Luksus sommerhuse med pool på Fanø

Ønsker du et sommerhus, som bare spiller? VillaVilla leverer kun de bedste sommerhuse til dig og din familie, når I skal på sommerhusferie på Fanø.

Hvor vil du gerne rejse hen?
Vælg den ønskede periode
Personer
Prisinterval
Faciliteter
Flere filtre

Der blev fundet 2 sommerhuse, som matcher din søgning

Alternative resultater

Sommerhusudlejning på Fanø

Hos VillaVilla har vi siden 2003 specialiseret os i sommerhusudlejning af store luksus sommerhuse på hele Fanø. Vi har hjulpet mange familier med at finde et charmerende sommerhus til deres ferie og sikret dem en fantastisk tid sammen.

Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig med det samme valg. Det gælder også, hvis du har spørgsmål eller tvivl om de mange sommerhuse, vi udbyder på Fanø. Vi er klar på telefon, chat og e-mail, og gør altid vores bedste for at give dig et hurtigt og brugbart svar.

Har du taget beslutningen om at tage afsted i det hyggeligste røde murstens sommerhus på Fanø, kan du gøre det med ro i maven. Skulle der opstå et problem eller har du spørgsmål undervejs på dit ophold, kan du tage kontakt til sommerhusets servicekonsulent.

Servicekonsulenten tager imod jer ved ankomst, demonstrerer sommerhusets funktioner og kan besvare spørgsmål om både sommerhuset og lokalområdet. På den måde er I sikret den bedste start på jeres ferie på Fanø!

Vil du se alle sommerhuse i Sønderjylland? Klik på knappen herunder:

Luksus sommerhuse i Sønderjylland
Dans og glade dage på Fanø
Luksussommerhuse til ferien på Fanø - sommerhusudlejning på Fanø

Udlejning af store sommerhuse med pool på Fanø

Har I lyst til at tage flere familier afsted i sommerhus sammen eller vil I gerne samle en stor vennepar, så er sommerhusene med den pragtfulde udsigt på Fanø et godt valg. Hos VillaVilla udlejer vi på Fanø sommerhuse til 16 og 18 personer. Sommerhusene har mere eller mindre samme opbygning, det ene er blot i stand til at rumme to personer mere end det andet.

Begge sommerhuse på Fanø er delt op i forskellige soveafdelinger. Det gør det nemmere for flere mennesker at være samlet i ét sommerhus, fordi det er muligt at trække sig tilbage og finde et hjørne med ro, hvis man har brug for en lur, at læse en bog uden forstyrrelser eller lidt pusterum. Sommerhusene har tre forskellige soveafdelinger med mellem to og tre soveværelser i hver. Desuden har sommerhusene en hems med madrasser og plads til fire overnattende. Hemsen er særligt et hit blandt de yngre gæster, fordi det er en anderledes og voksenfri oplevelse at sove her.

Begge sommerhuse er rummelige og lyst indrettet og ligger på en skøn klitgrund, hvor der er god plads til leg og til at brænde en masse energi af. Nyd solen på sommerhusets skøn terrasse, med den mest pragtfulde udsigt mens I slænger jer i de behagelige havemøbler med en drink, mens børnene leger i sandkassen, på gyngestativet eller spiller fodbold på græsplænen. I sommerhus nr. 179 finder I desuden en udendørs trampolin. I kan nemt holde øje med dem, mens de suser rundt, samtidigt med at I får jer en hyggelig sludder.

Solnedgang på Fanø

Faciliteter i vores poolhuse på Fanø

I sommerhusene på Fanø er der et væld af underholdning, der venter på jer. For det første har vi sikret os, at der er badeferie til jer, uanset hvordan vejret er udenfor. Hvis I ikke har lyst til at tage afsted til den brede sandstrand, der ligger en lille kilometers penge fra sommerhusene, så kan I nyde den 25 m2 store pool i sommerhusets poolafdeling. Her finder I også et lækkert spabad og en sauna, hvis I har lyst til at forkæle jer selv med et par timer i velværets tegn. Saunaen er også god til at tø jer op, hvis I har været en tur på stranden og lede efter rav i vintermånederne. Her er plads til en mindre gruppe.

Et andet af sommerhusets bud på underholdning er aktivitetsrummet. Aktivitetsrummet er et stort rum, hvor timevis af sjov og spil venter på jer. Her finder I både bordfodbold, bordtennis, dart, billard og en spillekonsol. Sidstnævnte skal I selv medbringe spil til. Aktivitetsrummet er det perfekte sted at bruge en gråvejrsdag eller afgøre hvem der skal rydde op efter aftensmaden. Alle familiens medlemmer kan være med til de spil, I finder her, og hvis I har mod på det, kan I jo starte en turnering, der afgør, hvem familiens ultimative spillehal er!

Når man tager afsted i et luksus sommerhus, er det vigtigt at have hele familien med sig. Derfor er det tilladt at medbringe op til to husdyr i sommerhusene på Fanø. Særligt pga. dyrelivet på Fanø skal I være opmærksomme på, hvor, hvornår og hvordan I må medbringe jeres hund. I Fanø Plantage ligger der en hundeskov, hvor jeres firbenede ven altid er velkommen til at løbe frit. Har I behov for at medbringe mere end to husdyr, kan I altid kontakte os. Så skal vi tage jeres forespørgsel med videre til husejeren.

Tag på ferie i sommerhus på naturskønne Fanø

Det, der er så fantastisk ved det oprindelige Fanø, er, at den lille ø, der ligger ud fra Sønderjyllands vestkyst, er i stand til at skabe rammerne for, at både afslapning, hygge og spændende aktiviteter kan være lige meget i fokus. I kommer til Fanø med færge, Fanølinjen, fra Esbjerg, hvorfra I bliver sejlet til Nordby. Færgen sejler meget ofte, så I skal ikke være bange for, at I ikke kan finde en overgang, der passer jeres planlagte tidspunkt for ankomst.

Fanø er en rigtig naturperle, der ligger i Nationalpark Vadehavet. Vadehavet er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og er et område, som I er nødt til at opleve, hvis I har lyst til at se Danmark fra en af landets smukkeste sider. Øen er optimal til ferie med familien, fordi dens rolige atmosfære giver mulighed for at tilbringe rigtig kvalitetstid sammen, mens naturen bidrager med et væld af aktiviteter, som I kan samles over.

Gode naturoplevelser for hele familien

Fanø ligger som sagt midt i Vadehavet. Er I taget i sommerhus, fordi også at gå lange ture, nyde naturen og slappe af i det fri, kunne I næsten ikke have valgt et bedre sted.

Nationalpark Vadehavet er i sig selv nok grund til at besøge den lille ø, fordi tidevandsfænomenet er en fantastisk oplevelse. Derudover er den lille rolige ø et perfekt sted, hvis I gerne vil opleve det rige dyreliv, der findes i nationalparken. Vadehavet er det største sammenhængende tidevandsområde i Europa og er et af de foretrukne ynglesteder for vandfugle.

Området omkring Fanø forvandles til et kæmpe spisekammer, så her kan trækfuglene både slappe af, finde føde og yngle. Et af de bedste steder på Fanø Strand at betragte fuglene fra er Sønderho. Det er vigtigt, at I tager en kikkert eller to med, da det ikke er tilladt at bevæge sig ud til fuglene for at give dem fred fra menneskelig indblanding. I kan altså holde øje med dem på afstand.

Fanø er ligeledes hjemsted for store flokke af sæler. På særligt den sydlige del af øen, kan I, når det er lavvande, opleve store flokke af gråsæler og spættede sæler. Sælerne er meget nysgerrige og kan finde på at komme tæt på jer. Sælen er blevet fredet for jagt og er derfor ved at vænne sig til, at mennesker ikke er lig med fare. Hvis I har lyst, er der på Fanø mulighed for at tage på sælsafari med en guide. Det er en sjov oplevelse for hele familien!

På Fanø er der chancer for at finde rav. Den gyldne, hærdede harpiks skyller op på Fanøs sydvestkyst og de bedste chancer for at finde det på stranden er efter, der har været en periode med store bølger. Har I lyst til at gå på jagt efter rav, er det bedst at gøre det, når det er koldt, det vil sige i vinterhalvåret. Rav flyder bedst, når vandet er koldt, og skyller derfor nemmere ind på stranden i vintermånederne.

Hvis vindretningen har været god, så tag overtøjet på og giv ravjagten et forsøg. Hele familien kan være med. Et godt tip er at følge store samlinger af måger. De samler sig der, hvor havet har skyllet muslinger, planter og muligvis rav op!

Lej et sommerhus på Fanø

Hos VillaVilla har vi specialiseret os i sommerhusudlejning over hele landet, så I altid har mange muligheder og mange sommerhuse, når I lejer sommerhus, der passer perfekt til jeres behov.

Udover vores skønne poolhuse på Fanø, finder du også omkringliggende sommerhuse med pool i mange andre dejlige områder i Sønderjylland. Se bl.a. Rømø, Nordals, Mommark og Kegnæs.