, da vi ønsker at hjælpe dig med at finde rammerne for den bedst mulige ferie, du og din familie kan have.

Skulle det ske, at der opstår tvivl om noget undervejs i jeres ophold, er den nemmeste måde for jer at løse det på at kontakte servicekonsulenten tilknyttet jeres sommerhus i Mommark. Servicekonsulenten tager imod jer, når I ankommer til sommerhuset og overdrager nøglen til jer. Desuden viser vedkommende jer rundt i sommerhuset og kan demonstrere sommerhusets forskellige faciliteter. Har I spørgsmål til huset eller lokalområdet, så kan I stille dem til servicekonsulenten.